Ανακοινώνει τον Μέσι η Παρί Σεν Ζερμέν

ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΓΙΑ 2+1 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΣΤΑ 35 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ

Δημοσίευση: 08 Αυγ 2021 21:40

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον Λιονέλ Μέσι και ξεκίνησε η φημολογία για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Αργεντινού σούπερ σταρ. Ο γαλλικός και διεθνής Τύπος θεωρεί, πάντως, δεδομένη τη μετακίνησή του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, ο διεθνής άσος έχει συμφωνήσει σε συμβόλαιο συνεργασίας για 2+1 χρόνια με την ομάδα του Παρισιού, η οποία του προσφέρει ετήσιες αποδοχές στα 35 εκατ. ευρώ, τα οποία με μπόνους επίτευξης στόχων, μπορούν να φθάσουν και τα 50 εκατ. ευρώ!


Ο Μέσι αναμένεται τις επόμενες ημέρες στο Παρίσι για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με τη νέα του ομάδα. Να σημειωθεί πως κομβικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεγάλης αυτής μεταγραφής διαδραμάτισε ο Νεϊμάρ, ο οποίος ήταν σε συνεχή επικοινωνία με τον πρώην συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα.

«ΔΕΔΟΜΕΝΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ»
Για δεδομένη συμφωνία ανάμεσα στον Λιονέλ Μέσι και την Παρί Σεν Ζερμέν, έκανε λόγο σε ανάρτησή του στα social media ο αδερφός του Εμίρη του Κατάρ (που έχει υπό τον πλήρη έλεγχό του τη γαλλική ομάδα).
Ο ίδιος μάλιστα το πήγε ένα βήμα πιο... μπροστά, ανεβάζοντας μία φωτογραφία του Αργεντινού σούπερ σταρ με τη φανέλα της Παρί, γράφοντας από κάτω «...οι διαπραγματεύσεις ολοκληρώθηκαν και θα υπάρξει ανακοίνωση αργότερα». Λίγο αργότερα δε, ανέβασε κι άλλη μία φωτογραφία του Σέρχιο Ράμος (ο οποίος ανήκει ήδη στο δυναμικό των Παριζιάνων εδώ και λίγες εβδομάδες) με τον Μέσι, τονίζοντας πως «...οι δύο μαζί έχουν κατακτήσει 8 Champions League».

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΕΣΙ
O Λιονέλ Μέσι έκανε γνωστό ότι σήμερα (13:00, ώρα Ελλάδας) θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο «Καμπ Νου», προκειμένου να αποχαιρετήσει την Μπαρτσελόνα και τους φιλάθλους της.
Μετά τη συνέντευξη Τύπου του προέδρου της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, όπου εξήγησε τους λόγους του «διαζυγίου», σήμερα είναι η σειρά του 34χρονου Αργεντινού διεθνούς επιθετικού, να δώσει τη δική του εκδοχή.
Ο «ψύλλος» θα εμφανιστεί στο «Καμπ Νου» για να αποχαιρετήσει επίσης την Μπαρτσελόνα μετά από 20 χρόνια, 17 από τα οποία θήτευσε στην πρώτη ομάδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass