Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 04 Νοε 2020 20:25

Ο Δημ. Πινακάς της ΑΕΛ στην καλύτερη ενδεκάδα της Super League

Την καλύτερη ενδεκάδα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League πλαισιώνουν δύο ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, Διούδης και Καρλίτος, δύο ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, Νεντελτσιάρου και Σάκχοφ, δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, Κάργας και Ελευθεριάδης, ενώ τη συμπληρώνουν οι Μπεναλουάν (Αρης), Στάρτζεον (ΟΦΗ), Αριγίμπι (Παναιτωλικός), Δημήτρης Πινακάς (ΑΕΛ) και Χασάν (Ολυμπιακός).


Εξετάζουν και το AEL FC ARENA

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΡΗΣ-ΑΕΚ

Αγώνες για το πρωτάθλημα της Super League 1 δεν θα διεξαχθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη που εντάχθηκε στην «γκρίζα ζώνη».
Σύμφωνα λοιπόν με χθεσινοβραδινές πληροφορίες, εξετάζεται το ενδεχόμενο να διεξαχθεί ο αγώνας της 8ης ημέρας ανάμεσα στον Αρη και την ΑΕΚ, στο AEL FC ARENA, χωρίς φυσικά την παρουσία φιλάθλων.

 

Αναστολή Κυπέλλου Ελλάδας, Γ’ Εθνικής ανδρών και όλων των κατηγοριών γυναικών

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΧΘΕΣ Η ΕΠΟ

Μετά την αναστολή των επίσημων αγώνων και των φιλικών αναμετρήσεων των τοπικών πρωταθλημάτων, η ΕΠΟ προχώρησε στην αναστολή της αγωνιστικής δραστηριότητας του Κυπέλλου Ελλάδας, της Γ’ εθνικής ανδρών και όλων των κατηγοριών των πρωταθλημάτων γυναικών.
Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει: «Σε εφαρμογή των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνει την αναστολή των αγώνων Κυπέλλου Ελλάδας, Πρωταθλημάτων Γ’ Εθνικής, καθώς και Α’, Β’ και Γ’ Κατηγορίας Γυναικών. Υπενθυμίζεται ότι η Ιατρική Επιτροπή της ΕΠΟ έχει ενημερώσει όλες τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων ότι αναστέλλεται, μέχρι νεωτέρας, η διεξαγωγή φιλικών και επίσημων αγώνων».

 

Θετικός στον κορονοϊό ο Μπακάκης της ΑΕΚ

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΗ ΖΟΡΙΑ  

Μετά από 36 «καθαρούς» ελέγχους για όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ, βρέθηκε ο πρώτος θετικός σε COVID-19. Ο Μιχάλης Μπακάκης είναι ένα από τα χιλιάδες κρούσματα κορονοϊού, ασυμπτωματικός και θα παραμείνει σπίτι του για τις επόμενες ημέρες. Έτσι μένει εκτός αποστολής για το αυριανό ευρωπαϊκό ματς με τη Ζόρια Λουχάνσκ, ενώ θα χάσει και την αναμέτρηση με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (8/11) αν θα διεξαχθεί τελικά και θα επιστρέψει μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων.

 

Οι διαιτητές των αγώνων του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ

ΣΤΟ EUROPA LEAGUE

Η UEFA ανακοίνωσε χθες τους διαιτητές για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, οι αγώνες των οποίων διεξάγονται αύριο Πέμπτη 5 Νοεμβρίου. Το ματς του ΠΑΟΚ με τη Αϊντχόφεν στην Τούμπα ορίστηκε να διευθύνει ο 43χρονος Πολωνός διαιτητής, Ντάνιελ Στεφάνσκι, με βοηθούς τους Μπόνιεκ, Γκόλις και 4ο τον Σιλσβέστρζακ. Την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Ζόρια στην Ουκρανία, θα σφυρίξει ο Σκωτσέζος Ουίλιαμ Κόλουμ. Ο 41χρονος ρέφερι θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του ΜακΓκις, Καρ και 4ος θα είναι ο Γουόλς.

 

Αναστολή πρωταθλημάτων αποφάσισε η ΕΣΠΕΚΕΛ

Την αναστολή όλων των πρωταθλημάτων ευθύνης της, τουλάχιστον μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου 2020, αποφάσισε χθες η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδος (ΕΣΠΕΚΕΛ) μετά από έκτακτο Δ.Σ.
Στη λήψη αυτού του μέτρου οδηγήθηκε, μετά και την απόφαση της ΕΟΠΕ για αναστολή όλων των Εθνικών Πρωταθλημάτων Πετοσφαίρισης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass