Ολα δείχνουν σέντρα στη Super League 2!

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ - ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ - ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 04 Νοε 2020 21:21

Η Super League 2 αναμένεται να ξεκινήσει κανονικά, καθώς όλα δείχνουν πως θα εξαιρεθεί από τα μέτρα όπως και η Super League 1.

Παρότι λοιπόν αρχικά η Super League 2 δεν περιλαμβανόταν στις εξαιρέσεις των νέων περιοριστικών μέτρων κατά του κορονοϊού, φαίνεται πως προκύπτει ανατροπή. Η σέντρα στη SL2 αναμένεται να γίνει κανονικά αυτό το Σαββατοκύριακο -ή το αργότερο το επόμενο 14-15 Νοεμβρίου- καθώς με δηλώσεις του ο Νίκος Χαρδαλιάς άφησε ανοιχτό το παράθυρο εκκίνησης.
Η εξέλιξη αυτή φαντάζει λογική κι αυτό διότι από τη στιγμή που η Super League 1 θα συνεχιζόταν δεν γινόταν να μείνει χωρίς δράση η αμέσως επόμενη κατηγορία, με τις ομάδες να έχουν πραγματοποιήσει πολλές μεταγραφές και να έχουν δώσει πολλά παιχνίδια στο πλαίσιο της προετοιμασίας. Η σύνδεση είναι ξεκάθαρη καθώς υπάρχουν τα μπαράζ ανόδου/υποβιβασμού τα οποία πρέπει να γίνουν στην ώρα τους ή έστω να συμβαδίζουν.
Το θέμα αυτό ζητήθηκε μάλιστα στην τηλεδιάσκεψη της διοργανώτριας. Οι ομάδες είναι θετικές και έτοιμες να ξεκινήσουν, ενώ στάλθηκε και σχετική επιστολή στην Πολιτική Προστασία και ειδικότερα στον κ. Χαρδαλιά με την υποσημείωση πως τηρείται το υγειονομικό πρωτόκολλο.
Τα επαναλαμβανόμενα τεστ, όπως στη Super League 1, είναι άλλωστε το ζητούμενο για να ξεκινήσει η Super League 2 κάτι που ήδη γίνεται. Επιπλέον πριν το ΔΣ έγινε και τηλεδιάσκεψη σε καλό κλίμα με την ΕΡΤ.
Εφόσον λοιπόν όλα πάνε καλά η Super League 2 ετοιμάζεται για σέντρα. Μάλιστα σήμερα θα πραγματοποιηθεί κι άλλη τηλεδιάσκεψη που είναι και η πιο κρίσιμη, καθώς οι ομάδες θα γνωρίζουν οριστικά, το τι μέλλει γενέσθαι.
Το πρόγραμμα της πρεμιέρας, έχει ως ακολούθως:
Καραϊσκάκης-Λεβαδειακός
ΟΦ Ιεράπετρας-Διαγόρας
Χανιά-Δόξα Δράμας
Παναχαϊκή-ΑΟ Τρίκαλα
Εργοτέλης-Ιωνικός
Απόλλων Λάρισας-Ξάνθη
*Στον Απόλλωνα Λάρισας με ικανοποίηση δέχτηκαν χθες τα ευχάριστα, όπως εξελίχθηκαν, νέα και την απογοήτευση, διαδέχτηκε η ελπίδα.
Ελπίδα πως θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 2, έστω και αν πάρει παράταση ακόμη μίας εβδομάδας και έτσι οι παίκτες θα επανέλθουν πάλι στις προπονήσεις κανονικά, από αύριο, αφού και για σήμερα δεν υπάρχει σχετική άδεια για προπόνηση.
Χ.Α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass