Γήπεδο στολίδι στην Αγιά

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ - ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΦΑΝΕΛΗΣ: «ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΩΤΙΕΑ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ»

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2020 21:15

Γήπεδο στολίδι αναμένεται πως θα δείχνει το δημοτικό γήπεδο της Αγιάς, μετά τις εργασίες αναβάθμισης που ξεκινάνε τέλη Σεπτεμβρίου, με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ».


Το έργο στο οποίο περιλαμβάνεται και το γήπεδο της Μελιβοίας είναι προϋπολογισμού 1,2 εκατ. ευρώ και η σύμβαση υπογράφηκε στο γραφείο του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού.
Οι εργασίες που αναμένεται να πραγματοποιηθούν στο γήπεδο της Αγιάς, είναι οι εξής:
-Ανακατασκευή χλοοτάπητα
-Κατασκευή νέου ταρτάν στίβου
-Κατασκευή νέου βοηθητικού γηπέδου 5χ5
-Δίκτυο αποστράγγισης
-Δίκτυο άρδευσης
-Ανακατασκευή αποδυτηρίων
-Νέα περίφραξη γηπέδου και τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων
-Νέα εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού.

 

ΧΑΜΗΛΟΙ ΤΟΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ
Υψηλές είναι οι φιλοδοξίες που έχουν τη φετινή σεζόν στην ομάδα της Αγιάς, αλλά παράλληλα κρατούν και χαμηλούς τόνους, γνωρίζοντας πολύ καλά πως ο πρωταθλητισμός απαιτεί πολλές  θυσίες.
Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του προέδρου της ομάδας Κυριάκου Καφανέλη, ο οποίος επισήμανε τα εξής: «Πιστεύω  πως προχωράμε βήμα-βήμα και χωρίς να τρέφουμε αυταπάτες, για το τι μπορούμε να πετύχουμε.
Με ικανοποιεί  το γεγονός πως υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και γενικά οι παίκτες είναι συνειδητοποιημένοι, δουλεύουν  πάρα πολύ σκληρά και δεν υφίσταται το παραμικρό πρόβλημα.
Σεβόμαστε όλες τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε στην Α’ κατηγορία, καθώς κάθε μια έχει τη δική της ιστορία και σίγουρα θα είναι δύσκολα όλα τα παιχνίδια που θα δώσουμε.
Εμείς κοιτάμε το δικό μας… σπίτι,  θέλουμε τον αγαπημένο μας Δωτιέα δυνατό και ανταγωνιστικό, να χαιρόμαστε όλοι μας σε κάθε παιχνίδι που θα τον βλέπουμε.
Με τον Τάσο Μπεριτζά και τον συνεργάτη του Κώστα Παπαρίζο, γίνονται προπονήσεις σε επαγγελματικά πρότυπα και ευελπιστούμε πως στο τέλος θα πάρουμε αυτό που αξίζουμε, με την ιστορία που έχει ο σύλλογος και την ποιότητα που θα δείχνει στον αγωνιστικό χώρο. Και βέβαια σε όλη αυτή την κοινή προσπάθεια, καλούμε τους φιλάθλους της επαρχίας Αγιάς να είναι δίπλα μας, να γίνουν αρωγοί στις προσπάθειές μας και να είναι σίγουροι πως θα τους ανταμείψουμε στο τέλος της χρονιάς».

 

ΕΔΡΕΣ ΑΝΑΒΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙΒΟΙΑ
Ο Δωτιέας στο διάστημα που θα γίνονται εργασίες στο γήπεδό του, θα χρησιμοποιεί ως έδρες για τα εντός  έδρας παιχνίδια την Ανάβρα και τη Μελιβοία, ενώ στον Αετόλοφο θα πραγματοποιούνται  οι προπονήσεις.

 

ΝΕΑ ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ
Εν τω μεταξύ, σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στην Αγιά, ο Δωτιέας επικράτησε του Αετού Αετολόφου, με σκορ 5-0.
Ο Τάσος Μπεριτζάς με τον συνεργάτη του Κώστα Παπαρίζο είχαν την ευκαιρία να δώσουν περισσότερο  χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που δεν αγωνίστηκαν για μεγάλο διάστημα στο φιλικό με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα.
Τρία γκολ σημείωσε ο Κώστας Χατζής και από ένα ο Κωνσταντίνος Μακρής με τον Τσακάλι.
Επόμενο φιλικό για την ομάδα της Αγιάς είναι προγραμματισμένο για μεθαύριο Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:30 στο δημοτικό στάδιο των Φαρσάλων, με τον τοπικό Αχιλλέα.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass