Φιλική νίκη του Απόλλωνα στην Καρδίτσα

ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΓΚΟΥΝΤΡΟΥΜΠΗ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 1-0 - ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΑΠΟΚΤΗΘΕΝΤΕΣ ΜΟΡΑΣ, ΜΠΑΛΛΑΣ, ΟΚΑΝ, ΜΠΑΣΤΙΑΝΟΣ

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2020 21:04

Αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, ο Απόλλων Λάρισας επικράτησε σε φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας του της Αναγέννησης Καρδίτσας με 1-0.


Το μοναδικό τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε με προβολή στο 68’ ο Φώτης Γκουντρουμπής, από θαυμάσια μπαλιά του Μπαλογιάννη.
Στο χθεσινό παιχνίδι ξεκίνησαν στο βασικό σχήμα της ενδεκάδας και οι νεοαποκτηθέντες Μόρας, Μπάλλας, Οκάν, Μπαστιάνος, ποδοσφαιριστές που αναμένεται να δώσουν άλλη ποιότητα στους «κυανόλευκους», ώστε να υλοποιήσουν τους στόχους τους.
Γενικά ο Απόλλωνας αγωνίστηκε με σοβαρότητα και είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά σίγουρα χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμη, για να βρεθεί η ομάδα στο επίπεδο που θέλει ο προπονητής της.
Πολύ καλά στοιχεία έδειξαν και οι «κιτρινόμαυροι» του Μιχάλη Ζιώγα, ο οποίος κάνει μια εξαιρετική δουλειά στην καρδιτσιώτικη ομάδα και δημιουργεί ένα ισχυρό σύνολο, για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Μιχάλης Ζιώγας): Τσάμης, Εκίζογλου, Κουτρομάνος, Αρχοντής, Γκουγκούδης, Νίκιτς, Μπιτέλης, Λώττας, Μπακρατσάς, Χασομέρης, Ξέρρας.
Έπαιξαν και οι Θεολόγης, Τσιρογιάννης, Βαβλιάκης, Ζάγκος, Χάδιαρης.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Μπάλλας, Καμπέρης, Μόρας, Οκάν (35’ Καρρίκι), Χατζής, Νούσιος, Νύκταρης (37’ Κορομηλάς), Σούλτσε, Λίταινας, Μπαστιάνος.
- Αγωνίστηκαν στην επανάληψη και οι Κούτσικος, Γεωργακόπουλος, Σκύφτας, Μπαλογιάννης, Λουκάς, Μπρέμπος, Γκουντρουμπής, Παναγιώτου.
*Επόμενο φιλικό για τον Απόλλωνα Λάρισας είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τρίτη 22/9 με τον ΑΟ Τρίκαλα στη Φιλιππούπολη, στις 17:30.

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΓΟΣ:
Είμαστε σε καλό δρόμο
Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ

Εντός... έδρας ουσιαστικά ένιωθε ότι έπαιζε η ομάδα του ο τεχνικός του Απόλλωνα Γιάννης Μάγγος, ο οποίος επέστρεψε μετά από τέσσερα χρόνια στο δημοτικό στάδιο της Καρδίτσας, όπου ήταν προπονητής στην ΑΣΑ, στη Β’ Εθνική.
Τα συναισθήματα που ένιωσε ήταν ανάμικτα, καθώς δεν ξεχνά ποτέ την ιστορική καρδιτσιώτικη ομάδα, τις όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές και τους ανθρώπους της, που τον εκτιμούν ιδιαίτερα.
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον φίλο μου Μιχάλη Ζιώγα για τη διεξαγωγή του φιλικού και να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου στον ίδιο και στην ομάδα, να επιστρέψει εκεί όπου της αξίζει να αγωνίζεται σύμφωνα με τη λαμπρή ιστορία της», τόνισε ο τεχνικός του Απόλλωνα και εν συνεχεία ανέφερε: «Πάντα από ένα φιλικό βγαίνουν κάποια συμπεράσματα και από την πλευρά μου είμαι ικανοποιημένος διότι οι παίκτες μου εφάρμοσαν σε μεγάλο βαθμό αυτό που κάνουμε στις προπονήσεις και βρισκόμαστε όπως βλέπω σε καλό δρόμο.
Ακόμα θέλουμε να βελτιώσουμε πολλά και πιστεύω πως μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος στις 24 Οκτωβρίου, θα είμαστε έτοιμοι. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στους ίδιους ρυθμούς και να είμαστε προσγειωμένοι».
Ερωτηθείς αν θα γίνουν νέες μεταγραφές, ο Καρδιτσιώτης προπονητής μας είπε πως «βρισκόμαστε σε συζητήσεις με παίκτες που είναι έμπειροι και αν όλα πάνε καλά, θα κάνουμε τρεις ακόμη μεταγραφές».
ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass