ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ:

Το ποδόσφαιρο είναι ο κόσμος…

*Δυσαρέσκεια από την ΠΑΕ ΑΕΛ για τον Μηνά Λυσσάνδρου που σύμφωνα με τον κ. Κούγια πάει για πρόεδρος στην ΕΠΟ

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2020 21:00

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για την επανεκκίνηση της Super League με την ΑΕΛ να συνεχίζει προπονήσεις ενόψει της συμμετοχής στα πλέι άουτ όπου στόχο έχει την κατάκτηση της 7ης θέσης στη βαθμολογία, που υπό προϋποθέσεις θα την οδηγήσει σε

ευρωπαϊκή συμμετοχή.
Ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Γρηγορίου δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα αφού μοναδικός απόντας είναι ο Αιγύπτιος Αλί Γκαζάλ, που σε δύο μέρες θα τεθεί στη διάθεσή του αφού θα τελειώσει η καραντίνα που του έχει επιβληθεί λόγω του ταξιδιού που έκανε από το Βέλγιο που διαμένει η οικογένειά του στην Ελλάδα.
Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας; Ο Μιχάλης Γρηγορίου είναι ξεκάθαρος: «Θέλουμε να τερματίσουμε στην 7η θέση και το είπα μόλις τελείωσε η κανονική περίοδος. Δεν έχουμε άγχος και πιστεύω ότι έχουμε δυνατότητα να τα καταφέρουμε».
*Θα υπάρχει ενδιαφέρον στα πλέι άουτ;
«Ναι σημαντικό για την 7η θέση αλλά και την ομάδα που θα υποβιβαστεί ή την άλλη που θα δώσει μπαράζ παραμονής».
*Πόσο έτοιμες είναι οι ομάδες;
«Αυτό θα φανεί μόλις ξεκινήσουν τα πλέι άουτ. Το μεγάλο ερωτηματικό είναι σε τι κατάσταση θα βρεθούν οι παίκτες των ομάδων. Είναι ένα ξεχωριστό πρωτάθλημα επτά αγώνων που θα δούμε τις επιπτώσεις που είχε η πανδημία και τον τρόπο που διαχειρίστηκαν οι ομάδες την καραντίνα των ποδοσφαιριστών».
*Και χωρίς φιλάθλους...
«Το ότι θα παίξουμε χωρίς φιλάθλους είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο λόγω της πανδημίας, αλλά το ποδόσφαιρο είναι ο κόσμος. Θέλουμε τους φιλάθλους αλλά είμαστε αναγκασμένοι να παίξουμε χωρίς αυτούς. Θα δούμε τη νέα κατάσταση και το βασικό για πόσο διάστημα θα συνεχιστεί αυτό».
ΚΑΤΑ ΛΥΣΣΑΝΔΡΟΥ
Στον αέρα βρίσκεται η ημερομηνία της κλήρωσης των πλέι άουτ καθώς όπως μας είπε χθες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας δεν υπάρχει καμία ενημέρωση και πρόσθεσε: «Ο κ. Λυσσάνδρου ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής είναι εξαφανισμένος και πιστεύω ότι πάει για πρόεδρος της ΕΠΟ. Αυτός είναι ο λόγος που δεν κοντράρεται με τη διοίκησή της. Δεν ξέρουμε τίποτα και έχει προσωπική ατζέντα».

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass