Τεστ για κορονοϊό σήμερα στον Απόλλωνα Λάρισας

*Την Τετάρτη αρχίζουν και πάλι οι ομαδικές προπονήσεις

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2020 21:15

Ο Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε ότι προχωράει στα τεστ για Covid-19, τα οποία θα πραγματοποιηθούν σήμερα και ώρα 10 το πρωί στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.


Τα απαραίτητα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού θα περάσουν όλοι όσοι εμπλέκονται στην ομάδα και από κει πέρα, το τεχνικό τιμ θα περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων, τα οποία αν είναι αρνητικά, ενδέχεται οι προπονήσεις να αρχίσουν και πάλι, από σήμερα το απόγευμα.
Αν τα αποτελέσματα γίνουν γνωστά αύριο μετά το μεσημέρι, τότε οι ομαδικές προπονήσεις θα ξεκινήσουν μεθαύριο Τετάρτη 27 Μαΐου.
ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΛΕΣΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ
Πάντως, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Gazzetta», δέκα από τις δώδεκα ομάδες της Super League 2 έστειλαν τα πρωτόκολλα για την έναρξη των προπονήσεων. Όλες δηλαδή πλην του Πλατανιά και του Απόλλωνα Σμύρνης.
Τα πρωτόκολλα στάλθηκαν την Παρασκευή στην αρμόδια επιτροπή και την ΓΓΑ.
«Η Super League 2 έστειλε στην αρμόδια επιτροπή και τη ΓΓΑ τα πρωτόκολλα για έναρξη ατομικών, αλλά και ομαδικών προπονήσεων.
Μόνο ο Απόλλων Σμύρνης και ο Πλατανιάς δεν ανταποκρίθηκαν. Οι ομάδες της Super League 2 συνεχίζουν να προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο για να πάρουν τα χρήματα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο.
Την περασμένη Παρασκευή μερίμνησαν και έστειλαν τα πρωτόκολλα για ατομικές και ομαδικές προπονήσεις. Όλες οι ομάδες πλην των Απόλλωνα Σμύρνης -ο οποίος έχει βγάλει ανακοίνωση για αναστολή λειτουργίας- και Πλατανιά», αναφέρονται χαρακτηριστικά.
ΣΥΣΚΕΨΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Όπως ενημέρωσε η Super League 2, αύριο Τρίτη (26/5, 13:30) θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στον ιατρό της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β’ Εθνικής Κατηγορίας, κ. Αντώνη Λεμονή, με τους υγειονομικούς υπεύθυνους των 12 ΠΑΕ της Super League 2. Αναλυτικά: «Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 26/5/2020 και ώρα 13:30 θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στον ιατρό της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας κ. Αντώνη Λεμονή - Ειδικό Γενικό Ιατρό, Πρόεδρο Υγειονομικής Επιτροπής Ε.Π.Σ.Π. και Επιστημονικό Συνεργάτη της Ε.Ο.Ε. - με τους υγειονομικούς υπεύθυνους των 12 ΠΑΕ της Super League 2 με θέμα "Πρώτη επαφή - γνωριμία με τους γιατρούς SL2 για τις πιθανές δυσκολίες στην τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Υγειονομικό πλάνο για Covid-19"».
ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass