ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΣΕ ΗΛΙΚΑ 52 ΕΤΩΝ

Απεβίωσε ξαφνικά ο Γιάννης Ξενάκης

* Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 14 Αυγ 2015 16:53

 

Απέραντη θλίψη και πένθος σκόρπισε η είδηση του θανάτου του αθλητικού συντάκτη Γιάννη Ξενάκη που έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή χθες το πρωί σε ηλικία 52 χρονών.

Ο επί σειρά δεκαετιών διακεκριμένος ρεπόρτερ της ΑΕΚ αισθάνθηκε αδιαθεσία στο σπίτι του στο Μαρκόπουλο Αττικής και μετέβη μόνος του στο πλησιέστερο Κέντρο Υγείας, ωστόσο, ο γιατρός που τον ανέλαβε δεν τον πρόλαβε και ξεψύχησε από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Ο Γιάννης Ξενάκης είχε εργαστεί μεταξύ άλλων στην «Αθλητική Ηχώ», αλλά και στην «Ελευθεροτυπία» από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα της κυκλοφορίας, ενώ το τελευταίο διάστημα ήταν στην «Live Sport».

Η ΑΕΛ για τη απώλειά του εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Η οικογένεια της ΠΑΕ ΑΕΛ συλλυπείται με τον πιο θερμό τρόπο την οικογένεια του Αθηναίου δημοσιογράφου Γιάννη Ξενάκη για τον απρόοπτο θάνατο του σε ηλικία μόλις 52 ετών. Ο κ. Αλέξης Κούγιας διατηρούσε προσωπική σχέση με τον εκλιπόντα επί σειρά ετών και έζησε μαζί του το δράμα της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία». Με αφορμή τον αδόκητο χαμό του Γιάννη Ξενάκη ο κ. Κούγιας δήλωσε: «Τελικά η π@τ@ν@ η ζωή είναι ένα τίποτα. Τα παιδιά μας, η δουλειά μας, η ΑΕΛΑΡΑ και να είμαστε οι φτωχότεροι του νεκροταφείου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass