ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΗΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ

Γεννιέται ένας νέος... Ηρακλής

* Δημήτρης Μπακαλούλης: «Ανοίγει ένας καινούργιος κύκλος» * Σπύρος Μούτσιος: «Θα το παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις»

Δημοσίευση: 15 Αυγ 2015 10:35

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Φωτ.: Κώστας Τσάντζος

Με πολλά νέα πρόσωπα στο δυναμικό του, ο Ηρακλής Χάλκης θέλει να έχει και πάλι μια αξιοπρεπή παρουσία στο νέο πρωτάθλημα της Α' τοπικής κατηγορίας και προετοιμάζεται γι' αυτό καθημερινά, με εντατικούς ρυθμούς.

Ο Σπύρος Μούτσιος, κλήθηκε από τη διοίκηση να αναλάβει την τεχνική ηγεσία, δημιουργώντας ένα ομοιογενές σύνολο, που θα είναι ικανό να ανταποκριθεί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ιστορικού σωματείου.

Γνωρίζει πολύ καλά ότι για να γίνει η κατάλληλη χημεία πρέπει να συμβάλουν όλοι και να δείξουν εμπιστοσύνη στους νεαρούς παίκτες, που θα επωμισθούν πολλές ευθύνες, όμως τους δίνεται η ευκαιρία μέσα από την πίεση για να αναδείξουν παράλληλα και το ταλέντο τους.

Σίγουρα αναμένεται ότι θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα σε σχέση με πέρυσι, αλλά στην ομάδα όλοι προετοιμάζονται να δώσουν πολλές μάχες και να κρατήσουν τον Ηρακλή σε ένα υψηλό επίπεδο αγωνιστικής πειθαρχίας.

Και μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, με τις προσθήκες που πιθανότατα θα γίνουν, το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Χάλκης αναμένεται ότι θα παρουσιασθεί όπως πρέπει, κρατώντας στα χέρια το... ρόπαλο των επιτυχιών.

ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Για τη νέα σεζόν εμφανίσθηκαν προσγειωμένοι τόσο ο πρόεδρος της ομάδας όσο και τεχνικός, οι οποίοι στις δηλώσεις τους επισήμαναν τα εξής:

Δημήτρης Μπακαλούλης(πρόεδρος): « Έκλεισε ένας κύκλος για την ομάδα μας και ξεκινήσαμε έναν καινούργιο. Αλλάξαμε σχεδόν όλο μας το ρόστερ, αλλά παρόλα αυτά οι στόχοι μας παραμένουν οι ίδιοι. Προσπαθούμε και ακόμη δεν έχουμε ολοκληρώσει το ρόστερ, θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και τη νέα χρονιά, να έχουμε μια αξιόλογη πορεία στην κατηγορία- η οποία όπως όλα δείχνουν φέτος θα είναι δυο ταχυτήτων, μπορεί και τριών- για να παραμείνουμε.

Δίνουμε βαρύτητα στα καινούργια παιδιά, όμως για να μπορέσουνε να σταθούνε καλά στο γήπεδο πρέπει να τους πλαισιώσουμε και με κάποιους έμπειρους παίκτες.

Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με αρκετούς από αυτούς και μετά τον Δεκαπενταύγουστο θα έχουμε εξελίξεις όπως φαίνεται».

Σπύρος Μούτσιος(προπονητής): «Μια καινούργια χρονιά αρχίζει για τον Ηρακλή Χάλκης και εύχομαι υγεία σε όλους τους ερασιτέχνες. Πάντα για τα δύσκολα υπάρχει ένας άνθρωπος, ποτέ δεν είπα όχι στα δύσκολα. Εφόσον με κάλεσαν εδώ στον Ηρακλή και είμαι ταγμένος στη Χάλκη, ήρθα να βοηθήσω για να πετύχουμε το καλύτερο.

Για την ομάδα μας, ένας κύκλος έκλεισε και ένας καινούργιος ανοίγει. Έφυγαν σημαντικοί ποδοσφαιριστές, ήρθανε νέα παιδιά, κάνουμε ουσιαστικά μια νέα αρχή, θα το παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις και όπου βγει».

ΤΟ ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ

Κατά τη μεταγραφική περίοδο στην ομάδα ήρθαν οι: Αλέξανδρος Μόκας, Παναγιώτης Ραπτοτάσιος (Συκέα), Κωνσταντίνος Κωστούλης (Νίκη Μιχαήλ), Χρήστος Πράπας (Ατρόμητοι/Θύελλα Λάρισας), Γιώργος Λιντέρης (Αστήρ Νέου Περιβολίου), Νίκος Τσακουρίδης (Νέες Καρυές), Σάκης Θεοχάρης (ομάδα Καρδίτσας), Αλμπι.

Έφυγαν οι: Μπάμπης Παπαδημητρίου, Κώστας Κουσιώρας (Αετός Μακρυχωρίου), Αλέξης Τζατζάκης (Κίσσαβος Συκουρίου), Νίκος Πρίφτης (Οικονόμος Τσαριτσάνης), Χρήστος Ρέψης(Α.Ο. Σελλάνων).

ΠΡΩΤΗ ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ

Στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι ο Ηρακλής Χάλκης επικράτησε του Αστέρα Μελισσοχωρίου, με σκορ 4-0.

Τα γκολ σημείωσαν οι Γούπος, Χρήστος Βογιατζής, Τσακουρίδης, Σωτήρης Βογιατζής.

Θα ακολουθήσουν οι παρακάτω φιλικές αναμετρήσεις:

22/8 Πουρνάρι-Xάλκη

25/8 Χάλκη-Συκούριο

27/8 Χάλκη-Λάρισα 2012

ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ... ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Μπορεί οι οικονομικές συγκυρίες να μην δίνουν τη δυνατότητα σε ανθρώπους που αγαπάνε τον Ηρακλή να τον βοηθήσουν στην παρούσα φάση, όμως δεν συνέβη το ίδιο και με τον Χαλκιώτη καρδιοχειρουργό Δημήτρη Πούσιο, που από το Σαουθάμπτον της Αγγλίας φρόντισε να φτάσει αθλητικό υλικό στον Ηρακλή.

Γιος του παλαίμαχου δημοσιογράφου Στέλιου Πούσιου ο Δημήτρης δεν ξεχνά τον τόπο που γεννήθηκε, συνεχώς ενημερώνεται από τον πατέρα του για την ομάδα του χωριού του και εύχεται τα καλύτερα για την καινούργια σεζόν.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ

Συγκρατημένοι ήταν στις δηλώσεις τους οι ποδοσφαιριστές, που τόνισαν μεταξύ άλλων:

Βασίλης Ζησάκης: «Πρωταρχικός και κύριος στόχος είναι να μείνουμε στην κατηγορία. Από κει και πέρα να αναδειχτούν παίκτες από την περιοχή μας και από το χωριό. Πρέπει να δουλέψουμε και να προσπαθήσουμε πάρα πολύ, διότι θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα».

Αλέξανδρος Μόκας: «Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό, ήρθανε νέα παιδιά που έχουνε διάθεση για δουλειά. Ελπίζουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους, με υγεία πάνω από όλα για την ομάδα μας και όλους τους συλλόγους».

Γιάννης Σταμάτης: «Ήρθανε πολλά νέα παιδιά φέτος και όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε, χρειάζεται πίστωση χρόνου για να βρει ο προπονητής μας την κατάλληλη χημεία. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ο Ηρακλής πάντα είναι Ηρακλής».

Κώστας Τσίρκας: «Έχουμε ουσιαστικά μια καινούργια ομάδα , μείναμε κάποιοι παλιοί παίκτες, ήρθανε πολλά νέα παιδιά και λογικό είναι να χρειάζεται κάποιος χρόνος προσαρμογής.

Θέλω να πιστεύω ότι αυτός θα είναι σύντομος και η ομάδα θα αντεπεξέλθει όσο το δυνατόν καλύτερα στις υποχρεώσεις της, την καινούργια χρονιά.

Και θα πάει όσο το δυνατόν ψηλότερα, δεδομένου ότι το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο και ιδιόμορφο, διότι δυο-τρεις ομάδες θα πρωταγωνιστήσουν και όλες οι υπόλοιπες θα προσπαθήσουν να πλασαρισθούν, όσο πιο ψηλά γίνεται».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass