Ο 48ος τελικός του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Ν. Λάρισας

ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ Π.Ο.Ε. ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΑΜΑΣΙΑΚΟ

Δημοσίευση: 08 Μαϊ 2019 21:48

Μετά τη διεξαγωγή των δύο επαναληπτικών ημιτελικών αγώνων, αναδείχθηκαν οι δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στον 48ο τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ν. Λάρισας.

Φιναλίστ στον αγώνα, που θα διεξαχθεί πιθανότατα στις 16 Μαΐου 2019, θα είναι ο ΠΟ Ελασσόνας και ο Δαμασιακός, ενώ ο νικητής θα καταστεί ο 25ος κυπελλούχος σύλλογος του νομού, καθώς στις προηγούμενες παρουσίες τους σε τελικό οι δύο ομάδες είχαν ηττηθεί.
Ο ΠΟ Ελασσόνας μετέχει για πέμπτη φορά σε τελικό, ενώ έχουν προηγηθεί η παρουσία του το 1980 (ηττήθηκε από την ΑΕ Τυρνάβου με 1-0), το 1982 (έχασε το τρόπαιο στη διαδικασία των πέναλτι με 3-2 από τον Αχιλλέα Φαρσάλων), το 1983 (ηττήθηκε από τον Αχιλλέα Φαρσάλων με 2-1) και το 2005 (ηττήθηκε από τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας με 3-1).
Ο Δαμασιακός θα δώσει το παρών για δεύτερη φορά στην ιστορία του, αφού προηγήθηκε η συμμετοχή του στον τελικό του 1976 (ηττήθηκε από τον ΑΟ Κατωχωρίου με 2-0).
Πολυνίκες του θεσμού είναι ο Αχιλλέας Φαρσάλων και ο Απόλλων Λάρισας με επτά κατακτήσεις, ενώ ακολουθεί ο Ηρακλής Χάλκης με πέντε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass