Οι προσκλήσεις για τον τελικό του Κυπέλλου

Δημοσίευση: 08 Μαϊ 2019 20:48

Την αναλυτική κατανομή των προσκλήσεων για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, το Σάββατο 11 Μαΐου, γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ, μετά τη σχετική σύσκεψη που διεξήχθη χθες το μεσημέρι.

Κάθε φιναλίστ θα λάβει από 120 προσκλήσεις, άλλες 600 θα διαθέσει η ΕΠΟ, ενώ θα υπάρξει και μία ειδική λίστα 100 ατόμων (οικογένειες ποδοσφαιριστών, τεχνικά τιμ κ.λπ.), στα οποία θα επιτραπεί η είσοδος. «Η ΕΠΟ επιθυμεί πάντοτε ο τελικός να διεξάγεται παρουσία φιλάθλων και να αποτελεί γιορτή. Εμμένουμε στη θέση μας αυτή, την οποία υποστηρίζουμε διαρκώς και προς πάσα κατεύθυνση. Από τη στιγμή, όμως, που η απόφαση να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών είναι ειλημμένη, οφείλουμε με τον αριθμό των προσκλήσεων που θα εκδοθούν, να διασφαλίσουμε ότι θα διεξαχθεί χωρίς προβλήματα» ανέφερε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass