Αρχίζουν οι λύσεις συμβολαίων...

*ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΜΠΑΡΓΚΑΝ ΑΚΟΥΛΟΥΘΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ *ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2019 22:32

Τελευταία προπόνηση της αγωνιστικής περιόδου έγινε χθες και ο Ιταλός τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα ευχαρίστησε τους παίκτες για τη συνεργασία τους ενώ πλέον αρχίζει η προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο, στην οποία δεν θα είναι όλοι οι παίκτες που τελείωσαν τη σεζόν.

Κάποιοι ανέβασαν και τις αποχαιρετιστήριες αναμνηστικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως ο Γκόλιας. Παράλληλα άρχισαν αρκετά νωρίς και οι εκκαθαρίσεις στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, καθώς μετά τον Ακόστα που δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό του, παρελθόν αποτέλεσε ο Μπαργκάν. Ο παίκτης με 19 συμμετοχές και 1 γκολ, 2 ασίστ τη φετινή περίοδο, αποφασίστηκε να λυθεί κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του. Μάλιστα εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κενάν Μπαργκάν. Ο Κενάν Μπαργκάν βοήθησε σημαντικά την ομάδα μας τη φετινή χρονιά με την εμπειρία του να πετύχει τους στόχους της και γι' αυτό του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη μελλοντική του καριέρα και κάθε ευτυχία στην προσωπική του ζωή». Θα ακολουθήσουν και άλλες λύσεις συμβολαίων παικτών μετά από σχετικές συζητήσεις που θα γίνουν μαζί τους. Συγκεκριμένα στη λίστα βρίσκονται οι: Χούμπτσεφ (12 συμμετοχές), Γρομητσάρης (13 συμμετοχές), Γιακιμόφσκι (15 συμμετοχές, 1 γκολ, 2 ασίστ) και Κούνιτς (12 συμμετοχές). Αναμένεται το τοπίο για το έμψυχο δυναμικό να ξεκαθαρίσει μέχρι τέλη Μαΐου.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Σχετικά με τον διάδοχο του τεχνικού Τζιανλούκα Φέστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι ξένος, αφού ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας θεωρεί ότι το μοντέλο αυτό ταιριάζει στην ομάδα. Μέχρι τώρα έχει προτάσεις για προπονητές από Ιταλία, Σερβία, Πολωνία, Ρουμανία αλλά και για Ελληνες τεχνικούς. Πάντως δεν πρόκειται να βιαστεί στην επιλογή του, αφού θεωρεί ότι υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι το ξεκίνημα της προετοιμασίας που θα γίνει αρχές Ιουλίου, ενώ οι μεταγραφές θα είναι ολιγάριθμες, κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει και βιασύνη για απόκτηση ποδοσφαιριστών. * Η προγραμματισμένη για χθες συνέντευξη Τύπου του μεγαλομετόχου Αλέξη Κούγια αναβλήθηκε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του μεγαλομετόχου.

Εκδικάσθηκε η προσφυγή του Μίλος Ντέλετιτς

Εκδικάστηκε η προσφυγή του Σέρβου ποδοσφαιριστή, Μίλος Ντέλετιτς κατά της ΠΑΕ ΑΕΛ, διεκδικώντας περί τις 28.000 ευρώ αλλά από το περιβάλλον του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, υποστηρίζουν ότι οι οφειλές είναι 13.000 ευρώ. Τέλος, δύο άλλες υποθέσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ συζητήθηκαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο, οι αιτήσεις επιβολής ποινών από τους Κρίζμαν και Γιοβάνοβιτς. Πρόκειται για ένα συνολικό ποσό που αγγίζει τις 43.000 ευρώ και ζητήθηκε να καθυστερήσει λίγες μέρες την απόφαση, ώστε να επέλθει συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass