Ο Ερμής Αγιάς απέκτησε τον Γιώργο Λάππα

ΠΛΕΪ ΜΕΪΚΕΡ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ

Δημοσίευση: 23 Οκτ 2018 22:01

Ενίσχυση στη θέση του πλέι μέικερ για τον Ερμή Αγιάς με εισήγηση του τεχνικού Γιώργου Σκαραφίγκα καθώς απέκτησε χθες τον 32χρονο Βολιώτη Γιώργιο Λάππα που αγωνιζόταν στον Χολαργό.


Έχει ύψος 1.88 και γεννήθηκε το 1986 ενώ ξεκίνησε την καριέρα του το 1996 από τη Μεταμόρφωση Βόλου (προπονητής ο γνωστός στο λαρισινό κοινό Σπύρος Τσόχας).
Επαιξε στη συνέχεια για έναν χρόνο στη Νίκη Βόλου, είχε ένα πέρασμα από την ΕΑΛ (Γ’ εθνική 2006-2007) και μετά βρέθηκε στην ΑΕΚ Άργους για τέσσερα χρόνια (πρωταθλητής και άνοδος σε Β’ Εθνική το 2008-2009).
Το 2011-12 αγωνίσθηκε στα Τρίκαλα (Β’ εθνική όπου πανηγύρισε άνοδο στην Α2) για να πάει στη συνέχεια στη Χαλκίδα και στον Προμηθέα Πατρών (δύο χρόνια δύο άνοδοι από Γ’ εθνική σε Β’ εθνική και από Β’ εθνική σε Α2).
Πέρυσι αγωνίσθηκε στον Χολαργό με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στη Α1 εθνική κατηγορία.
Μάλιστα το καλοκαίρι δήλωσε πικραμένος λέγοντας: «Δεν έμεινε κανείς παίκτης. Έγιναν κάποιες συζητήσεις, αλλά μάλλον το θέμα ήταν στο οικονομικό. Γενικά, έγινε μια αναδιάρθρωση, έμεινε μόνο η διοίκηση και τα πάντα είναι καινούρια. Το καλό θα ήταν να κρατηθεί ένας κορμός, αλλά από τη στιγμή που άλλαξε ο προπονητής, άλλαξε αυτό που πίστευε, για το καλό της ομάδας» και για τους στόχους του έλεγε: «Όσο μπορώ να είμαι σ’ ένα επίπεδο που το ευχαριστιέμαι, θα παίζω. Γενικά είμαι ήρεμων τόνων, μ’ αρέσει η ηρεμία στην προσωπική μου ζωή. Μου λείπει μια συμμετοχή στην Α1. Είχα πρόταση από τον Ηλυσιακό, σε επίπεδο Α1 αλλά επέλεξα να μην πάω γιατί ήταν κάτι καθαρά συμπληρωματικό. Μου λείπει μια συμμετοχή και σε ομάδα του εξωτερικού. Και φέτος είχα πρόταση από Βόρεια Γερμανία, οπότε επέλεξα να μην πάω. Δεν ήταν το σωστό τάιμινγκ».
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass