«Ούτε εμείς δεν το περιμέναμε...»

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3.500 ΑΤΟΜΑ ΣΤΑ «ΒΙΚΟΣ STREET RELAYS»

Δημοσίευση: 23 Οκτ 2018 20:02

«Ήταν ο μεγαλύτερος αγώνας «Βίκος Street Relays» που έχουμε κάνει στην πόλη καθώς δυναμικό «παρών» έδωσαν περισσότερα από 3.500 άτομα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους δρομείς αλλά και τους κατοίκους της πόλης που βγήκαν στους δρόμους και στήριξαν τη διοργάνωση. Να ευχαριστήσω επίσης τον Δήμο Λαρισαίων, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς και τα σωματεία της πόλης για τη συνεργασία που είχαμε και έφερε αυτά τα εξαιρετικά αποτελέσματα. Η Λάρισα είναι πόλη του αθλητισμού, είναι πόλη που ξέρει να αναγνωρίζει τα σημαντικά γεγονότα! Ενα μεγάλο μπράβο σε όλους» δήλωσε ο πρόεδρος του αρχαιότερου ελληνικού Συλλόγου «Ερμή 1877» , διοργανωτή συλλόγου των «Street Relays» Πάνος Νικολάου.
Και συμπλήρωσε λέγοντας: «Ζητάμε συγγνώμη από αυτούς που μετείχαν και δεν μπόρεσαν να πάρουν μετάλλια αλλά θα αποσταλούν και θα δοθούν μέχρι αύριο σε όλους όσοι δεν πήραν αφού κρατήθηκαν τα ονόματά τους. Σύντομα θα μοιράσουμε και το αθλητικό υλικό σε σχολεία της πόλης. Ραντεβού και τη νέα χρονιά».
Το αξιοσημείωτο είναι ότι στο αγώνα δεν έτρεξαν μόνο αθλητές από Λάρισα αλλά και από άλλες πόλεις, όπως ο Βόλος, ο Τύρναβος, τα Τρίκαλα.
Τον αγώνα «Βίκος Street Relays» της Λάρισας διοργάνωσε ο Δήμος Λαρισαίων σε συνεργασία με τον ΣΥ.Β.Α.Σ Λάρισας, την Α.Ε.Λ. και τον αρχαιότερο ελληνικό Σύλλογο «Ερμής 1877», καθώς επίσης και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Συμμετείχαν όμως και άλλοι σύλλογοι της πόλης, όπως ο Πελασγός που κέρδισε μάλιστα το βραβείο της πολυπληθέστερης ομάδας!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass