Επέστρεψαν στο «ρετιρέ» Ηρακλής και Αμπελωνιακός

«Σκόνταψε» στην Αμυγδαλέα ο Φαλανιακός - Έκπληξη στο Βλαχογιάννι και πρώτη νίκη με ανατροπή για τη Δόξα επί του Μακρυχωρίου

Δημοσίευση: 22 Οκτ 2018 22:01

Οι Ηρακλής Λάρισας και Αμπελωνιακός «χαμογέλασαν» στη χθεσινή 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ καθώς με τις νίκες που πέτυχαν και σε συνδυασμό με τη «λευκή» ισοπαλία στην Αμυγδαλέα πέρασαν ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι «κυανόλευκοι» του Χρήστου Χατζηλιάδη επιβλήθηκαν με 3-0 του Αχιλλέα Φαρσάλων, ενώ η ομάδα του Κώστα Μαντζιώκα παίζοντας με πάθος και θέληση μέσα στη Φαλάνη επικράτησαν 3-1 του Σμόλικα.
Πολύτιμο έδαφος στη μάχη της κορυφής έχασε στην Αμυγδαλέα ο μέχρι πρότινος πρωτοπόρος Φαλανιακός, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον τοπικό Αετό και υποχώρησε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο οι γηπεδούχοι έφτασαν πιο κοντά στη νίκη καθώς έχασαν πέναλτι στο 81’.
Η έκπληξη της ημέρας ωστόσο έγινε στο Βλαχογιάννι, όπου η Δόξα υποχρέωσε τον Αετό Μακρυχωρίου σε ήττα με 2-1 μετά από ανατροπή και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση.
Ο ΠΟΕ επέστρεψε στις νικηφόρες εμφανίσεις καθώς έκαμψε την αντίσταση του Κιλελέρ με 2-1, η Δόξα Αργυροπουλίου επικράτησε με 1-0 του Δαμασιακού, ενώ με το ίδιο σκορ ο Τύρναβος νίκησε τη Λάρισα 2012. Τέλος ο Δωτιέας Αγιάς πρόσθεσε τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του άνευ αγώνα (λόγω Κισσάβου Συκουρίου).
Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια, τα οποία ξεκίνησαν με ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του προέδρου του Απόλλωνα Γαλήνης 2016, Χασταλή Νικολάου, που έφυγε από τη ζωή:

 

Αμυγδαλέα-Φαλανιακός    0-0
Τύρναβος 2005-Λάρισα 2012    1-0
Βλαχογιάννι-Μακρυχώρι    2-1
Αργυροπούλι-Δαμασιακός    1-0
Ηρακλής Λάρ.-Αχιλλέας Φ.    3-0
Δωτιέας Αγιάς-Συκούριο    3-0 (ά.α.)
Σμόλικας-Αμπελωνιακός    1-3
ΠΟ Ελασσόνας-Κιλελέρ    2-1

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ηρακλής Λάρ.    16-7    15
Αμπελωνιακός    11-4    15
Φαλανιακός    10-3    14
Σμόλικας    11-8    12
Αχιλλέας Φ.    8-5    12
Δωτιέας Αγιάς    9-2    11
Αργυροπούλι    10-6    11
Μακρυχώρι    11-8    10
ΠΟ Ελασσόνας    9-6    9
Τύρναβος 2005    8-7    9
Κιλελέρ    8-12    6
Δαμασιακός    3-7    5
Βλαχογιάννι    6-12    3
Λάρισα 2012    6-13    3
Αμυγδαλέα    3-12    1
*Ο Κίσσαβος Συκουρίου αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (27/10, 16:00)
Τύρναβος 2005    -    Αμυγδαλέα
Φαλανιακός    -    Βλαχογιάννι
Λάρισα 2012    -    Αργυροπούλι
Μακρυχώρι    -    Ηρακλής Λάρ.
Δαμασιακός    -    Δωτιέας Αγιάς
Αχιλλέας Φ.    -    Σμόλικας
Συκούριο    -    ΠΟ Ελασσόνας
Κιλελέρ    -    Αμπελωνιακός

 

ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Ο Ηρακλής Λάρισας δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Αχιλλέα Φαρσάλων, νίκησε με 3-0 και επέστρεψε στο «ρετιρέ» όπου συγκατοικεί με τον Αμπελωνιακό.
Η ομάδα του Χρήστου Χατζηλιάδη ήταν καλύτερη του αντιπάλου της και έδειξε από νωρίς τις προθέσεις της.
Στο 23’ μετά από κάθετη πάρα του Νάστα, ο Φώτος με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 1-0, ενώ στο 44’ ο Χριστίδης ύστερα από ωραία ενέργεια και σουτ διπλασίασε τα τέρματα των «κυανολεύκων».
Στο 68’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες καθώς ο Κομισόπουλος αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.
Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 72’ ο Γκιουρσάνης, ο οποίος δέχθηκε ωραία πάσα από τον Ζαφειρίου, προχώρησε και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρ. Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Λάμπρου, Φορτομάρης, Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς, Γκατζούλης, Γκιουρσάνης (82’ Ράχης), Ντιντής, Φώτος (70’ Καπετάνιος), Χριστίδης (72’ Λαβαντσιώτης), Νάστας (62’ Ζαφειρίου).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Φ. Γιαννακός-Λ. Τέας): Μπανταβάνης, Γιαννολόπουλος, Κατσιανάκης, Τλούπας, Κομισόπουλος, Μάντζαρης, Ζιώγας (78’ Παυλόπουλος), Ταστεμερίδης, Κούμρια (58’ Παπακωνσταντίνου), Χριστιανίδης, Καναβός (71’ Αλαμάνης).

 

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ
Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση ο Αμπελωνιακός επικράτησε στο ντέρμπι της Φαλάνης του Σμόλικα με 3-1 και βρέθηκε εκ νέου συγκάτοικος στο «ρετιρέ». Η ομάδα του Κώστα Μαντζιώκα ήταν καλύτερη του αντιπάλου της, ήταν πιο ουσιαστική στο παιχνίδι της και κατάφερε να πάρει μία πολύ σημαντική νίκη. Από την άλλη πλευρά ο Σμόλικας δεν είχε την αποτελεσματικότητα που θα έπρεπε αν και δημιούργησε τις δικές του καλές στιγμές.
Στο πρώτο 25λεπτο οι γηπεδούχοι κινήθηκαν πιο επιθετικά (δύο κεφαλιές του Κακαβίτση και ένα σουτ άουτ του Μπέτση), ωστόσο στο 26’ ο Αμπελωνιακός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με το κοντινό πλασέ του Βαλατσού. Η φάση ξεκίνησε από το μακρινό σουτ του Νικολακούλη, το οποίο απέκρουσε με τα πόδια ο Γραβάνης. Ο κίνδυνος δεν απομακρύνθηκε, η μπάλα κατέληξε στον Φλέγγα μέσα στη μεγάλη περιοχή, ο οποίος έδωσε πάσα στον Βαλατσό για να γίνει έτσι το 0-1.
Ο Αμπελωνιακός ανέβασε στροφές στη συνέχεια και κινήθηκε καλύτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 57’ ο Φλέγγας με μία εντυπωσιακή λόμπα από τον χώρο της μεσαίας γραμμής αιφνιδίασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, που άφησε την μπάλα να σκάσει μπροστά του και να καταλήξει στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 0-2.
Στο 60’ οι γηπεδούχοι είχαν μία καλή στιγμή με τον Κακαβίτση, που κατέληξε κόρνερ, ενώ στο 62’ ο Αμπελωνιακός έφτασε πολύ κοντά σε ένα ακόμα τέρμα όταν μετά τη σέντρα του Αλεξανδρή, ο Χατζούλης δεν πρόλαβε με προβολή να σκοράρει.
Στο 73’ μετά από φάουλ του Σκούπρα, ο Κακαβίτσης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας αλλά δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά, ενώ στο 76’ ένα καλό φάουλ του Παπαγεωργίου, εξουδετέρωσε με εντυπωσιακή επέμβαση ο Γραβάνης.
Τελικά στο 79’ μετά από έναν πολύ ωραίο επιθετικό συνδυασμό του Αλεξανδρή με τον Ψύρρα, ο τελευταίος με πλασέ πάνω στην κίνηση έγραψε το 0-3 και έβαλε τέλος στο παιχνίδι.
Οι γηπεδούχοι πίεσαν στα τελευταία λεπτά και κατάφεραν στο 81’ να μειώσουν σε 1-3 με τον Δ. Μανακούσιο, μετά από ολιγωρία της άμυνας του Αμπελωνιακού.
Στο 89’ ο Σμόλικας άγγιξε το δεύτερο γκολ, όταν το καλοχτυπημένο φάουλ του Κόκκινου, εξουδετέρωσε με εντυπωσιακή ενέργεια ο Χατζήνας.
Η τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 90’+2’ με τον Κακαβίτση που μπήκε στη μεγάλη περιοχή, αλλά ο Χατζήνας δήλωσε και πάλι «παρών».
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Μπουμαρσόπουλου και των βοηθών του κ. Θ. Ντελέζου και Δ. Τέγου.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Β. Μπακογιάννης): Γραβάνης, Τσιρογιάννης (46’ Σπανός), Σέντζας (80’ Ζαμπέτας), Σκούπρας, Θ. Μανακούσιος, Μπέτσης, Μακρής, Μολάς, Μάτος (62’ Κόκκινος), Δ. Μανακούσιος, Κακαβίτσης.
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Κ. Μαντζιώκας): Χατζήνας, Λιάκος, Τούτος, Φλέγγας, Νικολακούλης, Αλεξόπουλος, Αλεξανδρής (84’ Φουδούλης), Δαλακώνης, Ψύρας (90’ Καρυπίδης), Χατζούλης, Βαλατσός (71’ Παπαγεωργίου).

 

Η ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ
Στην Αμυγδαλέα, ο Αετός και ο μέχρι πρότινος πρωτοπόρος Φαλανιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, ωστόσο η αδρεναλίνη χτύπησε κόκκινο με τους γηπεδούχους να φτάνουν πιο κοντά στη νίκη χάνοντας πέναλτι στο 81’. Η ουσία είναι ότι ο Αετός πήρε τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα, ενώ από την άλλη πλευρά ο Φαλανιακός έχασε έδαφος στη μάχη της κορυφής και υποχώρησε στην 3η θέση.
Μόλις στο 8ο λεπτό σημειώθηκε μία φάση, η οποία ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από την πλευρά των γηπεδούχων, όταν ο Ντάλλας ανετράπη μέσα στη μεγάλη περιοχή από τον Μάνικο αλλά ο διαιτητής συνέχισε το παιχνίδι. Αποτέλεσμα των έντονων διαμαρτυριών των γηπεδούχων ήταν να απομακρυνθεί από τον πάγκο της ομάδας ο προπονητής Μ. Αλεξούδης.
Στο 23’ ο Φαλανιακός έφτασε πολύ κοντά στο γκολ όταν ο Μπλέντι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ενώ στο 50’ ο Τσιάκος ευνοήθηκε από λάθος γύρισμα του Παραφέστα, αλλά πλάσαρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Ο Αετός που κυνήγησε τη νίκη παίζοντας με πάθος έφτασε μία ανάσα από το γκολ στο 75’ όταν ο Φιλίππου με σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 81’ ο Αετός κέρδισε πέναλτι (που αμφισβητήθηκε από τους φιλοξενούμενους) το οποίο εκτέλεσε ο Περδίκης, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, για να χαθεί έτσι η πολύ μεγάλη ευκαιρία από τον Αετό να πάρει τη νίκη στα τελευταία λεπτά του αγώνα.
ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Μ. Αλεξούδης): Κωνσταντίνου, Παπαδήμου, Ντάσκας, Περδίκης, Παραφέστας (82’ Γουναράς), Πρατσίλας, Ανδριανόπουλος (86’ Νοραλντίν), Παρασκεούδης, Πλης (65’ Καλαϊτζής), Φιλίππου (70’ Παπακωστούλης), Ντάλλας.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς-Μ. Μαλαμάς): Μπιμπλιτζής, Παππάς (58’ Ιωαννίδης), Μαχαίρας, Σούλι, Φλώρος (48’ λ.τ. Πανταζής Γ.), Λυγούρας Β., Μάνικος, Μπλέντι, Δημητρέλης (58’ Λυγούρας Χρ.), Τσιάκος, Λεσάι.

 

ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟ
Το γκολ του Φουρτούνα στο 82ο λεπτό αποδείχθηκε αρκετό για να δώσει τη νίκη στη Δόξα Αργυροπουλίου κόντρα στον Δαλασιακό. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν πολύ καλά στο πρώτο μέρος, ωστόσο στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και κατάφεραν στο 82’ με το μακρινό σουτ του Φουρτούνα να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα και να πάρουν τη νίκη. Νωρίτερα είχε ακυρωθεί γκολ του Χατζή, για επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα.
ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Β. Νάρης): Μπαχτσιβάνος, Κουρμπάτι, Κακαζούκης, Μπαχτσιβάνος, Περήφανος, Σαΐτης, Χατζής, Φουρτούνας, Χατζηγρηγορίου Τ. (85’ Ρ.), Τσιάγκος (24’ λ.τ. Ραμάι), Γκαραγκούνης (52’ Βουγιατζής).
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Ν. Χρόνης): Μιγδάνης, Γεωργαντζιάς, Αμπατζίδης, Ιωαννίδης, Ντόκος, Δούκας (85’ Καρέτζος), Μουσιάρης, Νάτσης (70’ Στ. Σουγλής), Λούτσος, Τσάλτας (75’ Κ. Σουγλής), Γκαντρής (60’ Καλφούντζος).

 

ΟΡΘΩΣΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ Η ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ
Η έκπληξη της ημέρας έγινε στο Βλαχογιάννι, όπου η τοπική Δόξα υποχρέωσε σε ήττα μετά από ανατροπή τον Αετό Μακρυχωρίου (2-1) και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.
Οι φιλοξενούμενοι, που δεν είχαν την αναμενόμενη εικόνα, άνοιξαν το σκορ στο 35’ με τον Κλούρα, όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Κοντοθανάση στο 41’ με ωραία κεφαλιά μετά από σέντρα του Αλεξίου.
Η νίκη για τη Δόξα ήρθε στο 78’ όταν ο Μπαντής έβγαλε κάθετη πάσα στον Τσανά και αυτός με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Ν. Φακίτσας): Παπαϊωάννου, Τσούντσουρας, Αθανασούλης, Δραγατσίκης, Μητούλας, Χριστοδούλου, Γκουρομπίνος, Κοντοθανάσης, Τσανάς, Μπαντής (85’ Λάκης), Αλεξίου (90’ Βίδρας).
ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Δ. Καπετανόπουλος): Φαρμάκας, Τσιαντούλης (70’ λ.τ. Αντωνόπουλος), Μάρκου, Σουφχάρας, Πούτας, Μπάρδας (85’ Μπέτσιος), Καλούσης, Κυριάκος, Φουσίκας, Κλούρας, Μαλάκος (80’ Τσούτσας).

 

«ΜΙΛΗΣΑΝ» ΤΑ «11 ΜΕΤΡΑ»
Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι στο γήπεδο της Ελασσόνας ο τοπικός ΠΟΕ, σαφώς βελτιωμένος, επικράτησε δύσκολα της ομάδας του νεοφώτιστου αλλά μαχητικού Κιλελέρ με 2-1. Ο αγώνας παρουσίασε ενδιαφέρον, ήταν γρήγορος, είχε δύναμη, πάθος, με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει και στις δύο περιοχές (...ιδίως στο α’ ημίχρονο), πολλές φάσεις και κράτησε αμείωτη την αγωνία των φιλάθλων έως και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.
Οι γηπεδούχοι έπαιξαν καλό και ομαδικό ποδόσφαιρο, ικανοποιώντας τους φιλάθλους με την αγωνιστική εικόνα τους. Οι νεοφώτιστοι (…στα χαρτιά) φιλοξενούμενοι ήταν ιδιαίτερα μαχητικοί και επικίνδυνοι και άρεσαν με αυτό που έδειξαν στην Ελασσόνα. Το σίγουρο είναι ότι θα προβληματίσουν πολλές ομάδες στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ.
Φάσεις – γκολ
13’: Επίθεση του ΠΟΕ, από δεξιά ο Μπαρλαγιάννης κερδίζει πέναλτι όταν ανατρέπεται από αμυντικό του Κιλελέρ. Ο διαιτητής κ. Νίτσας καταλογίζει την παράβαση, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων και ο Ματούλας, που αναλαμβάνει να το εκτελέσει, γράφει το 1-0, μέσα σε πανηγυρισμούς.
21’: Σημαντική ευκαιρία του Κιλελέρ για την ισοφάριση όταν μετά από εκτέλεση φάουλ από τον Αργύρη, ο έμπειρος Κολιός με επικίνδυνη δυνατή κεφαλιά στέλνει την μπάλα μόλις άουτ από την εστία του Γούπου.
48’: Ο δραστήριος Παπαχρήστος… «ξαναθυμήθηκε» τον ρόλο του στην περσινή του ομάδα, «κλέβει» την μπάλα από τον Λαγό του ΠΟΕ και με ωραίο πλασέ ισοφαρίζει σε 1-1
77’: Πιέζει ο ΠΟΕ με νέα επίθεση. Αναταραχή στην περιοχή των φιλοξενουμένων. Οι αμυντικοί προσπαθούν να απομακρύνουν τηn μπάλα. Το δυνατό σουτ του Μπαρλαγιάννη που πήγαινε στην εστία αποκρούεται σε κόρνερ… με τα χέρια από τον νεοεισελθόντα Μουρατάι. Ο διαιτητής καταλογίζει το οφθαλμοφανές πέναλτι και δείχνει κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή που αποβάλλεται. Ο σπεσιαλίστας Ματούλας εκτελεί εύστοχα το πέναλτι και γράφει το 2-0, διπλασιάζοντας τα προσωπικά του γκολ, μέσα σε πανηγυρισμούς.
90’: Μεγάλη ευκαιρία από τον νεοεισελθόντα Σιαφαρίκα, που το κοντινό σουτ που επιχειρεί εξουδετερώνεται σωτήρια από τον Παναγιωτόπουλο.
93’: Νέο σουτ του ορεξάτου Καραγκούνη αποκρούεται σωτήρια από τον γκολκίπερ Παναγιωτόπουλο.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Χ. Νίτσας, Χ. Μπράμης, Χ. Νάκας.
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ζ. Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας, Νταμπώσης, Λαγός, Σακοράφας Β.(75’ Μωυσίδης), Συνάπαλος(70’ Πάτσης), Πετάνι(60’ Παναγιώτου), Κυρίτσης Αθ., Μπαρλαγιάννης Ν.(86’ Σιαφαρίκας), Ματούλας, Καραγκούνης.
ΚΙΛΕΛΕΡ (Φ. Πλίτσης- Ι. Βαϊτσης): Παναγιωτόπουλος, Κουσιώρας, Ζιόμπουρας, Καρακάνος, Κολιός, Τάχας (85’ Κολοβός), Αργύρης, Γαργάρας, Σπανός (73’ Μουρατάι), Παπαχρήστος, Καρβούνης.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ

 

Ο ΠΑΤΣΙΩΤΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΛΥΣΗ
Πέντε λεπτά χρειάστηκε να παίξει από σέντερ μπακ, επιθετικός και ο Δημήτρης Πατσιωτός ήταν ο παίκτης κλειδί στη νίκη του Τυρνάβου κόντρα στη Λάρισα 2012. Ο έμπειρος παίκτης δέχθηκε στο 65’ ωραία πάσα από τον Λόζο βγήκε τετ -α- τετ, πλάσαρε από πάνω τον αντίπαλο τερματοφύλακα και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του (1-0).
Στο 30’ ο Τύρναβος άγγιξε το γκολ, όταν ο Καραλής σημάδεψε το δοκάρι της αντίπαλης εστίας.
Παράπονα για τους δύο βοηθούς διαιτητή, εξέφρασε μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της Λάρισας 2012, Απ. Κορομηλάς.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Ν. Παπανικολάου): Χαλκιάς, Καρράς (65’ Τσούτσας), Γανός, Αυλογιάρης, Πατσιωτός, Μπάκος Κ., Μπάκος Ι. (85’ Κοκόμπελης), Κατσαρός Ν. (70’ Ντονούδης), Λόζος, Καραλής (85’ Τσατσελάρι), Νταναβάρας.
ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Απ. Κορομηλάς): Παπαζήσης, Κίτσιος Π., Δημόπουλος, Κόκκινος, Κουκουτσέλος, Ευθυμίου, Βλιώρας, Μπόντε Ντ. (70’ Πάσιος), Κίτσιος Δ., Μπόντε Π., Τσιαμούρας (60’ Φλώρος Αντ.).

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass