ΔΗΛΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΔΟ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ:

Είναι κρίμα να μην μείνει ο Τύρναβος…

*Θα συζητήσω πρώτα με τον πρόεδρο και μετά θα αποφασίσω

Δημοσίευση: 29 Ιουν 2015 8:13

 

 

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Ο Τύρναβος 2005 έδωσε σκληρή μάχη για να παραμείνει στη Β΄ Εθνική κατηγορία αλλά δεν τα κατάφερε, καθώς την τελευταία ημέρα των πλέι άουτ ηττήθηκε στον Εύοσμο  από τον Αγροτικό Αστέρα με 1-0 και υποβιβάστηκε στη Γ΄Εθνική.

Μια πικρή δυστυχώς πραγματικότητα, που όλοι στην  τυρναβίτικη ομάδα αδυνατούν να πιστέψουν, διότι  δεν της άξιζε σύμφωνα με την αγωνιστική της εικόνα και την τεράστια προσπάθεια που έκανε, ο υποβιβασμός.

Από την ημέρα  που ολοκληρώθηκαν τα πλέι άουτ, κανείς δεν γνωρίζει το τι μέλει γενέσθαι στο σωματείο και ποιες είναι οι προθέσεις του προέδρου Βασίλη Μπρέζα.

Με αγωνία περιμένει τις εξελίξεις και ο προπονητής Αποστόλης Χαραλαμπίδης, που παρακολουθεί τα μαθήματα της σχολής UEFA –Pro στη Ρόδο, που ολοκληρώνονται την ερχόμενη Παρασκευή 3 Ιουλίου.

Σε επικοινωνία που είχαμε ο κ. Χαραλαμπίδης επανέλαβε ότι είναι κρίμα να υποβιβαστεί η ομάδα και θα μιλήσει πρώτα με τον πρόεδρο, πριν πάρει οποιαδήποτε άλλη απόφαση. Αναλυτικά είπε τα εξής:

«Είμαι στη Ρόδο, αλλά το μυαλό μου βρίσκεται  στον Τύρναβο. Το έχω πει και θα το επαναλάβω, ότι είναι κρίμα να μην μείνει αυτή η ομάδα στη Β΄Εθνική, καθώς εκπέμπει  υγεία και υπάρχει συνέπεια στις υποχρεώσεις, σε αντίθεση με πολλές άλλες ομάδες της κατηγορίας που αντιμετωπίζουν μεγάλα  προβλήματα.

Περιμένω και εγώ το τι θα γίνει, καθώς άλλοι λένε ότι θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στις 3 Ιουλίου και άλλοι το αργότερο μέχρι τις 8 του μηνός.

Από την πλευρά μου στην περίπτωση που παραμείνει ο Τύρναβος στη Β΄Εθνική θα συζητήσω πρώτα με τον πρόεδρο Βασίλη Μπρέζα που είναι πάνω από όλα ένας εξαίρετος  άνθρωπος  και μετά θα αποφασίσω τι θα κάνω για του χρόνου.  Έχω ακόμη δυο-τρεις προτάσεις από ομάδες της Β΄Εθνικής κατηγορίας, όμως  θα μιλήσω πρώτα με τον Τύρναβο που μου φέρθηκαν άψογα. Και θα χαρώ ιδιαίτερα ανεξάρτητα αν μείνω εγώ, αυτή η ομάδα να παίζει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και την καινούργια σεζόν».

*Αξίζει να αναφέρουμε ότι στη Ρόδο βρίσκονται επίσης ο πρώην τεχνικός του Τυρνάβου και του Αιγινιακού  Άγγελος Διγκόζης  και ο Λαρισαίος τεχνικός Θανάσης Μπάρδας.

ΛΕΖΑΝΤΑ

Ο Αποστόλης Χαραλαμπίδης με τον πρόεδρο Βασίλη Μπρέζα, όταν έδωσαν τα χέρια στο ξεκίνημα της συνεργασίας. Άγνωστο  τι θα γίνει για τη νέα σεζόν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass