Ο 23ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ

Έκλεισε Μ. Δερμιτζάκη ο νέος ΓΣΛ

*«Πρέπει να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μας έδειξαν οι υπεύθυνοι του λαρισινού συλλόγου» δήλωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2015 8:52

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Με στόχο τη συγκρότηση ενός συνόλου ικανού να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας χρονιάς, αλλά και να σηκώσει το αγωνιστικό βάρος του ιστορικού ΓΣΛ, οι άνθρωποι της λαρισινής ομάδας συνεχίζουν, με συντονισμένες ενέργειες, τις μεταγραφικές τους κινήσεις.  

Έτσι λοιπόν μετά τον Γιάννη Βαβάτσικο τη σκυτάλη πήρε ο Μάριος Δερμιτζάκης που υπέγραψε στη λαρισινή ομάδα και αποτελεί τη δεύτερη φετινή μεταγραφή. Πρόκειται για τον 23χρονο ύψους 2.04, φόργουορντ (4άρι) που αγωνίζονταν τα δύο τελευταία χρόνια στον Ιωνικό Νικαίας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Ο Μάριος Δερμιτζάκης είναι ένας πολλά υποσχόμενος παίκτης με περγαμηνές και στον ευρωπαϊκό χώρο, αφού είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες Εφήβων και Νέων Ανδρών στις οποίες είχε ενεργό ρόλο.

Στην καριέρα του καταγράφονται η κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος στην κατηγορία Παίδων με τα Εκπαιδευτήρια «Ο Πλάτων», η δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα μπάσκετ με το Βύρωνα, η κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Β’ Εθνική και η άνοδος στην Α2 με τον Αίολο Τρικάλων και η κατάκτηση της 8ης θέσης στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την Εθνική Εφήβων και την Εθνική Νέων Ανδρών αντίστοιχα.

Ο Μάριος Δερμιτζάκης αποκτήθηκε από τον Ιωνικό Νικαίας, κατά το παρελθόν αγωνίστηκε στο Παγκράτι για δύο χρόνια και στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, στον Αίολο Τρικάλων, στην Ένωση Ιλίου και στον Πλάτωνα. Με 17 λεπτά μ.ο. συμμετοχής σε 25 παιχνίδια, 8 πόντους και 7 ριμπάουντ είναι ένας παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις στην νέα ομάδα του ΓΣΛ και να συμβάλει στην επίτευξη των στόχων.

Ο νεοαποκτηθείς φόργουορντ δήλωσε ικανοποιημένος από τη μεταγραφή του και από το γεγονός ότι θα τεθεί στη διάθεση ενός προπονητή σαν τον Μάριο Πρίμορατς σε μία ιστορική ομάδα όπως τον ΓΣΛ.

«Νιώθω πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος από την πρώτη στιγμή. Ο τρόπος με τον οποίο με προσέγγισαν οι άνθρωποι της ομάδας μου δημιούργησε θετική εντύπωση. Παρακολούθησα μία προπόνηση και κατάλαβα ότι έχουμε έναν αξιόλογο προπονητή που μπορεί να βοηθήσει τα νέα παιδιά και να τα αναδείξει» είπε ο Μάριος Δερμιτζάκης και πρόσθεσε:

«Σίγουρα θα γίνει πολύ μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους, παίκτες προπονητικό τιμ, διοίκηση για να αναδειχθεί το μπάσκετ στη Λάρισα. Πρόκειται για μία σημαντική κίνηση, μια πραγματική αναγέννηση ενός ιστορικού συλλόγου, και όπως φαίνεται, οι άνθρωποι που στελεχώνουν την ομάδα είναι πολύ σωστοί.

Οπωσδήποτε οι απαιτήσεις για τη νέα χρονιά θα είναι μεγάλες, κι αυτό μας γεμίζει με περισσότερες ευθύνες γιατί πρέπει να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μας έδειξαν οι υπεύθυνοι του Λαρισινού συλλόγου. Απ’ ό,τι βλέπω μέχρι τώρα υπάρχουν πολλά νέα παιδιά αλλά και καταξιωμένοι παίκτες και στόχος μας είναι να ξαναβρεί η πόλη την χαμένη της αίγλη στο χώρο του μπάσκετ. Σ’ αυτήν την προσπάθεια πιστεύω ότι θα έχουμε και την συμπαράσταση του κόσμου».

Σε ό,τι αφορά στην παρουσία του Μάριο Πρίμορατς στον πάγκο του νέου ΓΣΛ, ο Μάριος Δερμιτζάκης επισήμανε:

«Αυτό σίγουρα μας δίνει μεγάλη χαρά και ώθηση, ιδιαίτερα στα νέα παιδιά, αλλά και ένα επιπλέον κίνητρο για να έρθουμε στην ομάδα. Είναι ένας προπονητής που επενδύει στην ανάδειξη νέων παικτών και στο να εδραιωθούν στην ομάδα. Παράλληλα από την πρώτη επαφή που είχα είναι ένας προπονητής που δίνει μεγάλη βαρύτητα και στον χαρακτήρα αλλά και σε θέματα πειθαρχίας» κατέληξε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ιστορικής λαρισινής ομάδας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass