ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ «Ε» Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ:

Δεν έχω διάθεση να είμαι γενικός δερβέναγας

*Περιμένω και 15 ημέρες * Θέλω να βλέπω τους αγώνες με τους οργανωμένους

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2015 10:54

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Αποφασισμένος για μια ακόμη φορά να γίνει το νέο αφεντικό στην ΠΑΕ ΑΕΛ εμφανίστηκε χθες το βράδυ ο Αθηναίος ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, καθοδόν από την Αθήνα για τη θεσσαλική πρωτεύουσα.

Ο υποψήφιος αγοραστής αναμενόταν να έχει ραντεβού με Λαρισαίους επιχειρηματίες , ώστε να υπάρξει πολυμετοχικό σχήμα στην ομάδα, αν αναλάβει τελικά.

Σε δηλώσεις του που έκανε στην «Ε», ο κ.Κούγιας τόνισε τα εξής:

«Έρχομαι στη Λάρισα για να συζητήσω με επιχειρηματίες που θέλουν να μπούνε στην ομάδα και μακάρι να έχουμε πολυμετοχικό σχήμα.

Δεν έχω τη διάθεση να είμαι γενικός δερβέναγας, διότι η ΑΕΛ πρέπει να μεγαλουργήσει όπως και στο παρελθόν.

Για τους οργανωμένους φιλάθλους που θέλουν παράταση 15 ημερών, είμαι διατεθειμένος να ικανοποιήσω   το αίτημά τους και τους διαβεβαιώνω ότι ακόμη και αν πάρω τώρα την ομάδα, θα περιμένω μήπως βρεθούν Λαρισαίοι επιχειρηματίες.

Και μακάρι να εμφανιστούν, θα ήθελα εγώ να είμαι ο εγγυητής και όχι ο επενδυτής. Εύχομαι δε ο χρόνος να δείξει ότι θα είμαι ο ηγέτης αυτής της προσπάθειας.

Σε όλες τις ομάδες που είχα τις μετοχές, δεν έχω χάσει ούτε ένα φιλικό.

Θέλω να βλέπω τους αγώνες με τους οργανωμένους, ειδικά τα εκτός έδρας παιχνίδια

Δεν διανοούμαι λοιπόν να είμαι μεγαλομέτοχος και να μην πηγαίνω στο γήπεδο. Θέλω να βλέπω τι δουλειά γίνεται. Είναι υπέροχο να βρεθεί ένας Λαρισαίος, ο οποίος ήταν σε όλη του τη ζωή ΑΕΛ, να έχει γνώση ποδοσφαίρου, ανιδιοτέλεια, οικονομική δύναμη και κοινωνική παρουσία.

Η πρότασή μου στον κ.Πλεξίδα περιλαμβάνει το απόλυτο. Ακόμα και πρόεδρος να μην είμαι. Να είμαι όμως ο εγγυητής, ο οπαδός, αυτός που θα βάλει χρήματα και στη δύσκολη στιγμή θα στηρίξει ή που θα εκπροσωπήσει την ΑΕΛ στην ηγεσία του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως έκανε στο παρελθόν ο κ. Πηλαδάκης. Είναι αδιανόητο για μένα να μην εμφανιστούν στο προσκήνιο άνθρωποι που αγαπούν πραγματικά την ομάδα, επιχειρηματίες που έχουν πετύχει πράγματα στη ζωή τους. Αν αυτοί φτάσουν να αγοράσουν τις μετοχές αντί εμού θα είναι ό,τι καλύτερο και ας μείνω μόνο νομικός τους σύμβουλος.

Οι 20 δικηγόροι του δικηγορικού μου γραφείου, θα μπορούν να βοηθήσουν προς αυτό τον τομέα, σε οτιδήποτε χρειασθεί.

Στόχος μου είναι να πετύχει η προσπάθεια που θα κάνουμε όλοι μαζί και να μιλά πάλι η Ελλάδα για την μεγάλη ΑΕΛ».

Ο ΠΙΝΤΟ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

Η Λαμία και ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού, Ζονε ντα Σίλβα Πίντο που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΛ.                                   Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την απόκτηση για ένα χρόνο του επιθετικού Pinto da Silva Jone. Ο 24χρονος Βραζιλιάνος πέρυσι αγωνιζόταν με τα χρώματα της ΑΕΛ».

Εθεάθησαν Κούγιας και Πλεξίδας στα Τρίκαλα!

Σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες, εθεάθησαν στα Τρίκαλα ο Αλέξης Κούγιας με τον Βαγγέλη Πλεξίδα, προφανώς να συζητήσουν για το θέμα της αγοραπωλησίας της ΠΑΕ ΑΕΛ. Λεπτομέρειες περισσότερες δεν έγιναν γνωστές και ίσως σήμερα να υπάρξουν νέα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass