ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Όλα δείχνουν Κούγια στην ΑΕΛ

* Σήμερα πιθανότατα στη Λάρισα ο γνωστός ποινικολόγος

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2015 11:00
Ο Αλέξης Κούγιας μαζί με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ζήση Ντελόπουλο στον αγώνα της ΑΕΛ με την Παναχαϊκή στο Αλκαζάρ για τα play off της Β' Εθνικής κατηγορίας, όπου οι "βυσσινί" κέρδισαν με 1-0 Ο Αλέξης Κούγιας μαζί με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ζήση Ντελόπουλο στον αγώνα της ΑΕΛ με την Παναχαϊκή στο Αλκαζάρ για τα play off της Β' Εθνικής κατηγορίας, όπου οι "βυσσινί" κέρδισαν με 1-0

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Καμία επίσημη ανακοίνωση δεν υπήρξε μέχρι αργά χθες το βράδυ, σχετικά με τη διαδικασία της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από τη La Farm στον γνωστό ποινικολόγο, Αλέξη Κούγια.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, συνεχίζεται ο διαχειριστικός έλεγχος που πραγματοποιείται τον τελευταίο καιρό στην ΠΑΕ ΑΕΛ και αναμένεται να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό, οι σχετικές διαδικασίες.

Σήμερα πιθανότατα να έρθει για μια ακόμη φορά στη θεσσαλική πρωτεύουσα ο κ. Κούγιας, που και χθες σεβόμενος τη συμφωνία που έχει με τον κ. Πλεξίδα, δεν θέλησε να πει κάτι παραπάνω.

Ο υποψήφιος αγοραστής της ΑΕΛ είναι διατεθειμένος να καταβάλει άμεσα το ποσό των 400 χιλιάδων ευρώ στον κ. Πλεξίδα σε περίπτωση ανόδου της ΑΕΛ στη Σούπερ Λίγκα.

Πάντως ο κόσμος περιμένει με αγωνία το ποιες θα είναι οι εξελίξεις το επόμενο διάστημα καθώς οι ημέρες περνούν και δεν ξεκαθαρίζει ακόμη το τοπίο.

Όλα δείχνουν λοιπόν τον Αλέξη Κούγια ως νέο αφεντικό στην ΑΕΛ, όμως σε αυτές τις περιπτώσεις καλό είναι να κρατάμε και κάποιες μικρές επιφυλάξεις, γιατί αν δεν δώσουν οι δυο πλευρές οριστικά τα χέρια, δεν μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα ότι επήλθε συμφωνία.

Άλλωστε ο κ. Πλεξίδας υποστήριξε ότι υπάρχουν ακόμα δύο, τρεις ενδιαφερόμενοι για την ΑΕΛ.

Εν αναμονή λοιπόν εξελίξεων, αν όχι τη σημερινή ημέρα, μάλλον τότε μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Εν τω μεταξύ και χθες υπήρξαν αντιδράσεις από τους οργανωμένους φιλάθλους της ΑΕΛ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ

Με χθεσινή ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Παναχαϊκή για τον αγώνα με την ΑΕΛ, επισημαίνει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΓΕ 2005 καταγγέλλει τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων κ. Παναγιώτη Καρρά, διότι κατασκεύασε ανύπαρκτη κατηγορία σε βάρος της εταιρείας μας, μόνο και μόνο για να αναφερθεί η Παναχαϊκή μεταξύ των ομάδων που κατηγορούνται ότι «έστηναν» αγώνες, και επιφυλάσσεται ν' ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της για την παράνομη άσκηση πειθαρχικής δίωξης και μάλιστα μόνο σε βάρος της και όχι σε βάρος και της αντιπάλου ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ, δεδομένου ότι από τα στοιχεία της δίωξης που διαβιβάστηκαν, δεν πληρούται καμία από τις προϋποθέσεις που απαιτούν τα άρθρα 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, αφού δεν αναφέρεται κανένα όνομα ποδοσφαιριστή μας που να εμπλέκεται στο φερόμενο αδίκημα, ενώ ο Πειθαρχικός Κώδικας απαιτεί να εμπλέκονται τουλάχιστον τρεις, σε κάθε δε περίπτωση δεν αναφέρεται ως εμπλεκόμενο κανένα απολύτως πρόσωπο που να έχει σχέση με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ με οποιαδήποτε ιδιότητα».

Γιορτάζει τα 10 χρόνια του ο Σ.Φ. Αλκαζάρ

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αλκαζάρ με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 10 χρόνων από την ίδρυση του, καλεί όλους τους φίλους τού συνδέσμου και της "βυσσινί" κερκίδας, να γιορτάσουν στα γραφεία του συνδέσμου, με φαγητό και ποτό σήμερα το βράδυ. Εκρηκτική ατμόσφαιρα με συνθήματα και electro music θα πλαισιώσουν το πάρτυ! Ο σύνδεσμος θα είναι ανοιχτός από τις 19:00, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass