Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Κύπελλο… επ’ αυτοφώρω

* Επικράτησε στο χθεσινό τελικό των Αργυροχρυσοχόων με 5-1 *Την ερχόμενη εβδομάδα οι τελικοί στο πρωτάθλημα

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2015 9:13
Δ.Α.Λ. Δ.Α.Λ.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Την κατάκτηση του Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο εργαζομένων, που διοργανώνει η Διεύθυνση Αθλητισμού-Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, πανηγύρισε η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας, η οποία επικράτησε στο χθεσινό τελικό στο «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης» των Αργυροχρυσοχόων με 5-1.

Σ’ ένα χορταστικό παιχνίδι, η ομάδα της ΔΑΛ «μίλησε» στην επανάληψη κατά την οποία ουσιαστικά εδραίωσε την κυριαρχία της βρίσκοντας λύσεις απέναντι στον εντυπωσιακό χθες τερματοφύλακα των Αργυροχρυσοχόων Βασίλη Αλμπάνη που μέχρι το 60’ είχε πει όχι σε πολλές επιθετικές ενέργειες της ΔΑΛ.

Τα εύσημα στις δύο φιναλίστ αλλά και στις υπόλοιπες ομάδες της φετινής διοργάνωσης για την πολύ καλή αγωνιστική τους παρουσία απέδωσε ο εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής, δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος απένειμε μετά το τέλος του τελικού το κύπελλο και τα μετάλλια σε νικητές και ηττημένους.

Στις απονομές το "παρών" έδωσε και ο διευθυντής της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας κ. Αστέριος Μαντζιώκας.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες για τη συμμετοχή τους και την άψογη συμπεριφορά τους, τους διαιτητές και όλους όσοι συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων. Στόχος μας είναι να αναβαθμίσουμε τον θεσμό γι' αυτό από τη νέα χρονιά θα είμαστε σε συνεχή επαφή με τις ομάδες για να ακούσουμε τις προτάσεις τους» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Αναστασίου.

***

Σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι η ΔΑΛ άνοιξε το σκορ στο 20ό λεπτό με την κεφαλιά του Μαρογιάννη μετά από εκτέλεση κόρνερ. Είχε προηγηθεί ένα κοντινό σουτ του Κοτάκου το οποίο εξουδετέρωσε με υπερπροσπάθεια ο Αλμπάνης.

Στο 27’ ένα φάουλ του Παπαγεωργίου απέκρουσε ο Παπαχρήστος, ενώ στο 30’ ο Γκόγκος έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να κάνει την ισοφάριση όταν μετά από μπαλιά του Μηλιώνη βγήκε τετ α τετ, αλλά ο τερματοφύλακας Παπαχρήστος επενέβη σωτήρια.

Στο 38’ ένα λάθος γύρισμα έδωσε την ευκαιρία στον Ξηρομερίτη να απειλήσει για γκολ όμως ο Αλμπάνης με μπλονζόν απεσόβησε τον κίνδυνο, ενώ στο 43’ και πάλι ο Αλμπάνης με εντυπωσιακή εκτίναξη απέκρουσε το εκπληκτικό βολέ του Γεωργαντά.

Το 1-0 διατηρήθηκε στο πρώτο μέρος για να ξεκινήσει η επανάληψη στην οποία το σκορ πήρε μεγάλες διαστάσεις.

Αρχικά στο 54’ οι Αργυροχρυσοχόοι απείλησαν με τον Βελετάνη ο οποίος από πολύ κοντά σούταρε στο εξωτερικό των δικτύων. Στο 57’ ο Κύρκος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, μέσα στη μεγάλη περιοχή, επιχείρησε δυνατό σουτ, αλλά ο Αλμπάνης απέκρουσε και πάλι. Στο 58’ ο Κύρκος εκτέλεσε φάουλ, ο Αλμπάνης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα, ο Ξηρομερίτης προσπάθησε να σκοράρει από κοντά αλλά ο τερματοφύλακας των Αργυροχρυσοχόων με δεύτερη επέμβαση απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Στο 59’ ήταν η σειρά του Παπαγεωργίου να απειλήσει τη ΔΑΛ αλλά ο Παπαχρήστος έδωσε λύση, για να φτάσουμε στο 61’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, δημιουργήθηκε σύγχυση στα καρέ των Αργυροχρυσοχόων από την οποία επωφελήθηκε ο Ξηρομερίτης στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα (2-0). Στη φάση αυτή οι Αργυροχρυσοχόοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για χέρι αλλά ο διαιτητής κ. Γκαραβέλης είχε αντίθετη άποψη.

Δύο λεπτά αργότερα η ΔΑΛ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0 με το κοντινό πλασέ του Κύρκου και κάπου εκεί το παιχνίδι κρίθηκε.

Στο 69’ ο Σταμούλης με νέο κοντινό πλασέ έγραψε το 4-0, ενώ στο 73’ ο Βελετάνης μετά από ωραία προσπάθεια και σουτ μείωσε σε 4-1. Ό ίδιος παίκτης στο 76’ έβγαλε σε θέση βολής τον Παπαγεωργίου αλλά ο Παπαχρήστος απέκρουσε το κοντινό πλασέ, ενώ στο 84’ ο Κοτάκος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 5-1 και σφράγισε τη νίκη της ΔΑΛ.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Γκαραβέλης με βοηθούς τους κ. Διαμάντη και Ντίνου.

ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΟΙ: Αλμπάνης, Γκαντούνας, Παπαδημητρίου, Σουρμέλης, Γαλατσίδας, Λαδέρης, Παπαγεωργίου, Μηλιώνης, Βελετάνης, Τσεκούρας, Γκόγκας (Ντούμος, Ρόσης, Μαγκούτας, Χατζούλης, Μεϊμάρογλου, Γαλάνης, Καραμητράς).

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Παπαχρήστος, Τσαμούρας, Μαρκας, Λυκοκώστας, Παπαϊωάννου, Γεωργαντάς, Κουτσιανίκας, Μαρογιάννης, Ξηρομερίτης, Κύρκος, Κοτάκος (Πρασσάς, Τζήκας, Μπέκος, Σταμούλης, Κουτής, Νάτσιος).

ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Η φετινή σεζόν στο ποδόσφαιρο εργαζομένων θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη εβδομάδα με τους τελικούς του πρωταθλήματος σε Α1 και Α2 κατηγορία αντίστοιχα που θα διεξαχθούν στο «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης» (18.30) σύμφωνα με τα παρακάτω πρόγραμμα:

Τρίτη (30/6), Α2 Κατηγορία: Αργυροχρυσοχόοι-ΠΥΛ

Πέμπτη (2/7), Α1 Κατηγορία: Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας-Αρτοποιοί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass