Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΑΕΛ

Νίκησε αντίπαλο και προβλήματα…

*Επικράτησε του Βόλου 2004 με σκορ 3-1

Δημοσίευση: 22 Μαρ 2018 15:12

Σημαντική νίκη πέτυχε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ στο Εθνικό στάδιο του Βόλου, κερδίζοντας τον Βόλο 2004 με σκορ 3-1, για το πρωτάθλημα της Α'Εθνικής.

Οι παίκτριες του Νίκου Γκαλίτσιου άφησαν στην άκρη όλα τα προβλήματα που ταλαιπωρούν την ομάδα και έδειξαν πως έχουν δυνατότητες. Η ομάδα του Βόλου που ήθελε πάση θυσία τη νίκη για να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες παραμονής είχε, ξεκίνησε πιο δυναμικά και έπαιξε με πολύ πάθος και δύναμη καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Παρόλα αυτά η ΑΕΛ έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με τη Ζντράβκοβτις σε κοντινό σουτ εντός περιοχής που δεν σημάδεψε σωστά και με την Ακριβούλη η οποία πέρασε και την τερματοφύλακα όμως το πλασέ που έκανε βρήκε επάνω στην αμυντικό που είχε ακολουθήσει τη φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η λαρισινή ομάδα μπήκε πιο δυνατά και πιο αποφασισμένα για τη νίκη και μόλις στο 57' η Χριστοφορίδη που βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή, σημάδεψε σωστά και άνοιξε το σκορ(0-1). Με την πίεση να συνεχίζεται και με τον αντίπαλο πλέον να έχει κουραστεί από την υπερπροσπάθεια του 1ου ημιχρόνου, η ΑΕΛ καθάρισε πολύ γρήγορα τον αγώνα. Αρχικά έκανε το 0-2 στο 65' με σουτ εντός περιοχής από τη Ζντράβκοβιτς και στο 71' το 0-3 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι της Λόγου, που είχε κερδίσει η Σπυροπούλου. Έχοντας το σκορ ασφαλείας που ήθελε και με τον αντίπαλο πλέον να αγωνίζεται με παίκτρια λιγότερη μετά την αποβολή της Γρηγοριάδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, η ΑΕΛ χαλάρωσε και άφησε πολλούς κενούς χώρους στον αντίπαλο ο οποίος και δημιούργησε ορισμένες καλές ευκαιρίες. Μάλιστα στο 81', σε μία από αυτές η Κέκου μείωσε το σκορ σε 1-3. Αυτό όμως ήταν και το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Βόλου μέχρι και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης.

ΑΕΛ(Νίκος Γκαλίτσιος): Νάση, Γαγάρα, Τσούκα, Σωτηριάδη, Μιχαλόπουλος, Αρκουλή, Ζντράβκοβιτς, Λόγου, Χριστοφορίδη, Σρετένοβιτς, Ακριβούλη

Αγωνίσθηκαν και οι Ζαχείλα, Σπυροπούλου, Μπελμέζα, Σκοτεινιώτη, ενώ στον πάγκο ήταν οι Βλασιάδου, Παιδή.

*Με αυτή τη νίκη η ΑΕΛ βρίσκεται πολύ κοντά στον στόχο της παραμονής έξι αγωνιστικές πριν το τέλος και πλέον αναζητά ακόμα δύο νίκες για να εξασφαλίσει και μαθηματικά τη σωτηρία. Η σημαντικότητα της νίκης μεγαλώνει ακόμα περισσότερο από το γεγονός ότι η ΑΕΛ ενδεχομένως να χάσει από τη συνέχεια ακόμα μία βασική παίκτρια. Συγκεκριμένα η Ρομίνα Τσούκα η οποία στη φάση της αποβολής της Γρηγοριάδη, τραυματίστηκε στο γόνατο και πλέον αναμένεται η εκτίμηση του ιατρικού τιμ για τη σοβαρότητα του τραυματισμού.

Η ΑΕΛ ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση του Βόλου 2004 για τη φιλοξενία όπως και τον χορηγό της αποστολής το κέντρο αποκατάστασης ANIMUS-Κυανούς Σταυρός, που είναι πάντα δίπλα στη γυναικεία ομάδα. Την ερχόμενη εβδομάδα υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα και ο επόμενος αγώνας της ΑΕΛ είναι την Κυριακή 1 Απριλίου, στο στάδιο Αλκαζάρ με τα Τρίκαλα, σε ένα ακόμα γειτονικό ντέρμπι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass