ΕΝΩ ΑΥΡΙΟ Η ΑΕΛ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

Κανονικά στο πρόγραμμα και ο Λεοζίνιο

*Αν δεν υπάρξει επανεκκίνηση του πρωταθλήματος πιθανόν να δοθεί και άλλο φιλικό

Δημοσίευση: 22 Μαρ 2018 22:18

Μπορεί η διακοπή του πρωταθλήματος της Super League να ωφέλησε κατά κάποιον τρόπο την ΑΕΛ όσον αφορά στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν ποδοσφαιριστές της και μπήκαν σε κανονικούς ρυθμούς καθώς τα ξεπέρασαν, όμως από την άλλη αν καθυστερήσει περισσότερο η έναρξη, βγάζει εκτός αγωνιστικού ρυθμού την ομάδα.

Οι «βυσσινί» ευελπιστούν λοιπόν να βρεθεί τις επόμενες ημέρες λύση και να δοθεί το οκέι, ώστε το Σαββατοκύριακο 31 Μαρτίου-1 Απριλίου να έχουμε και πάλι παιχνίδια, στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Χθες οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ προπονήθηκαν το πρωί και το πρόγραμμα ακολούθησε κανονικά ο Λεοζίνιο, που επανήλθε μετά τον τραυματισμό του.

Σήμερα η προπόνηση είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 11 το πρωί και ακολούθως ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου θα αποφασίσει ποιους παίκτες θα συμπεριελάβει στην αποστολή για το αυριανό φιλικό ματς με τη Λαμία, στο ΔΑΚ Λαμίας(17:00).

Για το παιχνίδι αυτό σίγουροι απόντες θα είναι οι Μπόζοβιτς και Μασούρας που έχουν κληθεί στις εθνικές Μαυροβουνίου και Ελπίδων Ελλάδος αντίστοιχα, όπως επίσης και οι Αγκάνοβιτς, Ξενοδόχωφ και Γουάλας.

*Στην περίπτωση που το πρωτάθλημα δεν ξεκινήσει το επόμενο Σαββατοκύριακο, τότε η ΑΕΛ θα αναζητήσει αντίπαλο και για ένα ακόμη φιλικό, που να γίνει ο Σάββατο 31/3 ή την Κυριακή1/4.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ 15 ΗΜΕΡΩΝ

ΖΗΤΗΣΕ Η SUPER LEAGUE

Παράταση 15 ημερών, ώστε να μπορούν οι ΠΑΕ που έχουν πολλά ανοιχτά οικονομικά μέτωπα να συμπληρώσουν τους φακέλους τους μέχρι τις 15 Απριλίου και όχι μέχρι την 31η Μαρτίου, όπως ισχύει έως σήμερα, ζήτησε η Super League, σε συνάντηση που είχε με την ΕΠΟ.

Το αίτημα θα εξεταστεί και αν γίνει δεκτό, θα πρόκειται για σημαντική εξέλιξη για τις ομάδες της Super League, οι οποίες θα έχουν περισσότερο χρόνο ώστε να περάσουν επιτυχώς από τη διαδικασία της αδειοδότησης. Υπενθυμίζεται ότι όποια ομάδα δεν εξασφαλίσει άδεια, αυτόματα υποβιβάζεται.

Στη χθεσινή συνάντηση, το "παρών" εκ μέρους της ΕΠΟ έδωσαν ο εκτελεστικός της γραμματέας Αλέξης Δέδες, ο διευθυντής αδειοδοτήσεων Γιώργος Δημητρίου και ο νομικός σύμβουλος Νίκος Μπάρτζης. Τη Super League εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Γιώργος Στράτος και ο διευθύνων σύμβουλος Βασίλης Γκαγκάτσης.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass