ΠΑΕ ΑΕΛ:

Η ανίκητη δύναμη της ενότητας

Δημοσίευση: 22 Μαρ 2018 15:14

Τριάντα χρόνια συμπληρώθηκαν χθες από τον αγώνα των Λαρισαίων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 1988 και η ΠΑΕ ΑΕΛ έκανε λόγο για τον ιστορικό αγώνα όλων των λαρισαίων, υπενθυμίζοντας πως αποτελεί φάρο για νέες επιτυχίες για όλες τις «βυσσινί γενιές».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ: «Εκείνο το πρωινό της 21ης Μαρτίου 1988, η εξεγερμένη θεσσαλική πρωτεύουσα ξύπνησε μ’ έναν κρυφό πόθο να φουντώνει στα στήθια της. Ο παλλαρισαϊκός ξεσηκωμός, ο ανεπανάληπτος αγώνας του «βυσσινί» λαού, κοίταζαν κατάματα τη δικαίωση. Που ήρθε, μετά την πρωτόγνωρη εξέγερση των 6 ημερών, καβάλα στις ακτίνες του ήλιου της δικαιοσύνης.

Η κατασταλτική κωδεΐνη δεν ήταν δυνατόν να μετατραπεί σε λησταρχίνα τίτλου. Η πρωθυπουργική παρέμβαση ήταν επιβεβλημένη και το επίμαχο άρθρο εναρμονίστηκε με τα διεθνώς κρατούντα. Ο λαός της Λάρισας νίκησε, η ΑΕΛ δικαιώθηκε και ο δρόμος για την κατάκτηση του κορυφαίου άθλου στην ποδοσφαιρική ιστορία της Ελλάδας, ξανάνοιξε!!!

Τριάντα χρόνια μετά, ο ιστορικός αγώνας ΟΛΩΝ των Λαρισαίων μας υπενθυμίζει την ανίκητη δύναμη της ενότητας και εξακολουθεί να αποτελεί φάρο φωτεινό για όλες τις «βυσσινί» γενιές».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass