ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Έκοψε πίτα και βράβευσε ο ΑΟ Φοίβος

Δημοσίευση: 26 Φεβ 2018 16:33

Μέσα σε εορταστικό κλίμα, στο κατάμεστο κλειστό της Γιάννουλης, οι ακαδημίες μπάσκετ και βόλεϊ του Α.Ο. Φοίβος έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Μπέμπης, ο περιφερειακός σύμβουλος και υπεύθυνος σχεδιασμού Αθλητικών Εγκαταστάσεων κ. Δημότσιος, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας κ. Φατούρας, ο σύμβουλος αθλητισμού του Δημάρχου κ. Αλεξούλης, ο τοπικός δημοτικός σύμβουλος κ. Κουλουψούζης, εκπρόσωποι χορηγών και υποστηρικτών του συλλόγου κ.ά.

Ο κ. Αγοραστός αφού ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες, τόνισε σχετικά πως η Περιφέρεια βρίσκεται κοντά στον αθλητισμό και σε όλα τα σωματεία και εξήγγειλε την ανακατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου Γιάννουλης.

Την πίτα ευλόγησε ο πατέρας Ιωάννης και η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του προέδρου του Α.Ο. Φοίβος, Πέτρου Προβίδα, και ακολούθησαν οι τοποθετήσεις όλων των επίσημων προσκεκλημένων με τις οποίες ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Εκ μέρους των προπονητών μίλησε ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου και καθηγητής Φυσ. Αγωγής κ. Γιώργος Φωτίου.

Ακολούθησε η ειδική βράβευση στους αθλητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ της χώρας. Οι αθλητές αυτοί είναι οι Παράφορος Χρήστος, Γκόγκος Νίκος, Μπαβέτσιας Κων/νος, Σκουλίδης Γιώργος, Πουτσίκης Μιχαήλ και Παπανικολάου Λάζαρος. Στη συνέχεια τιμήθηκαν οι χορηγοί και υποστηρικτές του συλλόγου.

Από τη διαδικασία κοπής της πίτας προέκυψαν 7 τυχεροί, οι οποίοι κέρδισαν συμβολικά δώρα. Επίσης, μετά από κλήρωση των αριθμών των καρτών διαρκείας ο τυχερός αριθμός ήταν ο 176 και η κάτοχός του κ. Κακάβα Αιμιλία κέρδισε μια Action Camera.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass