ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Έκοψε πίτα και βράβευσε ο Φιλαθλητικός

Δημοσίευση: 26 Φεβ 2018 16:23

Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού, με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή, στο κλειστό γυμναστήριο του Μουσικού Σχολείου.

Στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, φίλοι του σωματείου, αθλήτριες και γονείς.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, απηύθυνε χαιρετισμό ο πρόεδρος του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού, κ. Ακριβούλης Βασίλειος, ο οποίος εξήρε τη δουλειά που γίνεται στον σύλλογο, ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και τους κάλεσε να στηρίξουν την προσπάθεια.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες σε όσους βοήθησαν τα μέγιστα στο σύλλογο. Συγκεκριμένα τιμήθηκαν τα Ενωμένα Φροντιστήρια για την πολυετή προσφορά τους ως χορηγός του συλλόγου. Την πλακέτα παρέλαβε ο εκπρόσωπός τους κ. Ξανθόπουλος Χαράλαμπος, ο οποίος ευχαρίστησε τους ανθρώπους του συλλόγου και δήλωσε τη συνεχόμενη στήριξή του στον σύλλογο.

Επίσης τιμήθηκε ο φυσικοθεραπευτής κ. Πράπας Μιχάλης για την πολυετή και ανιδιοτελή προσφορά του στον σύλλογο, ο οποίος όμως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παρευρεθεί. Ο κ. Πράπας, όπως τονίστηκε, παρέχει τις υπηρεσίες του εδώ και αρκετά χρόνια στον σύλλογο. Την πλακέτα παρέλαβε η σύζυγός του, Τεγούση Ευαγγελία, η οποία ευχαρίστησε τον σύλλογο εκ μέρους του.

Τέλος σε μία φορτισμένη συναισθηματικά αναδρομή, από τον πρόεδρο του συλλόγου, κ. Ακριβούλη, για την πολυετή προσφορά και το ήθος του, τιμήθηκε ο κ. Νίκου Νικόλαος που διετέλεσε επί 12 συνεχή έτη (2005-2017) μέλος του ΔΣ του Φιλαθλητικού. Ένας άνθρωπος που όπως τόνισε ο κ. Ακριβούλης, έχει ζήσει πάμπολλες επιτυχίες με τον σύλλογο, έχει σηκώσει πολλά κύπελλα, έχει γευτεί χαρές και λύπες, έχει υπερασπιστεί τις αξίες που υπηρετεί ο σύλλογος, έχει αφουγκραστεί τις ανάγκες των παιδιών που εμπιστεύονταν τον σύλλογο μιας και υπήρξε παιδαγωγός μέχρι τη συνταξιοδότησή του. Στον σύντομο λόγο του ο κ. Νίκου ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Δ.Σ. για την αναγνώριση της προσφοράς του και δήλωσε ότι θα είναι πάντα κοντά στον σύλλογο όποτε τον χρειαστεί.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας. Οι τρεις τυχερές αθλήτριες του συλλόγου, που βρήκαν τα φλουριά κέρδισαν συμβολικά δώρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass