ΤO ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ (19:30)

Παιχνίδι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον

• Οι «βυσσινί» θέλουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2018 22:00

Του Χρήστου Αρχοντούλη Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τον κόσμο της ομάδας αναμένεται το παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30, στο AEL FC ARENA.

Ένα ματς όπου οι «βυσσινί» θα αναζητήσουν τη νίκη η οποία αν έρθει τελικά, εκτός από το βαθμολογικό όφελος θα βοηθήσει σημαντικά και στην ανόρθωση της ψυχολογίας. Μετά την ήττα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, οι παίκτες έχουν «πεισμώσει» και θέλουν να «σβήσουν» την κακή παρένθεση, δείχνοντας αυτή τη φορά τις πραγματικές τους δυνατότητες. Και τους δίνεται μεγάλη ευκαιρία να το πετύχουν απέναντι σε μια ομάδα η οποία φέτος αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα και δείχνει αδύναμη, σε σχέση με άλλες χρονιές. Φυσικά με τα ευχολόγια δεν κερδίζονται τα παιχνίδια και γι’ αυτό οι παίκτες που θα επιλέξει ο κ. Φυντάνης για την ενδεκάδα , καλούνται να υπερβάλουν εαυτούς για να πάρουν το ποθητό αποτέλεσμα, παίζοντας δυνατά και ψυχωμένα. Η προετοιμασία για τη συγκριμένη αναμέτρηση συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και οι παίκτες προσπαθούν στις προπονήσεις να διορθώσουν τις όποιες αδυναμίες εντοπίζει το τεχνικό τιμ της λαρισινής ομάδας.

Ο ΣΤΥΛΙΑΡΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟ ΑΕΛ-ΠΑΟ

Ο 42χρονος, ρέφερι, Δημήτριος Στυλιαράς, γυμναστής στο επάγγελμα, από την Ένωση Αιτωλοακαρνανίας, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Παναθηναϊκό, που θα γίνει την Καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου στις 19:30 στο AEL FC ARENA. Ο Δημήτρης Στυλιαράς γεννήθηκε στις 28 Δεκεμβρίου 1976 στον Πειραιά και σπούδασε στην Κομοτηνή, όπου τελείωσε και τη Γυμναστική Ακαδημία. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ, τη σεζόν 2016-2017, στο εντός έδρας παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Supeleague με τον Λεβαδειακό (20/02/2017) που είχε βρει νικήτρια την ομάδα της ΑΕΛ με σκορ 2-1, ενώ τη σεζόν 2017-2018 ήταν τέταρτος διαιτητής στο ΑΕΛ-Απόλλων Σμύρνης 1-0, που είχε γίνει 18 Νοεμβρίου 2017, πάλι στο AEL FC ARENA. Βοηθοί του ο Αντώνης Διπλάρης από την Καρδίτσα και ο Θανάσης Κολοσιώνης από τον σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας. Τέταρτος θα είναι ο Άγγελος Αγγελάκης από την Ένωση Μακεδονίας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Μανώλης Ταπαντζάς από την Ε.Π.Σ. Θράκης. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 22ης αγωνιστικής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

15:00 Κέρκυρα – Απόλλων Σμύρνης: Κομίνης (Θεσπρωτίας), Αλεξέας (Μεσσηνίας), Μπαλτάς (Αχαΐας), 4ος Τζήλος (Λάρισας), παρ. Αθανάσιος Βέλλιος(Ξάνθης)

17:15 Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος: Κουτσιαύτης (Άρτας), Τάτσης (Ηπείρου), Πασχάλης (Ηπείρου), 4ος Μπλάνας (Μεσσηνίας), παρ.Νικόλαος Φαντόπουλος (Πειραιά) 19:30 Λαμία – ΠΑΟΚ : Ευαγγέλου, Τουμπακάρης (Αθηνών), Καμπούρης (Εύβοιας), 4ος Αρετόπουλος (Τρικάλων), παρ.Γεώργιος Λόλιος (Λάρισας)

ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

15:00 Πλατανιάς – ΠΑΣ Γιάννινα: Μάνταλος (Καβάλας), Καρατζίκας (Αθηνών), Κουράκης (Ηρακλείου), 4ος Τζοβάρας (Φθιώτιδας), παρ.Αλέξανδρος Τικόζογλου(Μακεδονίας)

17:15 ΑΕΚ – Ξάνθη: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Ακρίβος (Αθηνών), Βεργέτης (Αρκαδίας), 4ος Τσαμούρης (Πειραιά), παρ. Δημήτρης Μπέγκος (Αργολίδας)

17:15 Λεβαδειακός – Παναιτωλικός : Βάτσιος (Δυτ. Αττικής), Πάτρας, Νικολαΐδης (Μακεδονίας), 4ος Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), παρ. Ανδρέας Γιακουμής(Αθηνών) 19:30 Ολυμπιακός – Πανιώνιος: Νεοφυτιάδης, Καρσιώτης (Κορινθίας), Παλαμίδας (Λακωνίας), 4ος Γιαννουλάκης (Χανίων), παρ.Νίκος Ιωσήφογλου(Αθηνών)

ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

19:30 ΑΕΛ - Παναθηναϊκός: Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας), Διπλάρης (Καρδίτσας), Κολοσιώνης (Αιτωλοακαρνανίας), 4ος Αγγελάκης (Μακεδονίας), παρ. Μανώλης Ταπαντζάς(Ε.Π.Σ.Θράκης)

ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΗΚΕ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟ

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, χθες Τετάρτη (14-02-2018) εκδόθηκε απόφαση από τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γεώργιο Βασιλειάδη, σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. Α.Ε. Λάρισας – Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός», ο οποίος θα διεξαχθεί την Καθαρά Δευτέρα (19-02-2018) και ώρα 19.30’ στο γήπεδο AEL FC ARENA, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΑΟΚ-ΑΕΛ

Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα επίσημα εισιτήρια που κόπηκαν την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague. Συνολικά κόπηκαν 30.161 εισιτήρια, στα οκτώ παιχνίδια που έγιναν, με το μέσο όρο των εισιτηρίων ανά αγώνα, να ανέρχεται στα 3.770. Αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων είχαμε στο παιχνίδι Απόλλων Σμύρνης-Λεβαδειακός που κόπηκαν 566 εισιτήρια, ενώ τα περισσότερα κόπηκαν στο ΠΑΟΚ-ΑΕΛ 13.956 εισιτήρια. Αναλυτικά τα εισιτήρια της 21ης αγωνιστικής:

*Ξάνθη-Κέρκυρα 809 *Πανιώνιος-Λαμία 606

*ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 2.374

*Απόλλων Σμύρνης-Λεβαδειακός 566

*ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης 8.315

*Παναιτωλικός-Πλατανιάς 1.788

*Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1.747

*ΠΑΟΚ-ΑΕΛ 13.956 .

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass