ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΠΑΙΔΩΝ ΤΗΣ Ν.Ε.Λ.

Ιδανικό ξεκίνημα

*Με τρεις νίκες προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης

Δημοσίευση: 14 Φεβ 2018 15:28

Ιδανικό το ξεκίνημα για την ομάδα υδατοσφαίρισης(πόλο) Παίδων της Ν.Ε.Λ. στις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις της. Mε τρεις στις τρεις νίκες πέρασε αήττητη στην επόμενη, Β’ φάση, του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Η ομάδα Παίδων της Ν.Ε.Λ., υπό τις οδηγίες των προπονητών της κατάφερε το απόλυτο και έδειξε ότι είναι έτοιμη για ακόμη μια χρονιά να κάνει την προσπάθειά της για το καλύτερο δυνατό, σε πανελλήνιο επίπεδο.

Σημειώνεται πως η Α’ φάση του πρωταθλήματος διεξήχθη σε όλη την Ελλάδα. Από την Καβάλα και τη Θεσσαλονίκη μέχρι την Πάτρα και την Κρήτη, οι μικροί πολίστες έπεσαν στις πισίνες με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στο κλειστό κολυμβητήριο της Λάρισας και στον όμιλο της Κεντρικής Ελλάδας συμμετείχαν η Ν.Ε.Λ, ο Ν.Ο.Λ, ο Νηρέας Λαμίας και η Ν.Ε. Λαμίας.

*Για την 1η αγωνιστική η Ν.Ε.Λ αγωνίστηκε το απέναντι στο Νηρέα Λαμίας. Ήταν το μοναδικό παιχνίδι που δυσκόλεψε λίγο τους Λαρισαίους πολίστες και το οποίο επικεντρώθηκε κυρίως στις άμυνες. Τελικό αποτέλεσμα 7-5.

Ν.Ε.Λ.-Νηρέας Λαμίας 7 – 5

Σκορ περιόδων: 1-1, 1-0, 4-3, 1-1

Σκόρερ: Βασιλόπουλος 1, Γεωργίου 2, Πάτσικας 1, Μπαλτόπουλος 1, Τζίκας 2

*Η 2η και η 3η αγωνιστική του ομίλου διεξήχθησαν την Κυριακή. Το πρωί, μία ώρα πριν την έναρξη της ετήσιας κοπής πίτας του συλλόγου για το 2018, η Ν.Ε.Λ αγωνίστηκε απέναντι στη Ν.Ε. Λαμίας. Η ομάδα της Λάρισας έδειξε από την πρώτη περίοδο τις προθέσεις της κάνοντας το 10-0. Στο υπόλοιπο του ματς και καθώς φάνηκε ότι η ομάδα της Λαμίας δεν μπορεί να ανατρέψει το σκορ, οι προπονητές της λαρισινής ομάδας δοκίμασαν περισσότερα σχήματα και παίκτες. Τελικό αποτέλεσμα 20-5 υπέρ της Ν.Ε.Λ.

Ν.Ε.Λ.-Ν.Ε.Λαμίας 20 – 5

Σκορ περιόδων: 10-0, 2-2, 4-0, 4-3

Σκόρερ: Βασιλόπουλος 1, Χατζής 2, Γεωργίου 3, Πάτσικας 2, Χαρίσης 3, Μπαλτόπουλος 3, Τζίκας 3, Ζακυνθινός 1, Ζαχόπουλος 2

*Το ίδιο απόγευμα είχαμε την τελευταία αγωνιστική της φάσης και το τοπικό ντέρμπι του ομίλου, καθώς η Ν.Ε.Λ βρέθηκε αντιμέτωπη του Ν.Ο.Λ. Χωρίς κανένα πρόβλημα η Ν.Ε.Λ., κέρδισε άνετα.

Ν.Ε.Λ.–Ν.Ο.Λ. 19-1

Σκορ περιόδων: 5-0, 3-0, 4-1, 7-0

Σκόρερ: Καραλής 1, Βασιλόπουλος 5, Γεωργίου 6, Πάτσικας 1, Χαρίσης 1, Βαρδακάρης 2, Βίτκος 1, Χατζήνας 1, Ζαχόπουλος 1.

Η τελική κατάταξη του ομίλου Λάρισας:

1. Ν.Ε.Λάρισας        9

2. Νηρέας Λαμίας    6

3. Ν.Ο.Λ.      3

4. Ν.Ε. Λαμίας         0

Ν.Ε.Λ.(Κώστας Γαλανόπουλος, Κώστας Γαβριάς): Μαργαρίτης Δ., Καραλής Α., Βαρδακάρης Α., Ευσταθίου Α., Βασιλόπουλος Α., Χατζής Γ., Γεωργίου Ι., Χαρίσης Ο., Πάτσικας Β., Τζίκας Δ., Μπαλτόπουλος Γ., Ζακυνθινός Ι., Χατζήνας Δ., Ζαχόπουλος Κ., Βίτκος Θ.

*Η συνέχεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Παίδων θα δοθεί με τη Β’ φάση το τριήμερο 30/3 με 01/4 2018.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass