ΘΑ ΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

Σε δύο διοργανώσεις θα παίξει ο φετινός κυπελλούχος ΕΠΣΛ

* Σήμερα στα γραφεία της Αδριανού η κλήρωση για τα ημιτελικά (20:00)

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2018 15:02

Ο θεσμός του κυπέλλου Ελλάδος θα πάρει νέα μορφή από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2018-19. Μετά από απόφαση της Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ την οποία επικύρωσε η Εκτελεστική Επιτροπής της Ομοσπονδίας το κύπελλο Ελλάδος Ερασιτεχνών θα καταργηθεί (φέτος θα διεξαχθεί για τελευταία φορά) και οι 53 κυπελλούχοι των Ενώσεων θα πάρουν μέρος τη νέα σεζόν στο κύπελλο Ελλάδος.

Οι ερασιτεχνικές ομάδες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους μέχρι να μείνουν οι 16 και στη συνέχεια θα προστεθούν οι 16 ομάδες της Football League (σύνολο 32). Μεταξύ αυτών των 32 ομάδων θα γίνουν αγώνες μέχρι να μείνουν και πάλι 16 ομάδες (θα ισχύσει η έδρα του αδυνάτου). Στις 16 ομάδες που θα προκριθούν από την προηγούμενη φάση θα προστεθούν οι 16 της Super League.
Αυτό το σημαίνει ότι ο φετινός κυπελλούχος ΕΠΣΛ, θα παίξει σε δύο διοργανώσεις. Στο φετινό κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος (που θα διεξαχθεί για τελευταία φορά) αλλά και στο κύπελλο Ελλάδος του χρόνου με τη νέα του μορφή.
ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΛΗΡΩΣΗ
Εν τω μεταξύ, σήμερα Πέμπτη και ώρα 20:00 στα γραφεία της ΕΠΣΛ, θα διεξαχθεί η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου στην οποία μετέχουν οι Αχιλλέας Φαρσάλων, ΠΟΕ, Δωτιέας Αγιάς και Οικονόμος Τσαριτσάνης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass