ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Αλλη... ΑΕΛ ήταν στην Τούμπα

• Με Παναθηναϊκό θα εκτίσει την ποινή του ο Μίλος Ντέλετιτς

Δημοσίευση: 14 Φεβ 2018 22:25

Η χαρά που ένιωσαν οι χιλιάδες φίλοι της ΑΕΛ την περασμένη Τετάρτη, οι οποίοι είδαν την αγαπημένη τους ομάδα να κερδίζει στην παράταση τον ΠΑΣ Γιάννενα 3-2 και να περνάει στους «τέσσερις» του Κυπέλλου Ελλάδος, μετριάσθηκε.


Οι «βυσσινί» προχθές έζησαν ένα εφιαλτικό βράδυ στην Τούμπα για το πρωτάθλημα της Super League και γνώρισαν μια ταπεινωτική ήττα από τον ΠΑΟΚ, με σκορ 3-0.
Αποτέλεσμα που σκόρπισε την απογοήτευση, διότι άλλη... ΑΕΛ σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, ήταν αυτή που αγωνίσθηκε στην Τούμπα και άλλη περίμενε να δει ο κόσμος.
Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έκαναν ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο και υποχρέωσαν τη λαρισινή ομάδα σε παθητικό ρόλο, μη μπορώντας να ξεφύγει από το ασφυκτικό πρέσιγκ του αντιπάλου της και να βρεθεί στην επίθεση.
Και στην επανάληψη όμως οι «βυσσινί» δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του γκολκίπερ Πασχαλάκη, που πέρασε ένα ευχάριστο γι’ αυτόν απόγευμα.
Αναμφισβήτητα η ΑΕΛ παρουσιάσθηκε κατώτερη του αναμενομένου στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, το πλήρωσε αγωνιστικά, αλλά γρήγορα πρέπει να ξεχαστεί αυτό το παιχνίδι.
Άλλη εικόνα να δείξει η ομάδα στη συνέχεια του πρωταθλήματος και στους δύο ημιτελικούς με την ΑΕΚ, να διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.
Θεωρούμε πως ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης με τους παίκτες του θα μπορέσουν να αντιδράσουν όπως αρμόζει σε μια μεγάλη ομάδα και να βρούνε τις λύσεις.
Ο αγώνας που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό την Καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30 στο AEL FC ARENA, είναι ένα ματς πολύ σημαντικό και η ΑΕΛ θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες, ικανοποιώντας με την εμφάνισή της, τον κόσμο.Στο παιχνίδι λοιπόν που ακολουθεί με τους «Πράσινους», οι παίκτες της ΑΕΛ θα κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να το κερδίσουν και να επιστρέψουν τα χαμόγελα.
*Θα απουσιάσει ο Μίλος Ντέλετιτς που πήρε κάρτα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στον πάγκο και συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες, ενώ παράλληλα βρίσκεται και σε στάδιο αποθεραπείας μετά τον τραυματισμό του.

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΟ AEL FC ARENA
Πρόστιμο 12.500 ευρώ στην ΑΕΛ

Την ποινή χρηματικού προστίμου ύψους 12.500 ευρώ επέβαλε στην ΠΑΕ ΑΕΛ, το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League.
Το πρόστιμο αυτό έχει να κάνει-όπως αναφέρεται-με τα υβριστικά συνθήματα και τη συμπεριφορά των φιλάθλων στην αναμέτρηση της 20ής Ιανουαρίου με την ΑΕΚ στο AEL FC ARENA, 0-0 το τελικό αποτέλεσμα.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 18ης αγωνιστικής.
Α) ΠΑΕ ΑΕΛ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 20/1/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 20/1/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 5430/18/148095 από 22-1-2018 αναφορά συμβάντων της αστυνομίας σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δώδεκα χιλιάδων πεντακοσίων (12.500,00) ευρώ».

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass