ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Πόλεμος ανακοινώσεων...

• Κούγιας: «Είμαι μόνο αφεντικό του εαυτού μου»

Δημοσίευση: 14 Φεβ 2018 20:29

Το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΛ μπορεί να τελείωσε προχθές το βράδυ, όμως το ματς... συνεχίζεται εκτός γηπέδων με εκατέρωθεν σκληρές ανακοινώσεις.


Αρχικά η ΠΑΕ ΑΕΛ, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρεται για τις διαιτητικές αποφάσεις, στο παιχνίδι της Τούμπας.
«Στο πρώτο γκολ, που ξεκλείδωσε και το ματς, ο Σακχόφ είναι οφσάιντ και δεν χρειάζεται να είσαι στην ίδια ευθεία με τον βοηθό διαιτητή Πετρόπουλο για να το δεις. Εμείς το είδαμε από 50 μέτρα μακριά.
Ο κ. Διαμαντόπουλος και ο κ. Πετρόπουλος δεν το είδαν. Σε ένα ματς όπου η εικόνα της ομάδος μας, λόγω της υπερπροσπάθειας των παικτών μας στον αγώνα της Τετάρτης για την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου, ήταν πολύ κακή.
Σε ένα ματς που ο ξεκούραστος ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος σε όλους τους τομείς, δεν χρειαζόταν ο κ. Διαμαντόπουλος και οι συνεργάτες του να έχουν αυτή τη διαιτητική συμπεριφορά εις βάρος μας.
Ειδικά ο κ. Διαμαντόπουλος μάς είχε συνηθίσει σε άλλου επιπέδου διαιτησίες.
Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι και οι 4 διαιτητές ήταν σε άτυχη ημέρα και δεν τους καταλογίζουμε καμία σκοπιμότητα», αναφέρουν οι «βυσσινί».
* Η απάντηση του ΠΑΟΚ
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε αναφέροντας τα εξής:
«Οφσάιντ που είδε από τα 50 μέτρα ο κ. Κούγιας ή ορισμένα ΜΜΕ επιρροής του εργοδότη του μπορούν να δικαιολογηθούν είτε από έλλειψη όρασης, είτε από χρήση παραισθησιογόνων. Ευελπιστούμε πως ο κ. Κούγιας δεν εμπίπτει σε καμία από τις παραπάνω κατηγορίες και απλά ψάχνει λίγη ακόμη δημοσιότητα, που ποτέ δεν του είναι αρκετή.
Όμως οι τσαρλατανισμοί εναντίον του ΠΑΟΚ, με μόνο στόχο την πρόκληση των φιλάθλων μας, θα σταματήσουν. Καλύτερος τρόπος από ισοπεδωτικές εμφανίσεις σαν τη χθεσινή, δεν υπάρχει».

 

ΔΗΛΩΣΗ ΚΟΥΓΙΑ
Στο μεταξύ ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί» Αλέξης Κούγιας με προσωπική του δήλωση ανέφερε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του Ιβάν και Γιώργου Σαββίδη αλλά και των μελών του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως ποτέ δεν έχει κάποιο αφεντικό όπως τον κατηγορούν.
Μεταξύ άλλων αναφέρει: «Πληροφορήθηκα την ψευδή και συκοφαντική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δηλαδή του Ιβάν Σαββίδη ως προέδρου, του Γιώργου Σαββίδη ως αντιπροέδρου, αλλά και όλων των μελών του ΔΣ.
Στους ανθρώπους αυτούς, που ακόμη δεν έχουν μάθει ελληνικά και που σίγουρα δεν γνωρίζουν τη διαδρομή μου, θέλω να τους ενημερώσω, εδώ και 40 και πλέον χρόνια, από τότε που ορκίστηκα δικηγόρος, είμαι μόνο αφεντικό του εαυτού μου.
Όσον αφορά στην ψευδή, συκοφαντική και υποτιμητική για εμέ ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ περί αφεντικού, με υπονοούμενο τον μεγαλοεφοπλιστή και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, έχω να δηλώσω ότι τουλάχιστον μέχρι σήμερα, έστω και σε μία υπόθεση, δεν υπήρξα ποτέ δικηγόρος του.
Δεν αποκλείω, εφόσον με εμπιστευτεί, να είμαι δικηγόρος του στο μέλλον, όπως δεν αποκλείεται να είμαι δικηγόρος κάποιου άλλου μεγάλου επιχειρηματία και πολιτικού.
Η ανοχή μου έφτασε στα όριά της και αύριο συνεργάτες του γραφείου μου θα καταθέσουν μήνυση και αγωγή στην Αθήνα εις βάρος του Ιβάν Σαββίδη, του Γιώργου Σαββίδη και των υπολοίπων μελών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφημήσεως και της προσβολής της προσωπικότητος μου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass