Η πίτα των «μικρών» του Απόλλωνα

Δημοσίευση: 14 Φεβ 2018 20:24

Παρουσία 200 παιδιών όλων των ηλικιακών τμημάτων αλλά και γονέων, πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας των Ακαδημιών του Απόλλωνα Λάρισας.


Σε ρόλο οικοδεσπότη ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Απόλλωνα, κ. Χρήστος Τερζούδης, συνεπικουρούμενος από τον αντιπρόεδρο κ. Χρήστο Μπουχουρίδη, τον γενικό γραμματέα κ. Θάνο Μαργαριτόπουλο και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., παρουσία και του προέδρου της ΠΑΕ κ.Παναγιώτη Μαντζανά, ευχήθηκε στους μικρούς άσους του συλλόγου καλή πρόοδο σε όλους τους τομείς και ζήτησε απ’ αυτούς συνέπεια και πειθαρχία τόσο στις σχολικές, όσο και στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Ταυτόχρονα ευχαρίστησε το σύνολο των προπονητών για την εργατικότητα και τη διάθεση προσφοράς προς τον σύλλογο.
Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο καφέ Mikel της Νεάπολης, τη διεύθυνση του οποίου ο Ερασιτέχνης Απόλλων ευχαριστεί, όπως επίσης και τους χορηγούς της ΠΑΕ Απόλλων, που προσέφεραν τα δώρα των τυχερών παιδιών, για τη συνδρομή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης, που έκλεισε με την εν χορώ ιαχή «Α-ΠΟΛ-ΛΩΝ»!!!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass