ΟΡΙΣΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΟΥΛΑΡΑΚΗΣ - ΤΣΙΑΠΑΛΑΣ

Νέοι αντιπρόεδροι στην ΠΑΕ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 06 Οκτ 2017 16:08

Σταύρος Πουλαράκης και Μπάμπης Τσιαπάλας, είναι οι νέοι αντιπρόεδροι της ΠΑΕ ΑΕΛ, που ορίσθηκαν στις θέσεις των Ηλία Παλαιοχωρλίδη και Νικόλαου Σοφή. Μέχρι δε και την έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων που είναι προγραμματισμένη στις 18 Νοεμβρίου, θα ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα ονόματα που θα πλαισιώσουν το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:


«Όπως είναι γνωστό ο κ. Κούγιας είχε ζητήσει τις παραιτήσεις όλων των μελών του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ, ώστε να διευκολυνθεί ο τυχόν νέος αγοραστής να τοποθετήσει στο νέο Δ.Σ. πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης του. Μετά την απόφαση του κ. Κούγια να μην πουλήσει τις μετοχές του, ο κ. Κούγιας αποφάσισε να κάνει δεκτές τις παραιτήσεις μόνο των κ.κ. Παλαιοχωρλίδη Ηλία και Σοφή Νικολάου, Α’ και Γ’ Αντιπροέδρων αντίστοιχα και να προτείνει στις θέσεις τους τους κ.κ. Πουλαράκη Σταύρο, πρώην αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΣ Λάρισας και Τσιαπάλα Μπάμπη, απόστρατου αξιωματικού του Ελληνικού Στρατού.
Μέχρι τις 18/11/2017 που έχει προκηρυχτεί η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων, θα ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα ονόματα που θα πλαισιώσουν το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ».
ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΛΙΔΗΣ: ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...
Του λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αποχωρήσει ανέφερε ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, ο ιατρός Ηλίας Παλαιοχωρλίδης, σε ανάρτησή του στη προσωπική σελίδα του στο Facebook δημοσιοποιώντας το κείμενο της παραίτησής τους. Συγκεκριμένα έγραψε: «Μετά την απόφαση του μεγαλομετόχου να κάνει δεκτή την παραίτησή μου και εφόσον εξασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία της αγαπημένης μας ομάδας μετά την αναπλήρωσή μου κάνω γνωστό για όποιον ενδιαφέρεται το κείμενο της παραίτησής μου. Με την παρούσα σας κάνω γνωστό πως δεν επιθυμώ πλέον να αποτελώ μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της αγαπημένης μας ομάδας, κάτι που ήταν για εμένα όνειρο ζωής. Ως εκ τούτου, παραιτούμαι από την τιμητική θέση του Α’ Αντιπροέδρου, αλλά και του απλού μέλους του ΔΣ.
Οι λόγοι για τους οποίους αποφάσισα να παραιτηθώ, άπτονται τόσο της ηθικής μου υπόστασης, όσο και της οικογενειακής αλλά και επαγγελματικής μου δραστηριότητας.
Το ότι σιώπησα ως τώρα και εξακολουθώ να μην μιλώ, δεν σημαίνει πως δεν ξέρω τι να πω. Ωστόσο, γνωρίζω ακριβώς και τι δεν πρέπει να πω!
Θα ήθελα λοιπόν να ευχαριστήσω προσωπικά τον μεγαλομέτοχο και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ κ. Κούγια, για τη δυνατότητα που μου έδωσε να υπηρετήσω την ομάδα μου από αυτή την τιμητική θέση. Όντας γεννημένος κυριολεκτικά στα αποδυτήρια της μονάκριβης ΑΕΛ, έκανα ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να επιτύχει τους στόχους της. Πλέον, εύχομαι αυτό να συμβεί στο άμεσο μέλλον και σύντομα να την καμαρώσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.
Κατόπιν όλων των ανωτέρω, παρακαλώ όπως η παραίτησή μου και επιθυμία μου, γίνει δεκτή».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass