ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ

Πανέτοιμος ο Γυμναστικός Λάρισας-Φάρος

* Με τον κόσμο στο πλευρό του θέλει να κερδίσει τον Πανιώνιο (17:00)

Δημοσίευση: 06 Οκτ 2017 22:09

Η καλή εικόνα που έδειξε στον προχθεσινό αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό ο Γυμναστικός Λάρισας-Φάρος και η σημαντική παρουσία των φιλάθλων στο κλειστό της Νεάπολης, είναι μήνυμα πως το λαρισινό μπάσκετ, επανέρχεται στο προσκήνιο. Αύριο οι «Πράσινοι» ρίχνονται στη μάχη του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 Εθνικής κατηγορίας, όπου θα υποδεχθούν τον Πανιώνιο(17:00). Ένα παιχνίδι που θέλουν να κερδίσουν και να κάνουν μια ιδανική αρχή, με τον κόσμο φυσικά στο πλευρό τους.


Ο τεχνικός Θανάσης Σκουρτόπουλος με τους συνεργάτες του κάνουν μια εξαιρετική δουλειά, οι Λαρισαίοι φίλαθλοι το αναγνωρίζουν και αύριο αναμένεται πως θα δώσουν δυναμικό «παρών» στις κερκίδες.
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΕΝΟΨΕΙ… ΠΑΟ
Χθες ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων
που τιμώνται 10 και 15 ευρώ.
Παράλληλα η διοίκηση της ομάδας, δίνει την ευκαιρία σε όσους φιλάθλους κρατήσουν το απόκομμα του εισιτηρίου τους θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό (21/10) πληρώνοντας μόνο 5 ευρώ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Έχει ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων ημέρας για τον αυριανό αγώνα με τον Πανιώνιο (5 μ.μ.) στο κλειστό της Νεάπολης. Τιμές εισιτηρίων 10 και 15 ευρώ. Τα εισιτήρια οι φίλαθλοι μπορούν τα προμηθεύονται από τα γραφεία της ομάδας, Μανωλάκη 9-11, 1ος όροφος και ώρες 10 π.μ. έως 2 μ.μ. και 6 μ.μ.έως 9 μ.μ.
Για πληροφορίες στο τηλ.: 2410 256030.
Ένα δώρο περιμένει παράλληλα τους φίλους του Γυμναστικού, διότι με την αγορά εισιτηρίου για τον αγώνα της πρεμιέρας με τον Πανιώνιο, ο κάθε φίλαθλος μπορεί να κρατήσει το απόκομμα του εισιτηρίου και προσκομίζοντάς το στα γραφεία της ομάδας, θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον εντός έδρας αγώνα μας με τον Παναθηναϊκό, πληρώνοντας μόλις 5 ευρώ».
ΝΕΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ

pinakas
Την τοποθέτηση νέων ηλεκτρονικών πινάκων στο κλειστό της Νεάπολης έκανε γνωστό με ανακοινωσή της η ΚΑΕ Γυμναστικός Λάρισας-Φάρος, επισημαίνοντας τα εξής: «Νέοι υπερσύγχρονοι ηλεκτρονικοί πίνακες στο κλειστό της Νεάπολης.
Με νέους υπερσύγχρονους ηλεκτρονικούς πίνακες έχει εξοπλιστεί το Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης (και αυτοί των 24 δευτερολέπτων), με έξοδα του Γυμναστικού Λάρισας - Φάρος».

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass