ΠΡΙΝ ΑΠΟ 21 ΧΡΟΝΙΑ

«Εφυγε» σαν σήμερα ο Ζέρμας

Δημοσίευση: 06 Οκτ 2017 17:46

Ένα νέο παιδί, σε ηλικία μόλις 25 ετών, ο Ανδρέας Ζέρμας σαν σήμερα στις 6-10-1996 «έφυγε» από τη ζωή σε θανατηφόρο τροχαίο.

Ημέρα μνήμης λοιπόν η σημερινή για την οικογένεια της ΑΕΛ, καθώς 21 χρόνια πριν η πόλη της Λάρισας θρήνησε ένα ακόμη από τα παιδιά της. Ο Ανδρέας Ζέρμας, συντοπίτης του άλλου νεαρού Δημήτρη Μουσιάρη, που έφυγε πρόωρα και αυτός, αφού γεννήθηκαν στο ίδιο χωριό, το Δαμάσι, έπαιξε στην ΑΕΛ για τρία έτη, στα δύσκολα χρόνια της ομάδας. Υπήρξε, επίσης, στέλεχος της Εθνικής Νέων. Αποδεσμεύτηκε το 1993 και το 1996 αγωνιζόταν στον Δαμασιακό.
Στις 6 Οκτωβρίου 1996 επιστρέφοντας από παιχνίδι της ομάδας του, σκοτώθηκε σε τροχαίο στον δρόμο Ελασσόνας – Τυρνάβου. Τον περασμένο Μάιο οι παλαίμαχοι της ΑΕΛ και του Τυρνάβου τίμησαν τη μνήμη του σε φιλική αναμέτρηση στον Τύρναβο και έδειξαν πως δεν ξεχνούν, το χαμογελαστό παιδί. Ανδρέα ζεις…

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass