ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΘΕΣ ΜΙΝΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Χωρίς Μπόζοβιτς η ΑΕΛ στο Καρπενήσι

* Και παίκτες της Κ20 θα πάρουν μέρος στις προπονήσεις

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2017 22:02

Με απογευματινή προπόνηση ξεκίνησε χθες η ΑΕΛ τη μίνι προετοιμασία της στο ορεινό Καρπενήσι, όπου μετά το βασικό στάδιο που πραγματοποίησε τον Ιούλιο, ανέβηκε για δεύτερη φορά φέτος.
Οι «βυσσινί» θα παραμείνουν εκεί μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας και θα μεταβούν απευθείας στην Αθήνα για το παιχνίδι με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή (10/9, 18:15) στο ΟΑΚΑ.


Ο τεχνικός Αντρέ Πάους με τους συνεργάτες του θα φροντίσουν μέσα από τις προπονήσεις να εμπεδώσουν περισσότερο οι παίκτες τη φιλοσοφία που θέλει να περάσει.
Παράλληλα ο Ολλανδός προπονητής θα έχει την ευκαιρία να δει και «μικρούς» που προέρχονται από την ομάδα της Κ20 τον βαθμό ετοιμότητας που βρίσκονται και κατά πόσο μπορούν να χτυπήσουν το συντομότερο δυνατό την πόρτα της πρώτης ομάδας.
Αυτοί είναι οι Σαφαρίκας, Καρατάσιος, Μακρής(επέστρεψε), Δερμιτζάκης (όλοι έχουν επαγγελματικό συμβόλαιο) και ο Παπαπολυμέρου.
Στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας δεν πήγε ο Μλάντεν Μπόζοβιτς (φωτ.), καθώς ο Μαυροβούνιος τερματοφύλακας της ΑΕΛ ήταν αναπληρωματικός γκολκίπερ χθες με την εθνική ομάδα της χώρας του στον αγώνα που έδωσε κόντρα στη Ρουμανία, για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας. Ο Μπόζοβιτς πιθανότατα να μεταβεί σήμερα στο Καρπενήσι με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, Σωτήρη Μάρκου, για να ενσωματωθεί κι αυτός με την υπόλοιπη ομάδα.
Την αποστολή της ΑΕΛ αποτελούν οι: Θεοδωρόπουλος, Σαφαρίκας, Παπαπολυμέρου, Γκόλιας, Γιοβάνοβιτς, Κούσας, Φάρκας, Ζίζιτς, Καρατάσιος, Γουάλας, Κόντορ, Ρέντζας, Ναβάρο, Μασούρας, Φατιόν, Λαγός, Δερμιτζάκης, Αγκάνοβιτς, Λεοζίνιο, Κρητικός, Ντέλετιτς, Κρίζμαν, Μπάμπιτς, Μακρής, Περόνε, Ναζλίδης, Γιαννιτσάνης, ενώ σήμερα αναμένεται να μεταβεί και ο Μπόζοβιτς.
*Σημειώνεται πως μετά τη ματαίωση του αγώνα με την αιγυπτιακή Γουάντι Ντέγκλα, η ΑΕΛ δεν θα δώσει κάποιο άλλο φιλικό στο βουνό, εκτός αν βρεθεί ομάδα της περιοχής για να γίνει ένα παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα.
ΕΛΥΣΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

georgakopoulos
Αποχωρήσεων συνέχεια από την ΑΕΛ, καθώς και ο Κωνσταντίνος Γεωργακόπουλος που υπέγραψε πέρυσι πενταετές συμβόλαιο, το έλυσε με τη λαρισινή ομάδα.
Ο 18χρονος μέσος, που είχε επαγγελματικό συμβόλαιο, αγωνιζόταν στην ομάδα Κ20 των «βυσσινί» αλλά επιλέχθηκε να μην συνεχίσει στη Λάρισα. Τη φετινή σεζόν, αγωνίστηκε μία φορά, στο παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League Κ20 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.
Ξεκίνησε δε την καριέρα του από τον Αργοναύτη, συνέχισε στη Δόξα Νέας Μανολάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ ήταν και αρχηγός στις μεικτές ομάδων νέων και παίδων της Ηλείας. Πιθανόν να συνεχίσει την καριέρα του στον Πανηλειακό.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass