ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Ψηλά τον πήχη στην Α1 ΕΣΚΑΘ

* Στα «πράσινα» Κόκκας και Γκανέτσας * Τελέσθηκε αγιασμός ενόψει της νέας σεζόν

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2017 16:39

Αγιασμός ενόψει της νέας δύσκολης και απαιτητικής χρονιάς που έρχεται τελέστηκε στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Αμπελώνα, από την τοπική ομάδα.
Η νέα διοίκηση του συλλόγου έβαλε ψηλά τον πήχη των προσδοκιών καθώς με τις προσθήκες των Βασίλη Κυριακόπουλου, Ανδρέα Κόκκα και Θάνου Γκανέτσα και με αναλλοίωτο τον βασικό κορμό της ομάδας, θέτουν αναμφίβολα υποψηφιότητα για πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ.


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γ.Σ. Αμπελώνα ήρθε και σε συμφωνία με τον γυμναστή του Ερμή Αγιάς, Κώστα Δούικα, ενώ μεγάλες αλλαγές αναμένονται και στα τμήματα υποδομής του Συλλόγου.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σταύρος Κωτούλας δήλωσε στην «Ε»: «Οταν πριν τρεις μήνες με τη νέα διοίκηση αναλαμβάναμε τα ηνία του συλλόγου, είχαμε υποσχεθεί να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική αντρική ομάδα και μια ακαδημία – πρότυπο.
Με την απόκτηση νέων παιχτών και τον βασικό κορμό μας αναλλοίωτο, θεωρώ ότι τηρήσαμε το πρώτο σκέλος της υπόσχεσής μας.
Στο αμέσως προσεχές διάστημα, ευελπιστώ να τηρήσουμε και το δεύτερο.
Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά της διοίκησης γιατί πραγματικά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να «τρέξουν» όλες τις αλλαγές που σχεδιάζουμε και ελπίζω ο κόσμος του Αμπελώνα να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας».
Παρόντες στον αγιασμό από τη νέα διοίκηση ήταν οι: Σταύρος Κωτούλας πρόεδρος, Βασίλης Τζουρμακλιώτης αντιπρόεδρος, Πρίαμος Γκανούρης γραμματέας, Ηλίας Κατσαρός ταμίας και τα μέλη Δημήτρης Κοφοδήμος, Κυριάκος Σώφλος και Θύμιος Μαραμής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass