Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ ΔΙΝΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ

Ο Βασίλης Βάνης νέος τεχνικός διευθυντής

* Δήλωσε χθες στην «Ε»: «Oνειρο ζωής για μένα η θέση αυτή»

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2017 22:17
Στη φωτογραφία ο Βασίλης Βάνης με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη όταν ο δεύτερος ήρθε στην ΑΕΛ Στη φωτογραφία ο Βασίλης Βάνης με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη όταν ο δεύτερος ήρθε στην ΑΕΛ

Σε ένα παιδί 23 χρόνων (γεννήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου 1995) ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας έδωσε την ευκαιρία να γίνει τεχνικός διευθυντής με κριτήρια τις αθλητικές του σπουδές, τη θητεία του από 18 χρόνων ως μάνατζερ και την άρτια γνώση τριών γλωσσών.


Αυτός είναι ο Τυρναβίτης Βασίλης Βάνης που σήμερα θα παρουσιαστεί στο Καρπενήσι από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια και γίνεται ο νεότερος στην ιστορία τεχνικός διευθυντής σε ΠΑΕ ομάδας Σούπερ Λίγκα.
Ο Β. Βάνης ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της ΑΕΛ, αγωνίσθηκε ένα μικρό διάστημα στον Τύρναβο (αγωνιζόταν στη θέση του στόπερ), σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία, sport management και παράλληλα από 18 χρόνων ήταν ο άμεσος συνεργάτης του γνωστού μάνατζερ Κώστα Μπότου.
Μάλιστα έφερε αρκετούς παίκτες στην ΑΕΛ όπως τον Βασίλη Κουτσιανικούλη, τον Μπάμπη Δαμιανάκη, τον Μανώλη Ροβύθη και τον Μανώλη Μονιάκη.
Χθες έκανε στην «Ελευθερία» τις πρώτες του δηλώσεις λέγοντας τα εξής: « Η ανάληψη των καθηκόντων μου ως τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΛ για μένα ήταν ένα όνειρο ζωής γιατί ξέρω πολύ καλά και από μικρή ηλικία τι σημαίνει ΑΕΛ για τους Λαρισαίους αλλά και τι αντιπροσωπεύει αυτή η ομάδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε να υλοποιηθούν οι στόχοι που έχει θέσει ο ιδιοκτήτης της ομάδας Αλέξης Κούγιας που μου εμπιστεύτηκε τη θέση αυτή και τον ευχαριστώ πολύ.
Θα στηρίξουμε τον τεχνικό Αντρέ Πάους και αυτό που πρέπει να κάνουμε άμεσα είναι η ομάδα να γίνει μια οικογένεια και οι παίκτες να λειτουργούν παντού ως μια «γροθιά».
Έχουμε εξαιρετικό υλικό και αυτό θα πρέπει να ανταμειφθεί αγωνιστικά στη βαθμολογία ενώ παράλληλα στόχος της ομάδας είναι να προσφέρει και το θέαμα που προσδοκούν οι φίλαθλοι ώστε να γεμίζουν το γήπεδο».

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass