ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ AEL FC ARENA ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (18:30)

Νέο δυνατό φιλικό δίνει η ΑΕΛ

• Είναι το 5ο παιχνίδι προετοιμασίας και ο κόσμος περιμένει μια καλή αγωνιστική εικόνα

Δημοσίευση: 02 Αυγ 2017 22:25

Το 3ο συνεχόμενο εντός έδρας φιλικό παιχνίδι θα δώσει σήμερα και ώρα 18:30 στο AEL FC ARENA η ΑΕΛ, η οποία θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα.


Οι δύο ομάδες φέτος συναντήθηκαν μια ακόμη φορά στο Καρπενήσι, όπου οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 1-0.
Ο κόσμος περιμένει να δει μια καλή αγωνιστική εικόνα και σημάδια βελτίωσης, σε σχέση με το φιλικό που προηγήθηκε κόντρα στη Λαμία(1-1).
Αυτό θέλει και ο προπονητής των «βυσσινί» Αντρέ Πάους, προκειμένου να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών του και κατά πόσο αφομοιώνουν τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει ο ίδιος για τις επίσημες αναμετρήσεις.
Χθες το πρωί οι παίκτες της ΑΕΛ επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό που είχαν και δείχνουν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση, αν και υπάρχει φυσιολογική κούραση από τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας. Όσον αφορά στους τραυματίες, ο Ολλανδός τεχνικός Αντρέ Πάους βλέπει πως συνεχώς βελτιώνεται η κατάσταση των Λεοζίνιο (είχε τραυματιστεί στο πρώτο φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καρπενήσι) και Αγκάνοβιτς (τραυματίσθηκε στο φιλικό με τον Ατρόμητο) οι οποίοι ανεβάζουν ρυθμούς, αλλά το τεχνικό τιμ δεν θα ρισκάρει να χρησιμοποιηθούν οι δύο παίκτες στο σημερινό παιχνίδι γιατί υπάρχει και ο κίνδυνος της υποτροπής. Σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ θα προπονηθούν το πρωί και το απόγευμα και οι περισσότεροι από αυτούς αναμένεται πως θα χρησιμοποιηθούν στο φιλικό.

 

Ο ΜΠΕΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Ο ΠΑΣ Γιάννινα που θα είναι αντίπαλος της ΑΕΛ σήμερα στο AEL FC ARENA, ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του Φρανκ Μπετρά, ο οποίος έπεισε τον προπονητή του Γιάννη Πετράκη.
Σημειώνεται πως ο 20χρονος Γάλλος επιθετικός αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στις ρεζέρβες της Σέφιλντ Γουντνσντέι και έρχεται να πλαισιώσει το ρόστερ της ομάδας στην πρώτη του σεζόν σε επίπεδο Ανδρών. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ για τον Μπετρά: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση για τρία χρόνια του Γάλλου ποδοσφαιριστή Franck Betra».

 

ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΕ Η ΑΔΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ
Την ανάκληση της άδειας συμμετοχής του Ατρομήτου στο πρωτάθλημα ανακοίνωσε η ΕΠΟ. Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης πήρε αυτή την απόφαση λόγω της δικαστικής «διαμάχης» που έχει ξεσπάσει με τον Σωκράτη Φυτανίδη. Οι Περιστεριώτες, πάντως, φαίνεται να μην ανησυχούν και αποκλείουν το ενδεχόμενο να μην αγωνιστούν στη Super League.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass