ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Με το βλέμμα ψηλά

• Β. Μπακογιάννης: «Κάθε χρόνο ανεβαίνουμε ένα σκαλί και πάντα κυνηγάμε το ακατόρθωτο» • Δ. Καρκατσέλας: «Αγαπάμε αυτό που κάνουμε γιατί χωρίς αγάπη δεν γίνεται τίποτα»

Δημοσίευση: 02 Αυγ 2017 22:01

Η Δήμητρα Γιάννουλης αποτελεί μία σταθερή αξία στον χώρο της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Το ποιοτικό ποδόσφαιρο, ο μικρός μέσος όρος ηλικίας των παικτών και η επίτευξη υψηλών στόχων (πέρσι διαδραμάτισε ρόλο ρυθμιστή στη μάχη του τίτλου με τη συμμετοχή της στα πλέι οφ) αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά της ομάδας που φέρει τη σφραγίδα του Βασίλη Μπακογιάννη. Όλα τα παραπάνω καταδεικνύουν ότι η νέα σεζόν θα είναι το ίδιο απαιτητική για τους «πράσινους» που θέλουν να κάνουν ένα βήμα παραπάνω, παραμένοντας ωστόσο πιστοί στη φιλοσοφία τους. Με νεανικό κατεξοχήν σχήμα και με το βλέμμα ψηλά.
«Θέλουμε η ομάδα να συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς που είχε τόσο την πρώτη χρονιά όσο και πέρσι και μέσα από ένα νεανικό σχήμα, με την υποστήριξη ορισμένων έμπειρων παικτών, να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που θα κυνηγάει το ακατόρθωτο. Αυτό κάναμε τα δύο τελευταία χρόνια, αυτό θα πράξουμε και φέτος» επισήμανε ο τεχνικός Βασίλης Μπακογιάννης που θα βρίσκεται για 3η συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα και πρόσθεσε:
«Πάντα όταν την προηγούμενη χρονιά έχεις μία πάρα πολύ καλή ομάδα, αυτό γεννά μεγάλες ευθύνες για την επόμενη σεζόν και πρέπει να παρουσιαστείς, ανάλογα με το υλικό που έχεις και τη δουλειά που έχεις κάνει, ακόμα καλύτερος. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Αυτή η ομάδα χτίστηκε σχεδόν από το μηδέν. Κάθε χρόνο ανεβαίνουμε ένα σκαλί και πάντα όπως είπα κυνηγάμε το ακατόρθωτο.
Σε ό,τι αφορά στο φετινό πρωτάθλημα πιστεύω ότι δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Κάποιες ομάδες ενισχύθηκαν σημαντικά με έμπειρους παίκτες και όπως φαίνεται θα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Εμείς δεν κοιτάμε τι παίρνουν οι άλλοι, κοιτάμε μόνο τη δική μας δουλειά» κατέληξε ο τεχνικός των «πρασίνων».

 

ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Καρκατσέλας επισήμανε τα εξής:
«Η φιλοσοφία της ομάδας δεν αλλάζει. Συνεχίζουμε κανονικά όπως είχαμε ξεκινήσει την προσπάθειά μας πριν δύο χρόνια και αγαπάμε αυτό που κάνουμε γιατί χωρίς αγάπη δεν γίνεται τίποτα. Την ίδια αγάπη και τον ίδιο ζήλο δείχνει και ο προπονητής μας ο Βασίλης Μπακογιάννης, ο οποίος δουλεύει σκληρά μέσα στο γήπεδο και ιδιαίτερα του αρέσει να δουλεύει με νέα παιδιά. Κι εμείς αυτό θέλουμε, να έρχονται νέα παιδιά που να έχουν όρεξη να δουλέψουν και να αναδειχθούν με στόχο να κάνουν το άλμα στην καριέρα τους. Εμείς είμαστε εδώ ως διοίκηση για να τους βοηθάμε και προσπαθούμε να τους παρέχουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να πετύχουν αυτό που θέλουν. Στην ομάδα υπάρχουν και τα έμπειρα παιδιά που ο ρόλος τους είναι να βοηθούν τους νεότερους, αλλά εκεί που ρίχνουμε ιδιαίτερο βάρος είναι στο ήθος. Θέλουμε να έχουμε ποδοσφαιριστές με ήθος και να υπάρχει οικογενειακό κλίμα, γιατί χωρίς αυτά δεν μπορείς να πετύχεις πολλά πράγματα. Αυτά είναι τα βασικά μότο της ομάδας μας. Μέχρι στιγμής τα έχουμε καταφέρει και βγαίνει το αποτέλεσμα μέσα στο γήπεδο. Γι’ αυτό δεν έχουμε κόκκινες κάρτες, ούτε κάτι το μεμπτό».
-Πέρσι η ομάδα μπήκε στα πλέι οφ. Μπορείς να κάνεις μία πρόβλεψη για φέτος;
«Εμείς ως διοίκηση θα στηρίξουμε τα παιδιά. Εάν ο προπονητής και τα παιδιά θέλουν να κάνουν το κάτι παραπάνω, γιατί λογικό είναι αυτοί που αγωνίζονται να θέλουν να κερδίζουν κάθε Κυριακή, τότε όλοι μαζί θα πάμε πιο ψηλά. Το κέρδος θα είναι για όλους».

 

 

Το μήνυμα των παικτώνΤη βεβαιότητα ότι η Δήμητρα Γιάννουλης θα έχει και στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ, πρωταγωνιστικό ρόλο εξέφρασαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ας δούμε τι είπαν ορισμένοι εξ αυτών:

Β. Μαστοροδήμος:
«Μας περιμένει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Η ομάδα της Γιάννουλης τα τελευταία χρόνια έχει μία σταθερή πορεία και αυτό αντανακλά την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον σύλλογο σε όλους τους τομείς. Πιστεύω αυτό θα γίνει και φέτος. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους της ομάδας, που αρχικά είναι να μαζέψουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα τους βαθμούς που θέλουμε για να εξασφαλίσουμε τη σωτηρία και στη συνέχεια να κοιτάξουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε δίνοντας παράλληλα ευκαιρίες στα νέα παιδιά».

Γ. Μάτος:
«Μετά από τρία χρόνια επιστρέφω σε γνώριμα μέρη. Μαζί με παλιούς συμπαίκτες αλλά και πολλά νέα παιδιά θα επιχειρήσουμε μία νέα αρχή με στόχο να κερδίζουμε κάθε Κυριακή. Κάθε χρόνο πιστεύω ότι πρέπει να κάνει το κάτι παραπάνω. Πέρσι η ομάδα ήταν στα πλέι οφ, επομένως φέτος θέλεις αν όχι το ίδιο κάτι παραπάνω».

Θ. Εμμανουήλ:
«Με πολλή όρεξη και δουλειά θα προσπαθήσουμε να είμαστε και φέτος ανταγωνιστικοί, να προάγουμε το αθλητικό πνεύμα, βαδίζοντας στον δρόμο που έχει ανοίξει η Δήμητρα Γιάννουλης τα τελευταία χρόνια, παράλληλα να παίζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο και μέσα από αυτήν την προσπάθεια να αναδεικνύουμε ποδοσφαιριστές που να αναρριχώνται σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Θα δούμε πώς θα παρουσιαστούν και οι άλλες οι ομάδες αλλά σίγουρα η Α’ κατηγορία πάντα είναι ανταγωνιστική».

Τ. Χατζηγρηγορίου:
«Φέτος θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το ίδιο καλό ποδόσφαιρο με πέρσι, να έχουμε ομαδικότητα και να αναδείξουμε τα νέα παιδιά. Εάν τα πετύχουμε αυτά θα μπορέσουμε εκ νέου να πρωταγωνιστήσουμε και να φτάσουμε ψηλά. Το κλίμα είναι πολύ καλό και είμαστε αισιόδοξοι».

Κ. Τσιαντούλης:
«Οι στόχοι της ομάδας είναι όπως κάθε χρόνο υψηλοί και ευελπιστούμε μέσα από τη σκληρή δουλειά να καταφέρουμε αυτό που θέλουμε. Σίγουρα το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό, έχουμε δει ότι όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί πάρα πολύ κι εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι η σκληρή δουλειά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass