ΠΕΡΥΣΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Α.Ο. ΧΑΝΙΩΝ

Ο Κώστας Καρβούνης στον Ολυμπιακό Βόλου

• «Θέλω να δικαιώσω αυτούς που πιστεύουν σε μένα» δήλωσε ο 21χρονος Λαρισαίος επιθετικός

Δημοσίευση: 02 Αυγ 2017 19:23

Από μικρός αγάπησε το ποδόσφαιρο και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στη Φιλιππούπολη και στον αγαπημένο του Απόλλωνα.


Ο λόγος γίνεται για τον 21χρονο ποδοσφαιριστή Κώστα Καρβούνη ο οποίος πριν από λίγες ημέρες υπέγραψε στον Ολυμπιακό Βόλου, ομάδα που θα πάρει μέρος στη Γ’ Εθνική κατηγορία τη νέα σεζόν.
Είναι επιθετικός και πέρυσι ήταν στον ΑΟ Χανίων, στη Football League.
Υπήρξε βασικό στέλεχος του Δωτιέα Αγιάς στη Γ’ Εθνική και έχει φορέσει και τη φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας, όπου ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής ενώ αγωνίσθηκε στην πρώτη ομάδα.
Επίσης ο Καρβούνης έπαιξε στις ομάδες Κ-20 της ΑΕΛ και του Τυρνάβου 2005.
Η ομάδα του Ολυμπιακού πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στη Σαμαρίνα των Γρεβενών, κάτω από τις οδηγίες του Λαρισαίου προπονητή Μιχάλη Ζιώγα.
Σε δηλώσεις που έκανε ο Καρβούνης πριν αναχωρήσει η αποστολή για το Σαμαρίνα, τόνισε τα εξής: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα να φορέσω τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου, μια ομάδα με ιστορία, με πολύ κόσμο και η οποία είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί, σε όποια κατηγορία και αν βρίσκεται. Από την πρώτη ημέρα που ήρθα ένιωσα πως είμαι σε πολύ γνώριμο περιβάλλον και αυτό οφείλεται στους ανθρώπους του διοικητικού συμβουλίου και ιδιαίτερα στον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Μποτσιβάλη, που πάνω από όλα είναι άνθρωπος και όλους τους παίκτες μας αγκάλιασε σαν παιδιά του.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον προπονητή μου κ. Μιχάλη Ζιώγα, του οποίου η δουλειά του φαίνεται όλα αυτά τα χρόνια σε όποιο σύλλογο και αν εργάστηκε.
Από την πλευρά μου είμαι υποχρεωμένος να σκύψω το κεφάλι, να δουλέψω σκληρά για να δικαιώσω όλους αυτούς που πιστεύουν στο ταλέντο μου».
Ο Καρβούνης αναφέρθηκε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια και για τον παλαίμαχο Λαρισαίο διαιτητή Βαγγέλη Σκριμπώνη του οποίου το ενδιαφέρον και οι συμβουλές του είναι πολύτιμες στη μέχρι τώρα πορεία του.
*Αξίζει να αναφέρουμε πως στον Ολυμπιακό Βόλου πήγαν φέτος και οι Λαρισαίοι Νόνης, Λούγκος, Κούτσικος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass