«ΕΠΕΣΑΝ» ΧΘΕΣ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΕ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ Α1 ΕΘΝΙΚΗ

«Κλείδωσε» και τυπικά το «φλερτ» ΓΣΛ-Φάρου

*Ο Θαν. Σκουρτόπουλος επικρατέστερος για τη θέση του προπονητή

Δημοσίευση: 15 Ιουν 2017 22:00

Η παρουσία του Γυμναστικού στο νέο πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 Εθνικής είναι οριστική. Το θέμα έκλεισε και τυπικά χθες καθώς «έπεσαν» οι υπογραφές που αφορούν στη μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ Φάρος Κερατσινίου, τη μεταφορά της έδρας στη Λάρισα και σε δεύτερο χρόνο την αλλαγή της επωνυμίας.

 «Γίνεται μία πολύ καλή προσπάθεια. Βρήκαμε ανθρώπους με τους οποίους θα συνεργαστούμε σωστά και οι οποίοι θέλουν να υπάρξει ένα καλό αποτέλεσμα» σχολίασε χθες αμέσως μετά την υπογραφή της συμφωνίας, ο πρόεδρος του ΓΣΛ, Κώστας Δασταυρίδης και πρόσθεσε:

"Το θέμα πλέον βρίσκεται στα χέρια των δικηγόρων για τη σύσταση της νέας ΚΑΕ με τη μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ Φάρος Κερατσινίου. Μόλις τελειώσει το θέμα των μετοχών θα συγκαλέσουμε Γενική Συνέλευση των μετόχων θα οριστικοποιηθεί η μεταφορά της έδρας και θα προχωρήσουμε στην μετονομασία της ΚΑΕ που θα λέγεται ΚΑΕ ΓΣΛ - Φάρος".

Εν τω μεταξύ εκπρόσωπος της νέας ΚΑΕ στον ΕΣΑΚΕ θα είναι ο πρόεδρος της μέχρι πρότινος ΚΑΕ Φάρος Κερατσινίου, Βαγγέλης Τσάπας μαζί με τη διοικητικό του ΓΣΛ, Εύη Δασταυρίδη.

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Κομβικής σημασίας για τη συνέχεια είναι το θέμα του προπονητή. Οι άνθρωποι του Γυμναστικού φαίνεται ότι έχουν κάνει αρκετά βήματα σε όλους τους τομείς που αφορούν τη νέα ΚΑΕ προκειμένου να είναι έτοιμοι χωρίς να υπάρξει καθυστέρηση. Έτσι ο πρώην τεχνικός του Απόλλωνα Πατρών Θανάσης Σκουρτόπουλος φέρεται ως ο επικρατέστερος για τη θέση του προπονητή.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος γεννήθηκε στις 23 Μαΐου 1965 στην Αθήνα κι έπαιξε για πολλά χρόνια στην ΑΕΚ. Διετέλεσε μέλος των μικρών εθνικών ομάδων. Εργάσθηκε σαν πρώτος προπονητής στη Δάφνη Δαφνίου, στο γυναικείο τμήμα του Παγκρατίου, στο Αιγάλεω (1994-97) και στον ΟΦΗ. Κατόπιν σαν βοηθός προπονητή (των Ντούσαν Ιβκοβιτς, Σάκοτα και Κατσικάρη) στην ΑΕΚ τις σεζόν 2000-2005 και στον Πανελλήνιο (του Αργύρη Πεδουλάκη) τη σεζόν 2005-2006.

Ξανά σαν πρώτος προπονητής, τις σεζόν 2006-2008 ήταν στο ΑΟ Αιγάλεω, όπου παρέμεινε και για τη σεζόν 2008-2009, μέχρι τον Δεκέμβριο του 2008. Την περίοδο 2009-10 εργάστηκε στην ομάδα του Γ.Σ. Περιστερίου. Τη σεζόν 2010-11 αντικατέστησε τον Ηλία Ζούρο στον πάγκο του Πανελληνίου. Τον Ιανουάριο 2012 ανέλαβε τον Ίκαρο Καλλιθέας για το υπόλοιπο της σεζόν 2011-2012, ενώ τη σεζόν 2012-13 ξεκίνησε τον Πανιώνιο, όπου παρέμεινε μέχρι τον Νοέμβρη του 2012, και στη συνέχεια, το Φεβρουάριο 2013, ανέλαβε τον Κεραυνό Στροβόλου στην Κύπρο, όπου παρέμεινε και τη σεζόν 2013-2014. Τη διετία 2014-2016 προπόνησε την ομάδα του Ρεθύμνου. Από τον Ιανουάριο του 2017 ήταν στον Απόλλωνα Πατρών.

ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ Ο Σ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 1928

ΣΤΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ

Η σύσταση της νέας ΚΑΕ ΓΣ Λαρισαίων, δεν σημαίνει ότι ο φετινός ΓΣ Λαρισαίων 1928 που υποβιβάστηκε στη Β’ Εθνική θα πάψει να υφίσταται. Αντίθετα θα δώσει κανονικά το «παρών» στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με νέο πρόεδρο, νέο προπονητή και φυσικά με διαφορετικό ρόστερ.

Όπως επισήμανε ο κ. Κώστας Δασταυρίδης, στην ομάδα αυτή «θα παίξουν κυρίως τα δικά μας παιδιά και εννοώ από τη Λάρισα, ταλαντούχοι παίκτες που θα αποκτήσουν εμπειρίες και γενικά η ομάδα του Γυμναστικού της Β’ Εθνικής θα προετοιμάζει παίκτες για να κάνουν το μεγάλο βήμα στη νέα ΚΑΕ της Α1 Εθνικής».

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass