Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΟΡΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ…

Ο Κούγιας συμφώνησε, ο Πάους τον απέρριψε

*Ανανεώθηκε η συνεργασία με τον Παβόλ Φάρκας * Δεν υφίσταται ενδιαφέρον για Κλέιτον και Σωτηρίου

Δημοσίευση: 15 Ιουν 2017 22:05

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώθηκαν στην ΑΕΛ, αφορούν στα μεταγραφικά θέματα της ομάδας και κυρίως στην περίπτωση του Λαρισαίου κεντρικού αμυντικού της Μπάρι, Βαγγέλη Μόρα.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως δεν θα προχωρήσει στην απόκτηση του Βαγγέλη Μόρα, αν και ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας έφτασε σε προφορική συμφωνία με τον Λαρισαίο αμυντικό για να συνεχίσει την καριέρα του στους «βυσσινί» για δύο χρόνια.

Και δεν έγινε το deal όπως επισημαίνεται, λόγω απαίτησης του Ολλανδού τεχνικού Αντρέ Πάους, ο οποίος θέλει δύο νεαρούς παίκτες γι’αυτή τη θέση.

Παράλληλα η ΠΑΕ έκανε γνωστό πως ο προπονητής της ομάδας μαζί με τον προπονητή τερματοφυλάκων Θοδωρή Κάντα

απαιτούν την απόκτηση ποδοσφαιριστή με άλλα χαρακτηριστικά σωματικά και τεχνικής, ενώ για τη δε θέση του επιτελικού μέσου είναι υπερκαλυμμένη με τους Aganovic και Leozinho.

Έτσι δεν υφίσταται ενδιαφέρον για τους Κλέιτον και Σωτηρίου. Τέλος, η ανακοίνωση αναφέρει πως ανανεώθηκε η συνεργασία με τον Πάβολ Φάρκας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον διεθνή Σλοβάκο και βασικό στέλεχος της ομάδος μας (27 90λεπτες συμμετοχές) Pavol Farkas.

2. Η ΠΑΕ ΑΕΛ, παρά το ότι ο κ. Κούγιας είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Βαγγέλη Μόρα, για την απόκτησή του για τα επόμενα 2 χρόνια, εφόσον έμενε ελεύθερος από την Μπάρι, κατόπιν απαιτήσεως του κ. Paus απέσυρε κάθε ενδιαφέρον για τη μεταγραφή αυτή. Ο κ. Paus απαίτησε από την ιδιοκτησία της ΠΑΕ την απόκτηση δύο στόπερ, αφενός μεν με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά του Βαγγέλη Μόρα, αφετέρου δε νεότερους σε ηλικία, ώστε να δημιουργηθεί στις θέσεις των αμυντικών παικτών μια ισχυρή βάση για το μέλλον.

3. Αποκλείστηκε από τον κ. Paus κάθε σκέψη για την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Clayton και Σωτηρίου, ανεξαρτήτως της αναμφισβήτητης αξίας τους, αφού για τη μεν θέση τερματοφύλακα ο κ. Paus και ο προπονητής τερματοφυλάκων κ. Κάντας απαιτούν την απόκτηση ποδοσφαιριστή με άλλα χαρακτηριστικά και σωματικά και τεχνικής, για τη δε θέση του επιτελικού μέσου ο κ. Paus θεωρεί ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι υπερκαλυμμένη με τους Aganovic και Leozinho.

4. Ο κ. Paus και οι συνεργάτες του σε συνεργασία με τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι σε συνεχή επεξεργασία μεταγραφικών στόχων, ώστε το ρόστερ της ομάδος να είναι ολοκληρωμένο μέχρι τις 28/6/2017, όταν θα γίνει και η πρώτη ανεπίσημη συγκέντρωση».

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass