ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΜΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

Τα παιδιά έπαιξαν για τα παιδιά

*Ν. Λιούπας: «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας αρωγός σε τέτοιες εκδηλώσεις» *Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν δόθηκαν στον σύλλογο «Φλόγα»

Δημοσίευση: 15 Ιουν 2017 15:24

Με αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία στέφθηκε το φιλανθρωπικό τουρνουά «Τα παιδιά παίζουν για τα παιδιά» που διοργάνωσε ο Ηρακλής Παλαμά και πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στον Παλαμά, τα έσοδα του οποίου πήγαν εξ ολοκλήρου στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα».

Στο τουρνουά συμμετείχαν 18 ακαδημίες ποδοσφαίρου (μία εκ των οποίων ήταν η Olympic F.A.)και έγινε με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, της Δημοτικής Αρχής Παλαμά, της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καρδίτσας, του ΕΚΑΒ και του Κ.Υ. Παλαμά, του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του Περιφερειακού Τμήματος Λάρισας.

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι αρωγός σε τέτοιες εκδηλώσεις και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές που έδωσαν την ευκαιρία σε μικρά παιδιά να αγωνισθούν για φιλανθρωπικό σκοπό», τόνισε ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας, Νίκος Λιούπας.

Τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Βασίλειος Τσιάκος, ο δήμαρχος Παλαμά κ. Γιώργος Σακελλαρίου, το μέλος του περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας και υπεύθυνος της Olympic F.A. κ. Νικόλαος Λιούπας, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΑΠ κ. Βάϊος Μπακαβέλος, ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣ Καρδίτσας κ. Άρης Τσίρας, ο συντονιστής διευθυντής του Κέντρου Υγείας Παλαμά κ. Ιωσήφ Χρουμπ, ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Μιλτιάδης Μυλωνάς, το μέλος του ΕΒΕ Καρδίτσας κ. Ηλίας Αντωνίου και η πρόεδρος του συλλόγου «Φλόγα» στην Καρδίτσα, κ. Δώρα Γαρίτου, (συνοδευόμενοι από γονείς-μέλη του συλλόγου) οι οποίοι έκαναν και τις απονομές των πλακετών στις συμμετέχουσες ομάδες. Σε κάθε παιδάκι δόθηκε από ένα μετάλλιο και από ένα αναμνηστικό συμμετοχής.

Το μόνο που κατάφερε η βροχή ήταν να επισπεύσει λίγο τη διαδικασία απονομής πλακετών, μεταλλίων και αναμνηστικών διπλωμάτων, χωρίς να εμποδίσει τη διάχυτη διάθεση όλων για την επιτέλεση του ιερού αυτού έργου.

Οι υπεύθυνοι προπονητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ηρακλή Παλαμά, Βαγγέλης Τρουβάς (πρώην ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Λάρισας), Στράτος Πέτρου και ο τεχνικός διευθυντής της Κώστας Τρουβάς ευχαριστούν όλους τους φορείς, τους συλλόγους, τους υποστηρικτές και χορηγούς που συνετέλεσαν στο να πραγματοποιηθεί για δεύτερη φορά η συγκεκριμένη διοργάνωση και ευελπιστούν να καθιερωθεί και να γίνεται κάθε χρόνο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass