ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ

Πώς είδαν την παραμονή οι πρώην τεχνικοί

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2017 22:20

Εκτός του Ολλανδού τεχνικού Αντρέ Πάους συμβολή στην παραμονή της ομάδας είχαν και ο Άγγελος Αναστασιάδης με τον Σάκη Τσιώλη που είχαν αναλάβει νωρίτερα.

Μιλήσαμε με τον Σακη Τσιώλη ζητώντας του να σχολιάσει την παραμονή της ομάδας και μας είπε: «Ήταν μια μεγάλη επιτυχία μετά από μεγάλη προσπάθεια που έγινε απ’ όλη την ομάδα και κυρίως το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ήταν πολύ σημαντικό που η ομάδα επέστρεψε μετά από πέντε χρόνια, προσαρμόσθηκε και παρέμεινε στην κατηγορία.

Το αύριο σίγουρα θα πρέπει να είναι πολύ καλύτερο από το χθες, να μπούνε οι βάσεις και σιγά-σιγά η ομάδα να πάρει τη θέση που της αρμόζει. Αν κάτι ξεχώρισε από τη φετινή Σούπερ Λίγκα ήταν η επιστροφή της μεγάλης ΑΕΛ.

Περιμένω ο κόσμος που είναι η μεγάλη δύναμη της ομάδας να ξαναεπιστρέψει γιατί μέσα από τη δύναμη που της δίνει θα γίνει μεγάλη ομάδα.

Δηλώσεις έκανε και ο πρώτος τεχνικός της φετινής περιόδου, ο Άγγελος Αναστασιάδης, που είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό πανελλήνιας εμβέλειας.

Για την ΑΕΛ και την απομάκρυνση του από τον πάγκο:

«Όταν ανέλαβα την ΑΕΛ είχα στο ρόστερ ποδοσφαιριστές Β' Εθνικής και παρ’ όλα αυτά καταφέραμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και τον Πανιώνιο. Ευχαρίστησα τον Αλέξη Κούγια για την πρόσληψή μου στην ομάδα, όμως ποτέ δεν ένιωσα τη στήριξή του. Επίσης, ακόμα περιμένω από τους διοικούντες της ομάδας να βγει η απόφαση της απόλυσής μου από τον πάγκο της ΑΕΛ. Όσον αφορά τη σωτηρία της ομάδας, πήρα τηλέφωνο τα παιδιά και τους έδωσα συγχαρητήρια για την επιτυχία αυτή. ‘Ηταν επόμενο να σωθεί η ομάδα, εγώ όταν πήγα έβαλα στόχο να βγούμε στην Ευρώπη, γιατί πάντα βάζω υψηλούς στόχους. Πιστεύω πως με όλα αυτά που έγιναν, δεν σώθηκε η ΑΕΛ, έπεσαν οι άλλοι. Η ΑΕΛ είναι μία ομάδα με πολύ μεγάλη δύναμη και με πολύ κόσμο, απλά χρειάζεται τους κατάλληλους ανθρώπους.»

Για τις συγκρούσεις μεταξύ προέδρων και προπονητών στην Ελλάδα:

«Στην ΑΕΛ κάθε μέρα έβγαινε και μία ανακοίνωση. Αυτό δεν γίνεται να συμβαίνει, γιατί αποσυντονίζει την ομάδα. Πρέπει να υπάρχει μια καλή συνεργασία μεταξύ διοικούντων και προπονητών, για να κυλάει ομαλά ένας οργανισμός. Μόνο με την εμπιστοσύνη μπορεί να γίνει αυτό. Όταν η διοίκηση έχει καλές σχέσεις με τον προπονητή, μεταδίδεται θετική ενέργεια προς όλη την ομάδα, αλλά το κυριότερο είναι πως αυτό βγαίνει και προς τους φιλάθλους. Ο κόσμος ανταμείβει μία καλή συνεργασία και όταν ο κόσμος είναι σύμμαχος, όλα είναι πιο εύκολα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass