Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΑΕΛ

Κέρδισε Δράμα και εντυπώσεις

*Επικράτησε των Αμαζόνων με σκορ 3-1

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2017 11:15

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που διεξήχθη στο στάδιο Αλκαζάρ, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ επικράτησε της αντίστοιχης των Αμαζόνων Δράμας, με σκορ 3-1.

Ήταν ένα ματς που τα είχε όλα. Πολλά και όμορφα γκολ, χαμένες ευκαιρίες, δοκάρια, καλό ρυθμό, ένταση και ένα συναρπαστικό φινάλε.

Η ΑΕΛ ξεκίνησε σε ακόμα έναν αγώνα δυνατά και επέβαλε πλήρως τον ρυθμό της.

Πριν ανοίξει το σκορ έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες, την πρώτη με την Μπούμπα που βγήκε από τα δεξιά μόνη της με την τερματοφύλακα μετά από ωραίο συνδυασμό των Λόγου και Σρετένοβιτς, όμως καθυστέρησε να σουτάρει και όταν τελικά αποφάσισε να δώσει πάσα, η αντίπαλη αμυντικός την πρόλαβε. Στη δεύτερη μεγάλη χαμένη ευκαιρία η Σρετένοβιτς πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή από πλεονεκτική θέση όμως έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Όμως στο 27' ήρθε η Λόγου για να κάνει το 1-0 με κοντινό πλασέ ύστερα από κάθετη μπαλιά.

Στην επανάληψη η ΑΕΛ είχε την κατοχή της μπάλας, όμως η ομάδα της Δράμας έχασε μία μεγάλη ευκαιρία στο 54΄σε απευθείας εκτέλεση φάουλ όπου η Βλασιάδου έκανε εντυπωσιακή απόκρουση και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια απομάκρυνε η άμυνα. Μετά από λίγο στο 58', σε μία αντεπίθεση από τα αριστερά και σε ένα γύρισμα στην περιοχή, η μπάλα βρήκε στο χέρι της αμυντικού της ομάδας από τη Δράμα και ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε χωρίς δεύτερη σκέψη την εσχάτη των ποινών. Το πέναλτι για την ΑΕΛ ανέλαβε και εκτέλεσε εύστοχα η Σρετένοβιτς, πετυχαίνοντας το 2-0.

Όμως στο 71' η Δράμα βγήκε γρήγορα στην αντεπίθεση, εκμεταλλεύτηκε τον κενό χώρο που βρήκε από δεξιά της και κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 2-1. Η συνέχεια ήταν συναρπαστική με πολλή ένταση, δυνατές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου και ένα εκπληκτικό φινάλε.

Με το ρολόι να δείχνει το 90', οι Αμαζόνες Δράμας κέρδισαν φάουλ σε πλεονεκτική θέση. Η παίκτρια που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και αφού έγιναν ορισμένες δυνατές μονομαχίες μέσα στην περιοχή με την μπάλα στον αέρα, η άμυνα της ΑΕΛ κατάφερε να την απομακρύνει, αυτή έφτασε στην Πουρλιώτη η οποία αφού ελίχθηκε ανάμεσα στις παίκτριες της Δράμας που είχαν μείνει πίσω να καλύψουν, έβγαλε μία υπέροχη κάθετη μπαλιά στην Ραψανιώτισσα Γαγάρα που ήρθε με μεγάλη ταχύτητα από πίσω, πρόλαβε την έξοδο της τερματοφύλακα και με υπέροχο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1, δίνοντας μία μεγάλη νίκη στην ομάδα της.

ΑΕΛ(Νίκος Γκαλίτσιος): Βλασιάδου, Γαγάρα, Τσούκα, Γκατζογιάννη, Σωτηριάδη, Πουρλιώτη, Κόλλια, Λόγου, Μπούμπα, Σρετένοβιτς, Σπυροπούλου Αγωνίσθηκαν και οι Σακελλάρη, Χριστοφορίδη, Κούκου, ενώ στον πάγκο ήταν οι Νάση, Σκοτεινιώτη, Μπελμέζα, Ακριβούλη.

*Οι παίκτριες της ΑΕΛ αφιέρωσαν την νίκη στην μεγάλη άτυχη Ίβανα Ζντράβκοβιτς που είχε τραυματιστεί σοβαρά την προηγούμενη αγωνιστική και δεν μπόρεσε να βρεθεί στο γήπεδο για να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των συμπαικτριών της λόγω κάποιων επιπλοκών στην υγεία

της. Μαζί τους όμως ήταν η Δήμητρα Ρήγα η οποία μπαίνει στην τελική ευθεία για την επαναφορά της στις προπονήσεις, μετά και την εγχείρηση που πραγματοποίησε για την αποκατάσταση του τραυματισμού στον πρόσθιο χιαστό.

Στα θετικά της αναμέτρησης ήταν και η αυξημένη προσέλευση του κόσμου σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες.

Την ερχόμενη Κυριακή η ΑΕΛ θα αγωνιστεί πάλι εντός έδρας και θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Άρη.

Η ΝΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Νέα κλήση ήρθε για τη συμμετοχή της Ζωής Νάση στα εθνικά κλιμάκια. Η νεαρή τερματοφύλακας της ΑΕΛ αυτή τη φορά κλήθηκε να συμμετάσχει στην αποστολή της Εθνική Νεανίδων για τα φιλικά με την Κύπρο σήμερα και μεθαύριο Παρασκευή 6 Μαΐου. Η Νάση επιβεβαιώνει την καλή της κατάσταση και καλείται να συμμετέχει και στην Εθνική Νεανίδων μετά τις πολλές παρουσίες της στην Εθνική Κορασίδων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass