ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ AEL FC ARENA

ΑΕΛ: Βασίλισσα ξανά

*Ο Μανόλης Μονιάκης υπέγραψε αυτόγραφα στους μαθητές των 33ου και 45ου Νηπιαγωγείων Λάρισας

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2017 22:10

Πριν δυο ημέρες, η ΑΕΛ γιόρτασε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής τον Μάιο του 1988 και χθες στο AEL FC ARENA, μαθητές από τα 33ο και 45ο Νηπιαγωγεία Λάρισας έδωσαν ζωντάνια στο παλατάκι.

Στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής, επισκέφθηκαν το γήπεδο της αγαπημένης ομάδας και ο ποδοσφαιριστής Μανόλης Μονιάκης φωτογραφήθηκε μαζί τους και υπέγραψε αυτόγραφα.

Ο υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ κ.Γιάννης Καλογιάννης ενημέρωσε τους «μικρούς» για την ιστορία της ομάδας, τις ξεχωριστές διακρίσεις που έχει (πρωτάθλημα Ελλάδος και δυο Κύπελλα), το γήπεδο που έγινε επί προεδρίας κ.Κώστα Πηλαδάκη, και για τον σημερινό μεγαλομέτοχο κ. Αλέξη Κούγια.

Οι μαθητές... πάτησαν στο χόρτο του AEL FC ARENA, ενώ ξεναγήθηκαν στους χώρους των αποδυτηρίων και της αίθουσας συνέντευξης Τύπου.

Από την πλευρά των δυο Νηπιαγωγείων που συστεγάζονται, τους μαθητές συνόδευσαν οι δασκάλες τους κ. Ανδρονίκη Καλογιάννη, Νικολέτα Παπαγεωργίου και  Νικολέτα Καματέρη, οι οποίες αναφέρθηκαν στην πολύτιμη συμβολή των κ. Σωτήρη Μάρκου, Καλογιάννη, Μονιάκη από την ΠΑΕ ΑΕΛ όσο και των κ. Δημήτρη Τσακμακίδη, Αστέρη Ιακωβίδη της ΓΗΠΕΔΟ ΑΕ, για την επίσκεψη στο AEL FC ARENA και για τη ζεστασιά με την οποία τους υποδέχθηκαν, ευχόμενοι τη νέα σεζόν η αγαπημένη ΑΕΛ να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στην Σούπερ Λίγκα.

*Πριν την επίσκεψη στο γήπεδο, τα δυο σχολεία πήγαν και στο Λαογραφικό Μουσείο, όπου οι μαθητές έμειναν ενθουσιασμένοι από την ξενάγηση στον πλούσιο λαϊκό πολιτισμό του τόπου μας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass