ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΗΣ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ (13.30, ΑΛΚΑΖΑΡ)

Αγωνία για τη Μικτή Νέων ΕΠΣΛ

• Μόνο η τριπλή ισοβαθμία ευνοεί τη λαρισινή ομάδα • Στις 11.30 ο αγώνας των Παίδων («Γ. Μητσιμπόνας» Α’)

Δημοσίευση: 01 Φεβ 2017 10:23

Το τελευταίο της χαρτί για πρόκριση στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής Ε.Ο. που διοργανώνει η ΕΠΟ παίζει σήμερα η Μικτή Νέων της ΕΠΣΛ, η οποία υποδέχεται στις 13.30 στο στάδιο Αλκαζάρ την ΕΠΣ Θεσπρωτίας στο πλαίσιο της 7ης (τελευταίας) αγωνιστικής του 3ου ομίλου.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για το λαρισινό συγκρότημα, ωστόσο για να επιτευχθεί ο στόχος η μοναδική προϋπόθεση είναι να σημειωθεί τριπλή ισοβαθμία στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα (Άρτα-Λάρισα-Ήπειρος). Αυτό συνεπάγεται ότι και η Ήπειρος θα πρέπει να κερδίσει στο σημερινό παιχνίδι τα Τρίκαλα. Σε διαφορετική περίπτωση η ομάδα της Άρτας (σήμερα έχει ρεπό) θα είναι αυτή που θα πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης.
Νωρίτερα στις 11.30 στο «Γ. Μητσιμπόνας» Α’ θα διεξαχθεί ο αγώνας των Παίδων, ο οποίος δεν παρουσιάζει βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς η πρόκριση έχει προ πολλού κριθεί.
Για τα σημερινά παιχνίδια των Μικτών, οι Ενωσιακοί προπονητές κ. Γ. Καμάκας και Γ. Κεραμάρης συμπεριέλαβαν στις αποστολές τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Νέων (προσέλευση στο γήπεδο στις 12.00): Ντέκας (Αβέρωφ), Δουνιάς, Καραούλας, Βλαχάκης (Ατρόμητοι/Θύελλα), Παπακωνσταντίνου (Αχιλλέας Φ.), Ντιντής (Ηρακλής Λάρ.), Δάκτυλας, Kόκκοβας (Καλοχώρι), Έξαρχος (Πελασγιώτιδα), Πατσιούρας Δ., Κολοκυθόπουλος (Προμηθέας), Μπουροτζήκας, Ζαχαράκης (Τοξότης), Δραχαλίβας, Λεβέντης, Καλφούτζιος (Οικονόμος), Τσακνάκης (Φαλανιακός), Τσαρουχάς (Νίκη Μιχαήλ)
Παίδων (προσέλευση στο γήπεδο στις 10.00): Ντέκας (Αβέρωφ), Γκούμας, Νικολακούλης, Μπούρας (ΑΕΛ), Δεληγιάννης (Ακαδ. Πλίτση), Μασούρας (Ανθούπολη), Θεοχάρης, Μπουλασίκης, Νταιάκης, Μπενεχούτσος, Κρικκώνης (Ατρόμητοι/ Θύελλα), Μπλάντας (Ηρακλής Λάρ.), Μπάγκας (Μαυροβούνι), Γκατζιούρας (Νίκη Μιχαήλ), Καραγιάννης (Οικονόμος), Καπετανόπουλος (Προμηθέας), Γκαντούνας (ΠΟΕ), Καρέλας (Δήμητρα Γιάνν.).

 

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΕΠΣ Λάρισας-ΕΠΣ Θεσπρωτίας
ΕΠΣ Ηπείρου-ΕΠΣ Τρικάλων
ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας-ΕΠΣ Κέρκυρας
Ρεπό: ΕΠΣ Άρτας

 

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
• ΝΕΟΙ
ΕΠΣ Άρτας    11-3    13
ΕΠΣ Λάρισας    12-4    10
ΕΠΣ Ηπείρου    12-9    10
ΕΠΣ Τρικάλων    8-3    7
ΕΠΣ Θεσπρωτίας    8-9    7
ΕΠΣ Κέρκυρας    3-10    4
ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας    3-19    0
• ΠΑΙΔΕΣ
ΕΠΣ Άρτας    26-2    18
ΕΠΣ Λάρισας    14-3    10
ΕΠΣ Ηπείρου    15-5    10
ΕΠΣ Τρικάλων    3-11    5
ΕΠΣ Θεσπρωτίας    5-13    4
ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας    3-20    3
ΕΠΣ Κέρκυρας    1-13    1

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΩΡΑΣ
Σχετικά με την αλλαγή της ώρας έναρξης των σημερινών αγώνων των Μικτών μετά από χθεσινή απόφαση της ΕΠΟ, η ΕΠΣΛ, που θεωρεί ότι στον αγώνα της ομάδας των Νέων δεν θα έπρεπε να αλλαχθεί η ώρα έναρξης και ότι αυτός θα έπρεπε να ξεκινήσει την ίδια ώρα με τον άλλο αγώνα του ομίλου μεταξύ των ΕΠΣ Ηπείρου – ΕΠΣ Τρικάλων, λόγω του βαθμολογικού ενδιαφέροντος, στάλθηκε χθες το απόγευμα επείγον αίτημα επαναφοράς της αρχικής ώρας έναρξης του αγώνα Νέων, δηλαδή στις 15.00. Έτσι σήμερα Τετάρτη το πρωί αναμένεται η απάντηση της ΕΠΟ.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass