ΕΓΚΩΜΙΑ ΣΑΚΗ ΤΣΙΩΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ:

Αξίζουν να φοράνε τη «βυσσινί» φανέλα

* Μετά το 1-1 μας βοήθησε σημαντικά και ο κόσμος

Δημοσίευση: 05 Ιαν 2017 15:20

Ικανοποιημένος έμεινε ο τεχνικός της ΑΕΛ Σάκης Τσιώλης από την προσπάθεια των παικτών του και τους συνεχάρη τονίζοντας πως με αυτή την εικόνα όλοι τους αξίζουν να φοράνε τη «βυσσινί» φανέλα.

Παράλληλα στάθηκε στο τέρμα που δέχθηκε η ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο, λέγοντας πως ο διαιτητής δεν πήρε σωστή απόφαση με τον βοηθό να έχει υποδείξει το φάουλ, ενώ έκανε αναφορά και στην σημαντική βοήθεια του κόσμου, μετά το 1-1.

Από την πλευρά του ο προπονητής της Βέροιας Θωμάς Γράφας τόνισε πως είναι ένα δύσκολο αποτέλεσμα για την ομάδα του, ευχόμενος στην ΑΕΛ ό,τι το καλύτερο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο προπονητών:

ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ(ΑΕΛ): «Ήμουν μέσα στα αποδυτήρια με τα παιδιά και παρά το γεγονός πως ήταν μία σπουδαία βαθμολογικά νίκη, κανένας δεν χαμογελούσε. Αυτό δείχνει πόση ένταση είχε το παιχνίδι και πόσο σημαντικό ήταν το ματς. Βάζει την ομάδα στον σωστό δρόμο, που θα μπει κι αυτό είναι σίγουρο. Σήμερα κερδίσαμε πολλά πράγματα. Τρεις βαθμούς, ποδοσφαιριστές κι αυτούς που ήρθαν και κάποιοι που δεν ήταν στο πλάνο μας.

Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο με τη διακοπή που έγινε βγήκαμε εκτός ρυθμού. Έγινε μία φάση που αμφισβητήθηκε από εμάς έντονα. Σε μία απόφαση που πήρε ο διαιτητής κι ενώ ο βοηθός είναι κοντά, αφήνει τη φάση να εξελιχθεί και μας δημιούργησε μεγαλύτερη νευρικότητα. Δεν είναι τόσο το αποτέλεσμα, μία ομάδα που αποτελείται από επαγγελματίες ποδοσφαιριστές πρέπει να είναι έτοιμη και για το άσχημο. Ο τρόπος όμως που ο διαιτητής συμπεριφέρθηκε σε αυτή τη στιγμή όπως και σε άλλες περιπτώσεις, δεν ήταν ο σωστός.

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να ηρεμήσουμε είχαμε ένα πλάνο από χθες και προχθές, ξέροντας τις δυνατότητες του Πάμπλο από τη δεξιά πλευρά. Ετοιμάσαμε και τον Βασίλη Κουτσιανικούλη όλη τη βδομάδα που μίλησε και με τον πρόεδρο και με μένα και μπορούσαμε να ανοίξουμε το παιχνίδι από τα άκρα. Αυτό ήταν και το κλειδί στο παιχνίδι.

Παρά την αποβολή, η αποφασιστικότητα και ο ρυθμός που πήρε το παιχνίδι, έδειχνε ότι η ΑΕΛ δύσκολα δεν θα έπαιρνε το ματς. Φυσικά μετά το 1-1 ήταν μεγάλη και η βοήθεια του κόσμου που έσπρωξε την ομάδα στη νίκη.

Σε τρεις μέρες έχουμε ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι στον Πλατανιά. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι. Θα δούμε μετά την Κυριακή που θα βρισκόμαστε καθώς θα έχουμε μία βδομάδα μπροστά μας. Πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια των παιδιών. Τους είπα ότι με αυτή την προσπάθεια και την αγωνιστική συμπεριφορά, αυτοί είναι οι ποδοσφαιριστές που δικαιούνται να φοράνε τη φανέλα της ΑΕΛ».

* Ακολούθησαν ερωτήσεις όπου ο Καρδιτσιώτης τεχνικός επισήμανε:

-Για την απόκτηση επιθετικού: «Είμαστε ήδη σε αναζήτηση. Είμαστε κοντά σε κάποιον και θέλω να πιστεύω πως θα ολοκληρωθεί θετικά. Υπάρχει ένας παίκτης που τον βλέπουμε εδώ και αρκετές ημέρες. Θα πρέπει και ο πρόεδρος αυτή την περίοδο να βάλει και το χέρι στη τσέπη του και δείχνει αποφασισμένος να φέρουμε τον επιθετικό που θα γεμίζει την περιοχή. Είναι ο παίκτης που ταιριάζει στην ομάδα. Δεν παίρνεις ποδοσφαιριστές τον Δεκέμβριο που θα προσαρμοστεί σύστημα πάνω του, αλλά παίκτη που θα ταιριάξει».

-Για το αν χρειάζεται άλλη ενίσχυση: «Νομίζω πως έγινε ήδη υπέρβαση. Τον Δεκέμβριο εγώ προσωπικά 18 χρόνια που είμαι προπονητής, δύσκολα κάνω αυτό τον μήνα μεταγραφή. Είναι δύσκολο να βρεις παίκτη που να ταιριάζει στη φιλοσοφία και το σύστημα. Με αυτόν τον παίκτη που έρχεται είναι γιατί πραγματικά έχουμε ανάγκη από επιθετικό».

-Αν είναι ικανοποιημένος από τα νέα αποκτήματα: «Σίγουρα ο Βιεϊρά (Μασαλέσα) στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ο παίκτης που τον βλέπαμε στα video και λέγαμε πως αν έρθει στην ΑΕΛ θα κάναμε μία σπουδαία μεταγραφή. Είμαστε ικανοποιημένοι με τα παιδιά που ήρθαν».

ΘΩΜΑΣ ΓΡΑΦΑΣ(Βέροια): «Καταρχάς να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία. Για μας ήταν ένα παιχνίδι που γνωρίζαμε πως θα υπήρχαν δυσκολίες, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα.

Θεωρώ ότι ελέγχαμε στο πρώτο ημίχρονο το ματς και γενικά μέχρι την ισοφάριση. Δεχτήκαμε το 1-1 από μια αδράνεια και παρότι είχαμε το αριθμητικό πλεονέκτημα δεν το εκμεταλλευτήκαμε και δεν είχαμε καθαρό μυαλό.

Ακολούθως δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ με πέναλτι και κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε. Για μας είναι ένα δύσκολο αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Εύχομαι στην ΑΕΛ καλή συνέχεια και ό,τι το καλύτερο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass