ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΦΙΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΓΚΟΛ

Η μπίλια στο… πέντε για τον Απόλλωνα

*Χθες επικράτησε στην Αγιά του Δωτιέα με σκορ 5-0

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2016 9:58

Του Χρήστου Αρχοντούλη / Φωτ.Κώστας Τσάντζος

Αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, ο Απόλλων Λάρισας πρόσθεσε μια ακόμη φιλική νίκη στο ενεργετικό του, κερδίζοντας στην Αγιά τον Δωτιέα, με σκορ 5-0.

Η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων ήταν εμφανής, καθώς οι «κυανόλευκοι» που αγωνίσθηκαν με δύο διαφορετικές ενδεκάδες, έδειξαν ότι έχουν ένα καλογυμνασμένο σύνολο, με ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες.

Μπορούν λοιπόν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη Γ΄Εθνική κατηγορία και να διεκδικήσουν την άνοδο, αρκεί να συνεχίσουν με σοβαρότητα, πειθαρχία, δείχνοντας τις πραγματικές τους δυνατότητες στο πρωτάθλημα.

Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Φιλιππούπολης  στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερο και πέτυχε τρία γκολ, ενώ στο δεύτερο δεν είχε την ίδια εικόνα.

Από την άλλη πλευρά ενθαρρυντικά ήταν-παρά το 0-5- τα μηνύματα από τους Αγιώτες, που κράτησαν τον περσινό κορμό από τη Γ΄Εθνική και δείχνουν ότι στο πρωτάθλημα της Α΄τοπικής κατηγορίας, μπορεί να έχουν μια αξιόλογη παρουσία.

Οι «κόκκινοι» της Αγιάς πάλεψαν φιλότιμα απέναντι σε μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας και νέα παιδιά που αγωνίσθηκαν, απέκτησαν εμπειρίες.

Ο τεχνικός Κώστας Τσώτσος είδε πού υπάρχουν αδυναμίες και μέσα από τις προπονήσεις, θα προσπαθήσει να διορθώσει ό,τι δεν πήγε καλά, στο χθεσινό δεύτερο φιλικό της ομάδας του.

ΤΑ ΓΚΟΛ

20΄ Σε σέντρα του Γεωργίου από τα δεξιά, ο Πέντα με κεφαλιά έκανε το 0-1.

21΄Με πλασέ ο Συράκος πέτυχε το 0-2.

31΄Ο Παπαδόπουλος με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 0-3.

75΄Με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή ο Σουλίδης έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Φαρμάκα και εν συνεχεία να καταλήξει στα δίχτυα(0-4).

83΄Από πάσα του Σουλίδη  Γκαμπλιώνης με σουτ από πλάγια αριστερά στην περιοχή, διαμόρφωσε το τελικό 0-5.

Η ομάδα της Αγιάς είχε ευκαιρίες με τον Γιώργο Τσατσαλίδη στο 34΄, 54΄και 89΄, ενώ ο Απόλλωνας στο 19΄θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ αλλά ο Φαρμάκας απέκρουσε την μπάλα σε τετ-α-τετ, ενώ στο 60΄διαδοχικά Σαχινίδης, Διβανές και Γκαμπλιώνης, δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Για πέμπτο φιλικό παιχνίδι ο Απόλλωνας κατακτά τη νίκη και είναι  άξιο αναφοράς πως δεν παραβιάσθηκε η εστία της λαρισινής ομάδας, που έχει τρεις εξαιρετικούς τερματοφύλακες, τον Άγγελο Σταυράκη, τον Νίκο Φιρινίδη και τον Τάσο Κουρδή που χθες απουσίαζε λόγω υποχρεώσεων στην υπηρεσία του.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Τον αγώνα διήυθυνε ο Λάμπρος Βλιώρας, που είχε βοηθούς τον Νίκο Παλαμίδα και τον Δημήτρη Μίχο.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ(Κώστας Τσώτσος): Φαρμάκας, Φιλιππούλης, Ντακούλας, Πρίφτης, Γούτος Νικ., Γούτος Βαγγ., Τσακάλι, Τσατσαλίδης, Ραμάι, Μπόντε, Νάτσης.

Αγωνίσθηκαν και οι: Μπαρούτσα, Τσαγγαλάς, Ντελής, Χονδροδήμος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ(Σάκης Θεοδοσιάδης): Α΄μέρος: Σταυράκης, Μυρσινιάς, Ιορδανίδης, Λιλολάρι, Παπαδόπουλος, Χαραλαμπίδης, Αγρόδημος, Πέντα, Συράκος, Γεωργίου, Κολοβός.

Β΄μέρος: Φιρινίδης, Σάββας, Γιαννακόπουλος, Σούλι, Ανδρέου, Ιβανίδης, Σουλίδης, Διβανές, Σαχινίδης, Κυριάκος, Γκαμπλιώνης.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Πριν ξεκινήσει το φιλικό παιχνίδι που έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα, ο Δωτιέας βράβευσε τον Απόλλωνα για την άνοδό του στη Γ΄Εθνική. Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της αγιώτικης ομάδας Γρηγόρης Γουργιώτης, στον πρόεδρο του φιλιππουπολίτικου σωματείου Παναγιώτη Μαντζανά.

Επίσης, ο Απόλλωνας δια του γενικού του αρχηγού Γιώργου Λιότσιου, βράβευσε τον τεχνικό του Δωτιέα Κώστα Τσώτσο, για την προσφορά του στο σωματείο τόσο ως ποδοσφαιριστή, όσο και ως προπονητή.

*Τον χθεσινό αγώνα παρακαλούθησαν από την πλευρά του δ.σ. της ΕΠΣΛ ο πρόεδρος Ζήσης Γρηγορίου και ο γραμματέας Βασίλης Μητροδήμος.

*Αύριο ο Δωτιέας θα υποδεχθεί στην Αγιά τον Αετό Μακρυχωρίου σε νέο φιλικό παιχνίδι(18:00), ενώ ο Απόλλωνας στη Φιλιπππούλη θα παίξει την Τετάρτη με τον Α.Ο.Τρικάλων(18:00).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass