ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Φιλική επικράτηση του Π.Ο.Ε.

*Επικράτησε του Καμβουνιακού με 3-0

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2016 10:43

ΕΛΑΣΣΟΝΑ(Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

Φιλικό «τρίποντο» κατέγραψε ο Π.Ο. Ελασσόνας, που επικράτησε με 3-0 της ομάδας του Καμβουνιακού Δεσκάτης.

Η ομάδα του Θανάση Γκαδρή, που διατήρησε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, έπαιξε καλό, γρήγορο και ομαδικό ποδόσφαιρο, με συνεργασία σε όλες τις γραμμές και ήταν αποτελεσματική, πετυχαίνοντας τρία γκολ. Απέναντί της παρουσιάστηκε ο Καμβουνιακός Δεσκάτης(αγωνίζεται στην αντίστοιχη Α΄ τοπική κατηγορία) του γειτονικού νομού Γρεβενών, που ήταν μαχητικός και έτρεξε, προσπαθώντας με αντεπιθέσεις.

Οι Ελασσονίτες που απέσπασαν το χειροκρότημα των φίλων τους, έχασαν ευκαιρίες να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ, ενώ η ομάδα του Χρήστου Σαμαρά, ο Καμβουνιακός είχε δοκάρι στο 39΄, σε μακρινό δυνατό σουτ του Λαγιόκαπα. Να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι στη σύνθεσή τους παρουσιάστηκαν… με τέσσερις ξένους ποδοσφαιριστές(3 Άγγλους και έναν Ιταλό).

Οι δύο προπονητές Γκαδρής(ΠΟΕ) και Σαμαράς(Καμβουνιακός) σίγουρα έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των ποδοσφαιριστών τους, που θα βοηθήσουν στη συνέχεια της προετοιμασίας των ομάδων.

ΤΑ ΓΚΟΛ

16΄: Αποτελεσματική συνεργασία των παικτών του ΠΟΕ, η μπάλα στα πόδια του Πετκολάρι(Έρβιν), που με ωραίο σουτ γράφει το 1-0 .

56΄: Οργανωμένη επίθεση του ΠΟΕ, ο δραστήριος Ματούλας δίνει την μπάλα στον Τσιάγκο, και αυτός με κοντινό σουτ κάνει το 2-0 .

73΄: Με έξυπνο δυνατό σουτ, ο Μωυσίδης γράφει το τελικό 3-0. 

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μπουροτζήκας.

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Θανάσης Γκαδρής): Γκουτζουρέλας, Μπούσιας, Μπαλαμούτης, Περτζιόνι, Καρλιάμπας, Πετκολάρι(Έρβιν), Καραμάνος, Μάρκου(19΄ Μενσούρ), Τσιάκος, Ματούλας, Νικολαΐδης.

Στο β΄ ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι: Στάμος, Ουσταμπασίδης, Μίχης, Τάμπας, Μωυσίδης, Μπαρλαγιάννης, Πάτσης, Γεωργούλας, Δριστέλας, Ντούμος, Γαλάτος.

ΚΑΜΒΟΥΝΙΑΚΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ(Χρήστος Σαμαράς): Αθανασόπουλος, Κουτούλας, Λάμαρης, Τσιλινίκος, Ζιαγκλιαβός, Μυλώνας, Λαγιόκαπας, Πολίτης, Τσιγάρας, Ιγκιουάνι, Ανζεκέι.

Αγωνίστηκαν στο β΄ ημίχρονο και οι: Ουμπέρτο, Κρις, Καλαντζής, Μπγιάλας, Κουτσίκος, Τζιώλας, Τέλιος, Φάκας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass